Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar nasilsiniz.ben bugun biraz ev isi yaptim normalde halim olmaz bugun biraz sevk geldi sildim supurdum heryeri derken kasiklarima agri girdi hemde bebisin oldugu sol tarafa daha cok adet sancisi gibi. Neyse basta onemsemedim yattim ama saatler gectikce iyice artti sanki rahmimin icine kramp giriyo gibi olmaya basladi. Bende doktoruma mesaj attim normal mi diye 4 saat oldu mesajimi gordu hala donmedi. Israr edip aramakta hic sevmedigim bisey aramadim. doktor cevap vermiyo diye esim bana trip yapiyo suan deliricem. Agrim baya azaldi ama o tarafta yine hassasiyet var. ne yapsam bilemedim esimlede konusmuyorum.basina boyle bi agri gelen oldu mu

Canım bana da oluyordu ama bi kac saniyede geçiyor genelde. Uzun surduyse bi doktorunu ara bence doktorlar maalesef hep oyle önemli olan senin içinin rahat olması . Olur ya olumsuz bişey söylerse gec olmadan acile felan gidersin. Bişey yoktur inşallah içini rahat tut oluyor bazen hepimizde. Onemli olan kanamanın olmaması ona dikkat et

Maşallah canım oglusun hayırlı olsun ilk net cinsiyet tahmini senden geldi listeye eklemeye baslayalım:)

Ayy gozun aydin canim mm ne güzel erkenden ogrendin darisi basimiza:)

Canim panikleme bisey yoktur inşallah. Benim 2 haftadir kasiklarim cok agriyor ama bebek cok asagida onun icin olabilir demisti dr. Kötü bisey olsa dr geri dönerdi

Gözün aydın canim bende kizima hamileyken dr ikili testte erkek kesin demisti. 16.haftada kendi dr kiz dedi ve kiz oldu

Gözün aydın canim bende kizima hamileyken dr ikili testte erkek kesin demisti. 16.haftada kendi dr kiz dedi ve kiz oldu

Eşim hala belki de kız olur umudu içinde, bu zamana kadar hep ırmak diye seviyordu o nedenle değişiklik olursa çok mutlu olur:) ama ben erkek istiyordum, sağolsun doktor da net konuştu:)

Benim de d vitamini 11 cikti cnm mecbur kullacaksin d vitamini ben 3 tane hekime sordum 3 u de kullanacaksin dedi. Kan ure azotu su icip icmemekle alakali digerlerini bilmiyorum.

Cnm ben de dunden onceki gun temizlik yaptim esim cok kizdi erkesi gun kahverengi lekelenmeyle acile gittim. Bisey yoktu cok sukur ama bisey yapmamak lazim... icini ferah tut akintilarini takip et suphelendigin bisey olursa hastahaneye git.

Ne guzel haberler çok sevindim yaa :) insallah bende yarın hayırlı haberler alırım. Erkekler erken belli ediyor dedikleri doğruymuş :)
Yok o doğru değil oğlumda 2 li testte kız dediler sonra hiç göstermedi herkes göstermiyorsa kız dedi ama tanıyan tanımayan herkes sonra üst düzey ultrasonda gördük pipiyi

Benim de d vitamini 11 cikti cnm mecbur kullacaksin d vitamini ben 3 tane hekime sordum 3 u de kullanacaksin dedi. Kan ure azotu su icip icmemekle alakali digerlerini bilmiyorum.
Ben biraz fazla su iciyorum.3.5 lt 4 lt iciyorum.doktor bu dususun folik asidden kaynaklandigini soyledi.genelde hamilelerde olur dedi.yarin doktoruma sorucam bakalim

Benim 21 gun gec dollenme :) adet gecikmemin 6. Gunu hamile kaldim.sat aslinda 8 kasim ama 29 kasim olarak aldi doktor :)
Ya bunu duyunca rahatladım biraz teşekkür ederim cok. Bende de 10. hafta gözüküyor ama sanırım daha 6 veya 7 haftalik. Kalp atışını da duşa rahatlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…