Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım çok geçmiş olsun kaç haftalıktı düşen bebeğin?

arkadaşlar bakın benim bebişimi almadan önceki son resmine

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 80
Kız ne zaman dedim...ne dedim ... Emin misin ben olduğuma...bence ben değilim... Ama biberli ekmeği çok severim hele tandirda bayılırım yani....ondan dedim yazma diye ....
Şimdi okuyorum bu biberli ekmek muhabbetlerini. Walla benim de aklıma düştü. Neyse ki Hatay'dan gönderen bir site varmış. Diğer ürünleri de inceleyip bir sipariş hazırlayacağım:)

Ben de portakallı yapıyorum, süper oluyor cidden.

Çok sükür canım bebisin seninle kanamanın nedeni neymis peki

Şimdi okuyorum bu biberli ekmek muhabbetlerini. Walla benim de aklıma düştü. Neyse ki Hatay'dan gönderen bir site varmış. Diğer ürünleri de inceleyip bir sipariş hazırlayacağım:)
Ayy cnm ya aslında yapması da basit ama buraya özgü malzemelerle çok güzel oluyor ınş en kısa zamanda eline geçer afiyet olsun

Sağol canım,sata göre 9 keseye göre 7 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin.
canım benimde diğer gebeliğimde yavaş bir gelişme vardi sanırım , 8 haftalıkken 6 haftanın ortasında gösteriyordu ama dr önemsememişti, 10hafta 3 günlükken keseyi vücudum attı. kanamam senin gibi lekelenmeyle başladı korktum drdan kaçtım, 24 saat sonra normal doğum yahpar gibi keseyi vücut attı hastanede , kürtajda yapıldı kalan parçalar için. bende o zaman vitamin ve omega kullanmıştım . bu hamileliğimde hiç bişey kullanmadamı korkumdan , hareketlerimede dikkat etmeye çalışıyorm, sana tavsiyem 4-5 ay bekle dinlen ve başka bir doktora git bir de farklı bakış açısıyla değerlendirsinler

yaa kızlar söylemeyi unuttum, dün akşam duştan çıktım tam bornozumu giyiyordum sağ göğsümden süt gibi bişi aktı azıcık. Tabi ben şoook başka yaşayan var mı böyle bişi?

Bu da benim 6+0 lık minnoşumun resmi İkinci çocuğum olcak hayırlısıyla ilki erkek bakalım bu sefer ne olcak sağlıkla olsunda

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 115
Evde kaldığım günlerde kitchen kanalını izlemeye bayılıyorum, eşim yasakladı izlememi, hadi yerel yemekleri aşerdin bulduk da, dünya mufağını izlemek neyin nesi diye, kanala yasak getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…