Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
keklik_58 Benim burdan içim yandı senin nasıl yanmasın canım ya
Seni beklicek meleğin annesi.. yüreğini ferah tut allahın izniyle inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bi ewlat sahibi olursun insallah dualarim seninle..

çok teşekkürler canım, su içmekten damacanaya döndüm zaten, işten çıkıp eve kadar gidemiyorum arada mola şart oluyor :) ben de e.coli ürüyor o yüzden başladım ilaca. ama kiviyi de her ihtimale karşı yiyeyim o zaman.

Selam kızlar. Genelde okuyorum ama pek yazamıyorum malum kızım var. Bulantılarım bir kaç gündür hafifledi gibi. Eskisi kadar çıkarmıyorum çok şükür. Yarın sabah randevum var ikili test için. Ama ben yaptırmak istemiyorum. Cinsiyeti söyler diye tahmin ediyorum. İçime erkek doğsa da hislerime pek güvendiğim söylenemez. Bende gelişmeler böyle

Kızlar benim de yarın cinsiyet netleşecek galiba. Pzt günü kendi doktorum erkeğe benziyor dedi. Yarın için perinatologa yönlendirdi, onun daha net birşey söyleyeceğini düşünüyor. Daha pzt görmüş olmama rağmen içim içime sığmıyor. Her sabah gözümü açtığımda bir gün daha azaldı diye düşünüyorum. İnş sağlıklı olduğunu öğrenirim de cinsiyetin hiç önemi yok. Ama yine de insan merak ediyor.
Bu arada yeni görüntüm de hiç hoşuma gitmiyor. Her hafta olduğum proluton ve açık iştahım sayesinde şimdiden baya bi irileştim. Bu haftadan sonra her hafta yaklaşık 450gr alacağımız yazıyor. Bir 13-14 kiloyu daha nasıl kabul eder psikolojim bilmiyorum. Öte yandan iştahımı da frenleyemiyorum. 14. haftadan sonra hamile yogası ve yüzmeye başlamayı düşünüyorum. İnş bundan sonrası daha kontrollü gider.

Aynen benzer bir durum haklisin. Dedigim gibi ruyalara ruhani anlamlar yuklemeyi sevmiyorum, psikolojiktir buyuk ihtimalle. Alisana kadar paranoyaya devam :)

Son düzenleme:
canım ben sabah namazı saatinde tokat yiyerek uyandığımı bilirim oluyor oyle şeyler bilinçaltı olabilir ya da melekler olabilir bilinmez :)
Annem bana hamileliginde sabah ezan saatinde surekli tekmelermisim. Her gun israr edince namaza baslamis kadin. Darisi bizlere insallah. :))

Simdi Rize' de yiyeceksin kiviyi... Oh mis. :))

arkadaslar 7+6 haftalıgım 5-6 gündür mide bulantım baslamıstı ve her gün bir öncekinden daha şiddetli oluyordu, hatta ev kokuyordu gündüzleri hep dışarda duruyorsum ama bu sabah ne bulantı ne koku vardı bende keyfini çıkardım bir sürü yemek yaptım ama içime bir kurt düştü, acaba cocğuma birseymi oldu nasıl anlayabilirim siznde basınıza geldimi aniden bulantı yok olurmu.. göğüslerim hala şiş ağrıyor.. tek belirti bu var

Kızlar ben 2012 de doğum yapmıştım...ikili tarama temiz çıkmıştı cok şükür kizimda sağlıklı doğdu ben de esimde sigara icmiyoruz ve yaslarimiz ben 28 esim 31 .. Sizce tekrardan ikili yaptirmama gerek var mi..4 sene önce temiz çıkmıştı..

Cnm bende de kesildi bir ara sevindim ama aynı zamanda bende de korku oldu...ertesi tekrar başladı bulantı..yani kesilio sonra geri baslio..

arkasaslar bir sorum daha olacak gebeliğimi öğrendiğimden beri her ultrasona girdiğimde sağ yumurtalığımda olan 3 kistim var ve sürekli büyüyorlar.. 6-2 ve 1cmden suan 7-6 ve 2cme çıkmıslar.. doktor rahmin üstüne çıkmıs kistler dedi.. bebeğim cok iyi kalbide atıyor kanamam filanda yok ama bu kistler kaybolacak demişti doktor kaybolmuyor aksine buyuyor.. basına gelen varmı hangi hafta kaybolmaya başlarlar biliyor musunuz. cvp icin tşkler şimdiden. bide bu kistler hamile oldugum icin mi bu kadar hızlı buyuyor benim hamileliğim planlıydı kalmadan 1 ay önce jenekologa gittm tüm tahlil ve muayanelerim cok iyi çıkmıstı ilk ay hamile kaldım zaten ve kist keseye bakmaya gittiğimizde 4cmdi bile ne ara oldu 1 -2 ayda olmus

Cnm bende de kesildi bir ara sevindim ama aynı zamanda bende de korku oldu...ertesi tekrar başladı bulantı..yani kesilio sonra geri baslio..
cok sağol cnm içime su serptin insan midesi bulansın istermi ama istiyormua of allahım annelik cok farklıymıs..

İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın, senin ağustos annesi olma ihtimalin bile var değil mi, eylülün başı görünüyor tahmini takvimin.
Ben de şimdiden 2 kg aldım, 63 kg ile hamile kaldım, 65 kg oldum şimdiden, boyum 167 cm, bir 7-8 kg vermeyi planlarken 15-20 kg fazla kilo fikri bana da güzel gelmiyor ama yapacak bir şey yok, bebekler sağlıklı olsun da, sporla diyetle veririrz inşallah, etrafımda 30 kg alanalr var ben toplamda 14-15 kg a razıyım, bulantım var ama iştahım da yerinde yani

Ben klomenle hamile kaldım, 3 adet yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmuştum, hamile kaldım, keseyi görödüğümüzde 4+2 haftamdaydım, 41,2 mm kistim vardı doktor birden fazla yumurta olunca oluyor, hamilelikte bebeğin gelişimi için ihtiyaç duyulan hormonları salgılıyor bu kist, korkacak bir şey yok, zaten zamanla kayboluyor dedi, 7. haftamda kalp atışları için gittiğimizde 29 mm düşmüştü, 2 li test için 4 martta kontrolüm, inşallah kaybolmuş olur. Doktorun büyümesiyle ilgili bir yorum yapmadı mı?

İnş. Evet belki ağustos olur. Ailede erken doğum yapan yok ama belli olmaz bu işler.
Haklısın şimdi düşünmemiz gereken bebeklerimiz. Ama sonuçta fazla kilo almak da çok sağlıklı değil. Hayırlısı artık..

Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırın yeter diyen de var, öteki türlü yaşlarınız 4 yıl önceye göre ilerlediğ iiçin risk daha fazla çıkacak, trizomi değerleri hakkında bilgim yok, için nasıl rahat edecekse, sonuçta risk taraması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…