Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence tüp bebeğe odaklanma kendi haline bırak kafanı boşalt tatil yap hayırlısı olsun hakkkında

Sağol canım,sata göre 9 keseye göre 7 haftalıktı kalbi durdu bebeğimin.
Canim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 11. Haftamda kaybetmistim bebegimi 2 hafta geriden geliyordu zaten. Şimdi bak ikiz bebisle mukafatlandirdi Allahım. Ümidini kesme asla. Beni bağışla ama başımdan geçtiği için fikrimi söylemek istiyorum. Elbette doğal yoldan devam edin dnemeye ama tüp secenegini de fazla geciktirmë bence. Rabbim doğal yoldan verecekse yine tüp hazırlığı yaparken mutlu haberi alırsın. Ama bir de doğal yoldan olmama ihtimalini değerlendir en azından tüple elinden geleni yapar gerisini tevekkül edersin. Karamsar konusuysam tekrar kusuruma bakma canim. Deneyimlerimden dolayi böyle konuşuyorum. Dualarimdasin her daim.

Bana kalsa ben de aldırmazdım zaten, lierac da almış, artık akzer marka olanı vücut nemlendirme amaçlı filan kullanırım
benim eşim eczacı o da bana lierac getirdi araştırmış en iyisi lieracmış bende daha başlamadım 4 marttaki kontrolümde doktora sorup başlıcam inşallah :) ömrümde hiç bir zaman kilolu olmadım hamilelikte nasıl olucam çok merak ediyorum inşallah çok çatlamam çatlamayız :)

Çatlak kremlerine pek inanmiyorum,acaba ise yarıyor mu

AYÇİÇEK YAĞI SÜRÜN ARKADAŞLAR boşuna para vermeyin, çünkü vücudunuz çatlayacaksa zaten işe yaramayacaktır, çevremdeki herkes Ayçiçek yağı kullandı memnun kaldılar

Çatlak kremlerine pek inanmiyorum,acaba ise yarıyor mu
Biraz genetik faktorlerde önemli sanırım...benim annemde hiç yok çatlak ki zamanında krem falan kullanmadı yani ben de kullanmadim.. çok şükür hiç catlagim yok ama ikincide olur mu bilmem kullanırım ne olur ne olmaz

AYÇİÇEK YAĞI SÜRÜN ARKADAŞLAR boşuna para vermeyin, çünkü vücudunuz çatlayacaksa zaten işe yaramayacaktır, çevremdeki herkes Ayçiçek yağı kullandı memnun kaldılar
Hiç duymadım ayçiçek yağı zeytinyağı badem yağı duymuştum...karın büyüdüğünde inanılmaz kasiniyor ışte kasirken çok dikkat etmek lazım pamuğa biraz yag koyup yavaş yavaş kasimak daha iyi demişlerdi..

bana mimar deme hic... Kadir de mimar sozde

bir de sunu dusunuyorum temel meseleleri bitirmeden ya da es zamanli olarak temel meseleleri halletmeden park bahce heykel islerine girmek ise yaramiyor. antalyadaydik gecen hafta taksicilerle konustuk bir iki (esim 4-5 sene yasadigindan ve her sene gittigimzden sehrin gelisim durumunu yakindan takip ediyoruz) gecen donem chpli belediye sehir sans vermisti (meslegini bilmiyorum) ama adam icin heykel dikmek disinda bisi yapmadi diyorlar. cidden isiklar caddesinde falan dolanirken aa ne guzel eskisehir gibi olmus demistim. ama simdi iktidar belediyesi olunca metro vs isleri hizlanmis altyapi vs calisiyor diyorlar. adam trafikte omur curutunce haliyle boyle bakiyor olaya. istanbulda yasayan kac kisi eve erken gitme derdinde, kac kisi nefes alma derdinde onlari da teraziye koyunca cikan tablo kacinilmaz oluyor..

bu sehrin isi bitmez velev ki mimar olsun. adam kendi yandasindan kalip kalip uretilen tasi tuglayi sehir mobilyasini alip kazandirmak yerine tasarimciyi mi destekleyecek. hele ki sahil de mangal yapan alt kulturden oy almak icin (amacim kisi asagilamak degil ama istanbulun kir nufusu gittikce artinca olay bu noktaya geliyor).. bin turlu hesap kitap varken kentsel donusum denip yandas firmalar zengin edilip sisirme ekonomi yaratilirken benim istanbul adina hicbir umidim yok. gelenin meslegi ne olursa olsun siyaset pis is ona bulasip kirlenmeyen olmayacak

İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur

canim cok korktum ilk guncelinde. sukur evladin seninle. sen ondan vazgecme umitsizlige kapilma. insallah hayirliysa o da sana tutunacaktir. dua ediyorum senin icin..

Kanamam durmuyor ya durmuyor nolur dua edin nolur kasıklarımda çok ağrıyor Rabbim almasın bebeğimi ona çok ihtiyacım var çok sabah ultrason da 10+3görüldü kalp atışını da duydum şimdi hastaneyim yatıyorum bi daha ne Zaman ultrason muayenesi yaparlar bilmiyorum nolur dua edin hamilelerin duasını Rabbim kabul eder

Rabbim yardimcin olsun canim safi ismiyle sifa versin elin karninda hep ya mubdi oku ,,, kismeti varsa ne yaparsan yap gelicektir hakkında hayirlisi olsun insallah

Canım benim eşimde sorun vardı,gerçi parçanın analizinden sonra belli olur her şey ama yine de bilemiyorum. 1 senelik tedavi sonrası tam tüp bebek için randevu alacakken öğrendik bu bebeği. Bana dr en başından beri progestan, coraspin ve imom omega diye bir ilaç vermişti,kalp atışını da gördükten sonra claxaen başlattı her ihtimale karşı,gerçi kalbi yavaş atıyormuş kuzumun onun için vermiş ama bu bilgiyi bizimle bebeğin kalp atışının durduğunu söylerken söyleme zahmetinde bulundu. o kadar kötü olmuşum ki narkozdan ayılırken epey bağırmış ağlamışım,dr yanındaki elemanın ben işleme girer girmez ağlayan eşimi çağırıp parayı istediklerini öğrendikten sonra kontrol haricinde gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle. İşlem için 1000,parça tahlili falan için de 750 tl aldılar o da ayrı bir konu zaten. bende sadece 2 damla kanama oldu,ilacı koyduktan sonra akşam üzeri kanama başladı bende sorası da malum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…