Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
benimde 1 Mart'ta randevum var kızlar, bakalım testler yapılacak ama bu aralar çok mide bulantım var. doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum. bebeğimde beslenemiyor haliyle

Ben kendim sordum hemen söyledi ama kesin değil dedi sormadan söylemeye niyetleri olmuyor bence erken olduğu icin

sinemnur cvp alamayinca döndüm baktim... ve hatirladim hatta daha erken degil mi kiz tahmini icin yazmisim... evet sonuç kızmış ramziye göre de kızmış beş yildiz arkadaşımızın bebeginin cinsiyeti... gerçi hala erken olduğunu düşünüyorum.

Ben denicem bugun söylerim canım
Eğer uyuyorsa çikolata fln kar etmiyor benim geçen yılki bebegimde çikolata meyve suyu fln hiç bir ise yaramamıştı uyandiramamistik... 3 gün sonra tekrar teste girmiştim... ama uyaniksa kıpır kıpır oluyor çikolata yedikten sonra

Herkes erkenden öğrenecek benim doktorum 15.ci haftadan once söylemem diyor

benimki de öyle diyor merak etme :) Ama bak belki de daha iyi. Bizim diğer topikte arkadaşımız 20. haftalara geldi kız biliyordu ama dün erkek olduğunu öğrendi :)

Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Allah sabır versin, çok çok dua edeceğim senin için, Allahım en kısa zamanda acını unutturacak müjdeni sağlıklı sıhhatli getirir inşallah sana, Rabbime sığın, hayırlısını dile, dualarımızdasın arkadaşım.

Ay inşallah uyumuyordur ben oynasın istiyorum uyumasin sonra uyur

Kız cnm ramziye göre...
Yolk sac sağda, bebek ve plasenta solda gibi görüyorum ben, genital bir görüntü olduğu için de Ramziye göre erkek yorumu çıkıyor sandım, ama zaten ben bu işten anlamıyorum, doktor da kız demiş, sen de kız tahmininde bulunmuşsun, ben plasenta yerini anlamıyorum defalarca tescillendi

benimde 1 Mart'ta randevum var kızlar, bakalım testler yapılacak ama bu aralar çok mide bulantım var. doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum. bebeğimde beslenemiyor haliyle
Bebek ilk aylarda senin kanından besleniyor canım. Günde içtiğin bir bardak portakal suyu bile günlük beslenmesini karşılıyor.

İ
Ben ilk düştüğümü ağustos ayında yapmıştım ablamın vefatıyla beraber 6ay sonra yeniden bir kayıp altı ayda 2bebek birde can Can'ım ablamı kaybettim yıkıldım yıkıldım
Rabbim sabırlar versin, elimizden dua göndermekten başka bir şey gelmiyor, ilk kanaman başladığından beri çok korkmuştum ama muhakkak hayırlısı böyleymiş, Rabbim tüm sevdiklerinle cennet beraberliği versin inşallah.

Nasıl uyandırılıyo merak ettim :))
Ultrasyon aletiyle karnimi durtuyordu bebek te bir sağ bir sol yapıyordu...ben de demiştim ay yazık uyusun uyandirmayin diye kiyamadim ama benim Melek uyanmisti bile ha bir de doktorum oksur derdi saçları kimil kimil oynardı suyun içinde..çok tatlılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…