Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim benim okuyacagim tekrar tekrar Allah bebegini sana bagislasin.

Benim de kontrolüm 4 martta:) özellikle akşamları göbeğim bariz çıkıyor, lierac ile sıfır çatlakla dönemi geçiren de var, 7. aydan sonra lieraca bulansan da çatlıyor diyen de var, inşallah çok çatlamayız

Ah cnm benden de gecen sene sirf kuretaj icin 1500 tl aldilar ustelik icerde bebek bile yoktu sirf kan cektiler... bir de rahimde yapisiklik olusmus bu islemden sonra ama muhakkak dikkat et bir ilac varmis o yapisikligi onluyormus bana kimse söylemedi sen muhakkak doktora sor ne ilaciymis kullan bundan sonra saglikli gebeligin olsun cnm.

yaa kızlar söylemeyi unuttum, dün akşam duştan çıktım tam bornozumu giyiyordum sağ göğsümden süt gibi bişi aktı azıcık. Tabi ben şoook başka yaşayan var mı böyle bişi?
Cnm daha cok erken acaba bir sekilde uyari mi oldu? Doktora bir danis... bildigim kadariyla ucuna pek dokunmamak gerekiyor sütü tetikleyebiliyor. Ben krem suruyorum her aksam ucuna degmiyorum ki yumusayip uyarilmasin diye... cunku sut gelebiliyormus diye duydum.

inşallah canım,bana 2 antibiyotik 1 ağrı kesici bir de fitil verdi,ne ilacı acaba o dediğin,iyice stres oluyorum bu olumsuzlukları düşününce

inşallah canım,bana 2 antibiyotik 1 ağrı kesici bir de fitil verdi,ne ilacı acaba o dediğin,iyice stres oluyorum bu olumsuzlukları düşününce
Strese girme cnm oyle cokuz ki böyle olumsuzluklari yasayan... ben bebegimi evde dusurdum ve 15 cm boyundaydi . 3 gun evde dogum sancisi cekmisim haberim yoktu dusun yani doktoru ariyorum rahminiz buyuyor gelmeyin bi sorun yoktur diyor....daha kotulerini yasayanlar da biliyorum eger bebek gidecekse en hayirlisi 10. Haftaya kadar dusmesi buyudukce daha tramvatik oluyor...

Bence tüp bebeğe odaklanma kendi haline bırak kafanı boşalt tatil yap hayırlısı olsun hakkkında
tüp bebeğe odaklanınca normal oldu bizimkisi canım ama tekrar normal olur mu bilemiyoruz tabii,sonuçta 1 senedir tedavi görüyorduk. Belirsiz bir şekilde beklemenin zorluğu çok ağır geliyor

Kızlar bugün 12+4 olmuşum doktorum kız büyük ihtimal dedi hissettiğim gibi :) ama kesin demiyorum diye de ekledi. nuba göre erkek yorumu yapılmıştı bakalım değişecek mi serum taktırdım bulantılara dayanamadım biraz daha iyiyim cok şükür

Soylediklerine katiliyorum ancak kaderimiz buymus demek yerine daha iyiyi talep edebiliriz... kadir de mimar dedin yok cnm herkes mimar olamaz... simdi bize okuldan mezun olurken hocalarimiz diplomanizi aliyorsunuz ama mimar adayisiniz derlerdi. Mimarlik tuhaf bir meslek herkes mezun olabilir ama mimar olmak herkese nasip olmaz... yazdiklarinin hepsi dogru kadirin mimar oldugu disinda

Duştan çıkarken oldu, belki sıcak su tetiklemiştir. Gerçi çok sıcak yıkanmıyorum ama. Erken hamilelik döneminde olabilirmiş. 8. haftadan sonra prolaktin arttığı içinmiş. Yine de takipte olacağım tabi :)

Canım estağfurullah ne demek tabii fikirlerin benim için çok önemli çünkü beni tüp bebek topiğinden biliyorsun,ciddi bir tedaviye başlayacaktık sonuçta, Allahtan umut kesilmez tabi ama tedavi sonrası ve tüp bebek öncesi gelişince durum aklımda sürekli şans eseri oldu diyordum şimdi tekrar tüp bebek sürecine alışmak zor geliyor ama aklıma ilk gelen korunma süresinden sonra hemen tüp bebek mi yapsam diyorum ama eşim bu kez biraz uzak tüp bebek fikrine çünkü psikolojik olarak yıprandı o da benim kadar,hadi ben ağladım bağırdım çağırdım ama o ağlayamadı bile sırf beni toparlayabilsin diye.dr da dahil herkes normal yoldan kaldıysan tekrar kalırsın kısa sürede düşüğün ayağı içeride oluyo diyorlar ama yine de belirsizlikler ve içimdeki sızıyla tüp bebeği düşünmek durumundayız.

Aslında çok güzel yerlerede gittim ama genel olarak bunalttı beni İstanbul.
İzmir çukurunun gözünü seveyim
Daha ehliyeti bile alamadım. Randevulu sisteme geçtiler. 2 hafta önce taaa bu cumaya randevu alabildim. Bütün belgelerim hazır. Geçici ehliyet verip normal ehliyeti adresine gönderiyorlarmış. Acaip değişmiş sistem

ne guldum yaaa.. biz trafikte kaldikca kadire yukleniyoduk esimle.. yazik bari bi de mimar olcaksin be adam demiyelim bundan boyle. olmus da olamamis iste

Allahım yardım etsin, dualarımız seninle...

inşallah çatlamayız inşallah
o gün benim doğum günüm bebeğimi görmek iyi olduğunu duymak yeni fotosunu almak bana en büyük hediye olucak

inşallah çatlamayız inşallah
o gün benim doğum günüm bebeğimi görmek iyi olduğunu duymak yeni fotosunu almak bana en büyük hediye olucak
Aaa ne güzel denk gelmiş, inşallah en güzel hediyen olur, belki doğum günü pozu da verir annesine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…