Rabbim seni ve yavrunu korusun cnm dualarim seninle inşallah güzel haberlerle geleceksinİnanılmaz yoğun kanamam oldu hastaneye geldik nolur dua edin hiç böyle kanamayı görmedim diğer düşükte de nolur dua edin
Dualarım seninle canım pozitif olmaya çalış ..İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
Nefes almak konusu.... çok güzel bir noktaya degindin ıstanbul kuzey batı rüzgarı alan bir kent ama kuzey batıya son yıllarda dikilen kuleler yüzünden rüzgar alamıyor bu nedenle yazlar ozellikle son 5 yıldır çok bunaltıcı geçiyor kışları ise durum daha vahim hava temizlenemiyor ve zehir soluyoruz... evet göcun durdurulmasi lazım. Ama ıstanbul a çokça yapılan yatırımlar göçü arttırıyor. Bu yatırımların başka bolgelere yapılıp oraların cazibe merkezi haline getirilmesi lazım,,, aslinda hepsi dönup dolasip planlama konusunda takılıyor. Kötü şehircilik anlayışı domino etkisi yaratıyor...Şehir planlamadan önce dışardan göçleri durdursunlar. Dünyada yüz ölçümüne en çok insanın düştüğü şehirlerden birisi. Şuan başa kim gelirse gelsin, İstanbul üzülerek söylüyorum ki düzelmeyecek. İstediği kadar kültür başkenti de olabilir. Nefes alamadığın şehirde hangi kültür...
Kardesim de izmire gelin gidecek kısmet olursaIzmir lokum gibi.,. Herşeyiyle çok güzel şehir.
Nub daha doğru sonuç veriyor ama nubda kız çıkıp erkek olanı çok duydum.Karından canım hiç vajinal bakmadı doktorum. Nuba göre de kız dediler ay çok merak ettim kız mı erkek mi :) rüyamda bebeğimin mevlüdü varmış her yer masmavi balonlar filan. Anneme diyorum ki benim bebeğim kız niye her yeri mavi yaptınız
Cnm inşallah geçecek.... nereden geliyormuş kanama tespit edebildiler mi? Göbek kordonu fln mi yoksa alakasız yerlerde de oluyor bazen bebekle alakası da olmuyor.Şuana kadar 8 pet dolu dolu kanamam oldu heryerime belime kadar kan oldum pıhtı şekilinde de çok geldi ama bebeğim hala var kalp atışı var serum taktılar iğne yaptılar ama kanamam yoğun şekilde devam ediyor gemde çok yoğun
Cnn kanama da ağrı olur önemli olan kramp gibi kasilmalafin olmaması... kramplar doğum sancısı gibi çocuğun doğmasına düşmesine neden oluyor...Var biraz Ağrı'm kasıklarım şişiyor gibi oluyor sürekli aynı şekilde şişiyor ve sürekli musluktan su akar gibi geliyor
Tabi doktor en iyisini bilir. Guzel neticelensin insallah
benimde çok düşük d vitaminim ama dr bir anlamı yok o yüzden gerek yok d vitamini yazmama dedidoktor bana sen bu düşüklükle güneşten alamazsın boşuna uğraşma dedi... sanırım güneşle de pek alakası yokmuş aslında ewt yediklerimizin d ye sentezlenmesi için güneş lazım ama.. sanırım yetersizlik durumunda güneşle toparlanamıyor. belki sen güneşe çıktıgın dönemde d vitamini zengin besinler almamışsındır.
Ya ben sizin hormonlarınızı yerim be :) İçimiz deli dumrul, dışarıya patlamamak için pek kibar hanımlarız. :) Yemekler konusunda en fakir benimdir herhalde. Ülkeden 8bin km uzakta.Bana pek söylenilenler işlemiyor. Açıkçası aşerme diye bir şey varsa benim tespitim durup dururken alakasız bir zamanda akla gelmesi. En olmadık yerde en olmadık zamanda en olmadık yemekleri duyumsayıp hiçbirine ulaşamadım. Sonra beynimi olmadık alanlara verip aşermeyi sona erdirdim. Yalnız cidden memleketin kıymetini bilin arkadaşlar. O kadar büyük nimetlerimiz var ki, kaybedince değerini daha iyi anlıyorsunuz. Mevsimsiz şeyleri de çekmesin canınız, yazık günah adamlara. :))
İyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı, şu tahmin işlerini okumak hele çok hoşuma gidiyor
Aranızda progesteron kullanan var mı?
Ben kullanıyorum geçen şu kanama olayından beri, o gün yediğim iğneden serumdan fitilden mi yoksa progesterondan mı nedir ishalle uğraşıyorum.
Aranızda progesterondan benim gibi olan var mı? Yan etkilerinde yazmıyor.
Yıllar sonra bu sene ekimde geldim İstanbul'a
Yemin ederim öyle bir hevesle gelip süreyi yarıda kesip öyle bir dönüşüm vardı ki...
İnsan kusuyor resmen şehir. Kahve içmek için cafede sıra bekledik yahu pes dedim.
10 gün kalacaktık 6 gün zor dayandım. Trafiği kalabalığı sürekli telaşı. Misal orda yemek sonrası keyfi yok, yedin bitti kalk
İzmiri biliyorsun keyif insanı şehri
Yemeği yer 1 saat çay sigara lak lak yapılır masadaçok şaşırmıştım
İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
Şuana kadar 8 pet dolu dolu kanamam oldu heryerime belime kadar kan oldum pıhtı şekilinde de çok geldi ama bebeğim hala var kalp atışı var serum taktılar iğne yaptılar ama kanamam yoğun şekilde devam ediyor gemde çok yoğun
hoş geldinGünaydın kızlar benide alın aranıza :)
canım geçmiş olsun önce senin sağlığındüm düz yat gerçi doktorlar sana ne yapman gerektiğini söylemişlerdirVar biraz Ağrı'm kasıklarım şişiyor gibi oluyor sürekli aynı şekilde şişiyor ve sürekli musluktan su akar gibi geliyor
Tabi, koyuyorum. Genital bakıldı burada.Nasıl belirtiler vardı canım, 6 haftalık usgye göre yorum yapılmış mıydı, buraya koyman nümkün mü
Sağol canım. Duayı dilimden düşürmüyorum zaten ama demek ki benim için hayırlı değilmiş bu bebek rabbim yanına aldı. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir hamilelik geçiririm. Sadece kafama takılıyor eşimin durumundan dolayı 1 sene tedavi görmüştü eşim ben de yumurta takibi falan. Acaba tesadüfen şans eseri mi tuttu bu bebek yoksa tekrar tedavi sürecine mi başlamalıyız.Canım çok geçmiş olsun sonuçta hamile kalabiliyorsun inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin üzme kendini bol bol dua et bende senin içinn çok dua edicemm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?