Karından canım hiç vajinal bakmadı doktorum. Nuba göre de kız dediler ay çok merak ettim kız mı erkek mi :) rüyamda bebeğimin mevlüdü varmış her yer masmavi balonlar filan. Anneme diyorum ki benim bebeğim kız niye her yeri mavi yaptınız
İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
Şuana kadar 8 pet dolu dolu kanamam oldu heryerime belime kadar kan oldum pıhtı şekilinde de çok geldi ama bebeğim hala var kalp atışı var serum taktılar iğne yaptılar ama kanamam yoğun şekilde devam ediyor gemde çok yoğun
canım benim arkadaşimda kahverengi akıntı ie başladı ve cok yogun kırmızıya döndü cok cok fazla geldi hatta parçalar geldi o düşürdü sandı ama ultrasonda bebegı gayet ıyı cıktı strestten olabiliyo bide umarım ağrın yoktur aagrı ile gelen kanama sıkıntı dıgerlerı normal cnm ıns bişey olmaz allaha emanet bebeğin
Ayrıca bana dua edip destek veren benim için üzülen bütün arkadaşlardan Allah razı olsun,sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alın İnşallahhhhhhh Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun sonuçta hamile kalabiliyorsun inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin üzme kendini bol bol dua et bende senin içinn çok dua edicemm tatlım
Şuana kadar 8 pet dolu dolu kanamam oldu heryerime belime kadar kan oldum pıhtı şekilinde de çok geldi ama bebeğim hala var kalp atışı var serum taktılar iğne yaptılar ama kanamam yoğun şekilde devam ediyor gemde çok yoğun
Bebeğin iyi mis cnm cokkk şükür.. Annesine simsiki tutunmuş..nolur sende artık stres ten üzüntüden kendini uzak tut hamileliğin keyfini çıkar..geçmişe çok takılma kanama neden kaynakliymis peki
canım benim arkadaşimda kahverengi akıntı ie başladı ve cok yogun kırmızıya döndü cok cok fazla geldi hatta parçalar geldi o düşürdü sandı ama ultrasonda bebegı gayet ıyı cıktı strestten olabiliyo bide umarım ağrın yoktur aagrı ile gelen kanama sıkıntı dıgerlerı normal cnm ıns bişey olmaz allaha emanet bebeğin
cok şiddetli agrın yoksa bişey olmaz ınsallahh onund aagrısı vardı ama yoğun degildi hatta kendisi hayret ediyo bu kadar kanamaya o bebek nasıl tutundu die cok güçlü bi yavrum olacak diyodu
Yıllar sonra bu sene ekimde geldim İstanbul'a
Yemin ederim öyle bir hevesle gelip süreyi yarıda kesip öyle bir dönüşüm vardı ki...
İnsan kusuyor resmen şehir. Kahve içmek için cafede sıra bekledik yahu pes dedim.
10 gün kalacaktık 6 gün zor dayandım. Trafiği kalabalığı sürekli telaşı. Misal orda yemek sonrası keyfi yok, yedin bitti kalk
İzmiri biliyorsun keyif insanı şehri
Yemeği yer 1 saat çay sigara lak lak yapılır masada çok şaşırmıştım