Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Nefes almak konusu.... çok güzel bir noktaya degindin ıstanbul kuzey batı rüzgarı alan bir kent ama kuzey batıya son yıllarda dikilen kuleler yüzünden rüzgar alamıyor bu nedenle yazlar ozellikle son 5 yıldır çok bunaltıcı geçiyor kışları ise durum daha vahim hava temizlenemiyor ve zehir soluyoruz... evet göcun durdurulmasi lazım. Ama ıstanbul a çokça yapılan yatırımlar göçü arttırıyor. Bu yatırımların başka bolgelere yapılıp oraların cazibe merkezi haline getirilmesi lazım,,, aslinda hepsi dönup dolasip planlama konusunda takılıyor. Kötü şehircilik anlayışı domino etkisi yaratıyor...

Nub daha doğru sonuç veriyor ama nubda kız çıkıp erkek olanı çok duydum.

Cnm inşallah geçecek.... nereden geliyormuş kanama tespit edebildiler mi? Göbek kordonu fln mi yoksa alakasız yerlerde de oluyor bazen bebekle alakası da olmuyor.

Var biraz Ağrı'm kasıklarım şişiyor gibi oluyor sürekli aynı şekilde şişiyor ve sürekli musluktan su akar gibi geliyor
Cnn kanama da ağrı olur önemli olan kramp gibi kasilmalafin olmaması... kramplar doğum sancısı gibi çocuğun doğmasına düşmesine neden oluyor...

benimde çok düşük d vitaminim ama dr bir anlamı yok o yüzden gerek yok d vitamini yazmama dedi

valla konuşmaları okurken sen geldin aklıma, kesinlikle haklısın çok istesek bir komşuya bile rica ederiz ama sana kargolamak da mümkün değil.
Bu arada geçen de yazmıştım burada aşerdim diye (tabi ne olduğunu yazmadan!) mevsimine daha 4 ay var ama eşim şanslı bu konuda evin çevresinde hemencik bulabiliyor :)

ben devam ediyorum canım ama öyle bir şikayetim olmadı.

Ahh ahhh sorma tatlım ama seni yanlış yerlere de götürmüş olabilirler. Sen bir daha ki gelişte bana haber ver İstanbul' un keyif noktalarına götürürüm seni. Ama tabi trafiğe pek çare yok. bu arada senin araba kullanma çalışmaları nasıl gidiyor?

İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur

Canım dualar seninle, nolur sakin kalmaya çalış. Bizi de habersiz bırakma olur mu?

Canım bu haftalar bebişin tutunduğu noktadan pelvise doğru kaydığı haftalar. onunla ilgili olabilir veya farklı bir sebep. Çok şükür bebişin iyi. İnşallah ikiniz de çok iyi olacaksınız, çok stres yapıp bebişi de strese sokma canım.

Canım çok geçmiş olsun sonuçta hamile kalabiliyorsun inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin üzme kendini bol bol dua et bende senin içinn çok dua edicemm tatlım
Sağol canım. Duayı dilimden düşürmüyorum zaten ama demek ki benim için hayırlı değilmiş bu bebek rabbim yanına aldı. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir hamilelik geçiririm. Sadece kafama takılıyor eşimin durumundan dolayı 1 sene tedavi görmüştü eşim ben de yumurta takibi falan. Acaba tesadüfen şans eseri mi tuttu bu bebek yoksa tekrar tedavi sürecine mi başlamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…