Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rüyamda ultrasonda erkek olduğunu söyledi dr. Hatta yumurtalıkları falan çok net seçiliyordu. Rüyalar tersine çıkar değil mi şu perşembe gelsin artık
Birde çikolatayı ne kadar yemek lazım? Hiç sevmem
2'li test + muayne 200 tl vereceğim. Kan için 50 tl dediler.

Bazende dogru cikiyor ruyalar; )

Off turkiye cok pahali ya bide nie gelismiyor diyorlar bizim bütün tahliller ultrasyon kontrol dogum hersey ucretsiz

Ben 11.ci haftamda bebeğimi hissetmeye başladım.sanki içimde bir kelebek var kıpır kıpır.13.cü haftamdayım halen hissediyorum.benim gibi erkenden hissedenler oldumu arkadaşlar.

Bizde mezitli de oturuyoruz.eşimin işinden dolayı.sizde mi mersinli değilsiniz.bu arada siz bebeğinizin cinsiyetini ögrendinizmi.osman nuribey den memnunmusunuz.

Bizde mezitli de oturuyoruz.eşimin işinden dolayı.sizde mi mersinli değilsiniz.bu arada siz bebeğinizin cinsiyetini ögrendinizmi.osman nuribey den memnunmusunuz.
Ben aslen mersinli yim anemlerin yanindayim,eşim Sirnakta ,cinsiyeti daha soylemedi osman bey çok tecrübeli diyorlar ondan gidiyorum

Ben 1 paket browni intense yiyordum (marka verdim Ama ) en iyi o geliyordu bana bende çok sevmem ama inanılmaz ise yariyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…