Bence tüp bebeğe odaklanma kendi haline bırak kafanı boşalt tatil yap hayırlısı olsun hakkkındaSağol canım. Duayı dilimden düşürmüyorum zaten ama demek ki benim için hayırlı değilmiş bu bebek rabbim yanına aldı. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir hamilelik geçiririm. Sadece kafama takılıyor eşimin durumundan dolayı 1 sene tedavi görmüştü eşim ben de yumurta takibi falan. Acaba tesadüfen şans eseri mi tuttu bu bebek yoksa tekrar tedavi sürecine mi başlamalıyız.
Canim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 11. Haftamda kaybetmistim bebegimi 2 hafta geriden geliyordu zaten. Şimdi bak ikiz bebisle mukafatlandirdi Allahım. Ümidini kesme asla. Beni bağışla ama başımdan geçtiği için fikrimi söylemek istiyorum. Elbette doğal yoldan devam edin dnemeye ama tüp secenegini de fazla geciktirmë bence. Rabbim doğal yoldan verecekse yine tüp hazırlığı yaparken mutlu haberi alırsın. Ama bir de doğal yoldan olmama ihtimalini değerlendir en azından tüple elinden geleni yapar gerisini tevekkül edersin. Karamsar konusuysam tekrar kusuruma bakma canim. Deneyimlerimden dolayi böyle konuşuyorum. Dualarimdasin her daim.Sağol canım,sata göre 9 keseye göre 7 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin.
Bazı markalar eczacılara sponsor olabiliyor. Bildiğimiz markadan şaşmayalım derim.Eşim lierac alırken tanıdık eczacımız "fiyatı uygun, kullananlar memnun" diye bundan da vermiş, henüz başlamadım, nette de pek yorum göremedim.
Bana kalsa ben de aldırmazdım zaten, lierac da almış, artık akzer marka olanı vücut nemlendirme amaçlı filan kullanırımBazı markalar eczacılara sponsor olabiliyor. Bildiğimiz markadan şaşmayalım derim.
benim eşim eczacı o da bana lierac getirdi araştırmış en iyisi lieracmış bende daha başlamadım 4 marttaki kontrolümde doktora sorup başlıcam inşallah :) ömrümde hiç bir zaman kilolu olmadım hamilelikte nasıl olucam çok merak ediyorum inşallah çok çatlamam çatlamayız :)Bana kalsa ben de aldırmazdım zaten, lierac da almış, artık akzer marka olanı vücut nemlendirme amaçlı filan kullanırım
Çatlak kremlerine pek inanmiyorum,acaba ise yarıyor mubenim eşim eczacı o da bana lierac getirdi araştırmış en iyisi lieracmış bende daha başlamadım 4 marttaki kontrolümde doktora sorup başlıcam inşallah :) ömrümde hiç bir zaman kilolu olmadım hamilelikte nasıl olucam çok merak ediyorum inşallah çok çatlamam çatlamayız :)
Biraz genetik faktorlerde önemli sanırım...benim annemde hiç yok çatlak ki zamanında krem falan kullanmadı yani ben de kullanmadim.. çok şükür hiç catlagim yok ama ikincide olur mu bilmem kullanırım ne olur ne olmazÇatlak kremlerine pek inanmiyorum,acaba ise yarıyor mu
valla yarıyor ki eşim bana getirdi çünkü içinde ki maddeleri biliyor hangisi ne işe yarıyor zaten çok araştırdı en iyisi bu dedi ve sipariş etti bana sağolsun :)Çatlak kremlerine pek inanmiyorum,acaba ise yarıyor mu
:)) cnm benim bende bi arastircamvalla yarıyor ki eşim bana getirdi çünkü içinde ki maddeleri biliyor hangisi ne işe yarıyor zaten çok araştırdı en iyisi bu dedi ve sipariş etti bana sağolsun :)
Hiç duymadım ayçiçek yağı zeytinyağı badem yağı duymuştum...karın büyüdüğünde inanılmaz kasiniyor ışte kasirken çok dikkat etmek lazım pamuğa biraz yag koyup yavaş yavaş kasimak daha iyi demişlerdi..AYÇİÇEK YAĞI SÜRÜN ARKADAŞLAR boşuna para vermeyin, çünkü vücudunuz çatlayacaksa zaten işe yaramayacaktır, çevremdeki herkes Ayçiçek yağı kullandı memnun kaldılar
Prolaktin seviyen yükselmiştir cnm,bişey olmaz ablam yaşadı aynisini
Evet maalesef oyle ama esas sorunun belediye secimlerinin parti secimine donusmesinden kaynaklaniyor... belediyecilik siyasi birsey olmamali gerçekten iyi mimarlar aday olsun onlari seçelim. Simdi insanlar genel secimlerde oy verdikleri partiye belediye secimlerinde oy veriyor... belediye başka bisey bence meclisteki partiler secilmemeli bireysel katilimlar degerlendirilmeli... ah oyle guzel bir ulkede yasiyoruz ki... denizi dogasi muhtesem... yurt disinda adamlar olmayani uretmeye calisiyor... kurak yerde yesillik yapiyor su yoksa gölet yapiyor buralar oyle degerli ve guzel ki...ama mahvediliyor maalesef... param pulum yok ki bireysel aday olayim secime gireyim...
İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
Şuana kadar 8 pet dolu dolu kanamam oldu heryerime belime kadar kan oldum pıhtı şekilinde de çok geldi ama bebeğim hala var kalp atışı var serum taktılar iğne yaptılar ama kanamam yoğun şekilde devam ediyor gemde çok yoğun
Günaydınlar herkese kısmet olursa bende eylül annesi olucam :)9+0 bugün hepinize Şimdiden hayırlı hamilelikler kızlar
Rabbim yardimcin olsun canim safi ismiyle sifa versin elin karninda hep ya mubdi oku ,,, kismeti varsa ne yaparsan yap gelicektir hakkında hayirlisi olsun insallahKanamam durmuyor ya durmuyor nolur dua edin nolur kasıklarımda çok ağrıyor Rabbim almasın bebeğimi ona çok ihtiyacım var çok sabah ultrason da 10+3görüldü kalp atışını da duydum şimdi hastaneyim yatıyorum bi daha ne Zaman ultrason muayenesi yaparlar bilmiyorum nolur dua edin hamilelerin duasını Rabbim kabul eder
Nasil anlami yok ? d vitamini gebelikte cok onemli cnm cocuklarda eksikligi durumunda cucelik ve rasitizm oluyor... bence baska bir doktora daha danişbenimde çok düşük d vitaminim ama dr bir anlamı yok o yüzden gerek yok d vitamini yazmama dedi
Canım benim eşimde sorun vardı,gerçi parçanın analizinden sonra belli olur her şey ama yine de bilemiyorum. 1 senelik tedavi sonrası tam tüp bebek için randevu alacakken öğrendik bu bebeği. Bana dr en başından beri progestan, coraspin ve imom omega diye bir ilaç vermişti,kalp atışını da gördükten sonra claxaen başlattı her ihtimale karşı,gerçi kalbi yavaş atıyormuş kuzumun onun için vermiş ama bu bilgiyi bizimle bebeğin kalp atışının durduğunu söylerken söyleme zahmetinde bulundu. o kadar kötü olmuşum ki narkozdan ayılırken epey bağırmış ağlamışım,dr yanındaki elemanın ben işleme girer girmez ağlayan eşimi çağırıp parayı istediklerini öğrendikten sonra kontrol haricinde gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle. İşlem için 1000,parça tahlili falan için de 750 tl aldılar o da ayrı bir konu zaten. bende sadece 2 damla kanama oldu,ilacı koyduktan sonra akşam üzeri kanama başladı bende sorası da malum zatencanım benimde diğer gebeliğimde yavaş bir gelişme vardi sanırım , 8 haftalıkken 6 haftanın ortasında gösteriyordu ama dr önemsememişti, 10hafta 3 günlükken keseyi vücudum attı. kanamam senin gibi lekelenmeyle başladı korktum drdan kaçtım, 24 saat sonra normal doğum yahpar gibi keseyi vücut attı hastanede , kürtajda yapıldı kalan parçalar için. bende o zaman vitamin ve omega kullanmıştım . bu hamileliğimde hiç bişey kullanmadamı korkumdan , hareketlerimede dikkat etmeye çalışıyorm, sana tavsiyem 4-5 ay bekle dinlen ve başka bir doktora git bir de farklı bakış açısıyla değerlendirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?