Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar merhaba bende bugun 2 li tarama icin gittim dr net goruntu alamadigi icin olcum yapamadi carsamba yeniden gidicem

Nasil anlami yok ? d vitamini gebelikte cok onemli cnm cocuklarda eksikligi durumunda cucelik ve rasitizm oluyor... bence baska bir doktora daha daniş
2 tanede hocaya gittim onlarda vermemizin anlamı yok popüler kültürün tüketimi bunlar dediler, d vitamini a vitamini ilk aylarda verilecek vitaminlerden değil dediler, multivitamine de 4. aydan sonra başlayacağız dediler.

Aaa ne güzel denk gelmiş, inşallah en güzel hediyen olur, belki doğum günü pozu da verir annesine:)

amiin amiinn inşallah :) gelmek bilmiyor ama kontrol zamanı günler geçmek bilmiyor
eşime diyorum ultrason cihazı alalım eve :) daha doğmadan özlüyor insan valla :)
rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inşallah

ilaç söktürsün diye veriliyor, ben 24 saat bekledim sıcak suyua girdim kopmaya başlamıştı kendiliğinden, kanmanın durumuna göre ilaç vermeden bekletiyor Dr.lar. ama başka bir doktora kontrole git yapışık olan parçaların iyi temizlenmesi lazım,hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama üniversiteye gitseydin hem de daha kontrollü olurdu, gerçi ben gece yarısı acilline gittiğim ve uzman dr yaptığı için ekstra para vermemiştim ama hocayı isteseydim 500 tl gibi bir rakam veriridim, ama sana yapılan tahlilden yaptılar patoloji de para vermedim. bir şey çıkmayacaktır emin ol. raporda bebeğin boyutları vs o tarz şeyler yazıyor

Her gün takvime bakıyorum ben de, günler geçmiyor evet, en son kontrolüm 9 şubattaydı, 2 haftadır göremiyorum çok özledim, daha da 11 gün var kontrole

Merhaba kızlar. Topik oldukça ilerlemiş. Ben 2 gündür üst solunum yoku enfeksiyonuyla savaşıyorum. Bugun artık son noktaya geldim gece hiç uyuyamadım, sabah doktora gittim bana sadece bir burun fısfısı birde Boğazım için fısfıs verdi. Ağızdan hap içmen hangisi olursa olsun şuan sakıncalı dedi vermedi. Elimi kaldırmaya dermanım yok 3 gün de rapor aldım. Ihlamur içmek istiyorum ama korkuyorum günde 2 çay bardağı içiyorum sadece. Geniz akıntım var buda mide bulantımı tetikliyor meyve bile yiyemiyorum su hele hiç içemiyorum hiç bu kadar kötü olmamıştım..

Cnm bende 23 falan çıktı d vit bana da gerek görmedi ki benim doktorum da çok iyi bir doktor...ilk ay verememe gerek yok dedi bulantı da yaparmış aynen 3 aydan sonra verecem dedi

Merhaba
Bu cuma ikili taramam var. İnşallah iyi çıkar. Üçlü yaptırmayı düşünmüyorum...
Belki cinsiyetini de öğrenirizzzz.

Cnm bende 23 falan çıktı d vit bana da gerek görmedi ki benim doktorum da çok iyi bir doktor...ilk ay verememe gerek yok dedi bulantı da yaparmış aynen 3 aydan sonra verecem dedi
kesinlikle katılıyorum , ayrıca türklerde zaten düşükmüş d vitamini değeri, diğer hamileliğimde ilk aydan beri multivitamin omega vs. kullanmıştım ve bütün b12 folik asit vs. EN ÜST Sınırda olmasına rağmen. bebeğimi kaybettim. belki birbiriyle bağlantılı değil ama bu sefer kullanmadın hiçbirşey. sadece çok kemik ağrım olduğu için haftada bir kaç kere kalsiyum içtim dr kontrolünde.

Daha hamileliğimden emin bile değildim ama şüpheleniyordum ki ocağın ilk haftası çok şiddetli hasta olmuştum, siyah turpun içini oyup bardağın üzerine oturtup içerisine 1-2 tatlı kaşığı bal koyup içtim, ,aynı şeyi soğanla da yapabilirsin, 2 saat filan süzüldükten sonra balı yiyorsun inanılmaz iyi geldi bana, tavsiye ederim, geçmiş olsun, ben ilaç sektöründeyim, bununla ilgili yeni yapılmış çalışmalar da var, bakteriler üzerinde bir çok antibiyotikten daha etkili, acil şifalar dilerim.

Adı bile midemi bulandırıyor şuan turpun ama denemek zorundayım öyle üzülüyorum ki bebeğimi yeterince besleyemiyorum diye. inşallah bana da iyi gelir çok teşekkür ederim

7-8,5 hafta arasında senin gibiydim 1 hafta bekledim nerdeyse bronşit oluyordum ki dr agumentin 1000 mg verdi onu kullandım ve sinüzitim boğaz enf geçti, dr ilaç verirse direnme canım çünkü öksürük enf daha zararlı

Sırtımı dinledi endişe edecek bişey yok dedi. Baş Ağrı'm ve şiddetli burun akıntım var dedim. Boğazıma da baktı. Şuan için ağızdan hap kullanmak yok dedi vermedi Can'ım. Verseydi kullanacaktım çünkü sabaha kadar oturur pozisyonda uyumaya çalıştım ama uyuyamadım. Vücudumda ağrımayan kemik yok gerçekten

Canim en yakın arkadaşım senin durumuna çok yakın şeyler yaşadı. Eşinden di problem. Doğal bi gebelik geçirdi kaybetti. Doğal yoldan bir kez olduysa yine olur dediler 3 sene bekledikler. Sonuçta yaş ilerledi eşinin degerleri daha da sıkıntıya girdi mecburen tüp yaptırdı şimdi 1 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var. Kusuruma bakma senin yaşı hatirlayamiyorum 28 falan diye aklımda kalmış. Nasipte varsa ummadığın vakitte yine verir Rabbim tabi tüple kesin hamile kalacağız diye de bir sey yok. Allahım yüzünü güldürsün o hastanelere merkezlere muhtaç etmesin. O süreç de oldukça zor.

İzmir' in rahatlığı ve, insanları bir başka bence de :)
Yeni sistemi bilmiyorum tabi ben alalı 10 seneyi geçti :)

Adı bile midemi bulandırıyor şuan turpun ama denemek zorundayım öyle üzülüyorum ki bebeğimi yeterince besleyemiyorum diye. inşallah bana da iyi gelir çok teşekkür ederim
Çok iyi anlıyorum seni, benim daha bulantıların başlamadığı dönemdi, gözünü korkutmayayım ama soğanlı olan berbat bir tat ama turp ile olan o kadar kötü değil, artık gözünü kapat tek seferde at ağzına ben soğanlı olana dayanamayıp, sütün içine atıp yedim ama gerçekten 1,5 günde o sayede açtım gözümü, ilaç içemediğim için 1-2 hafta sürünmüştüm, bununla toparladım kendimi, inşallah iyi gelir sana da.

çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanırsın inş. Tabi bünyelerimiz şu an farklı çalışıyor ve maalesef mikroplar da yakalayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…