Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bu arada yakalamisken sorayim dedim cinsiyetini, 11+1 diye gorunuyordu bebegim 4.48 cm olmus.. bana 14. haftaya kadar zaten tomurcuklanma yeni belirginlesiyor mumkun degil bu haftada cinsiyet (ureme organina gore), %50 ihtimalle kizin olacak dedi :)
Gerçekçi doktor :) en sevdiğim. Ben de 3 gündür oğlanlı rüyalarla uyanıyorum. Bir görüyorum ultrasonda doktor erkek diyor, bir görüyorum dedesiyle oyunlar oynuyor, bir görüyorum sünnet ettiriyoruz filan. Salağa bağladı rüyalar anlayacağın. Halbuki kız çocuğuna o kadar düşkünüm ki.. Hayırlısı olsun, en başta sağlık tabi de bu kadar erkek rüyasından sonra doktor erkek derse şaşırmayacağım galiba. Belki evrenin bana "kız sevdandan vazgeç, oğlan çocuklarını sevmeye başla" mesajıdır.

Bizimde kontrolumuz war yarın saat 2:30da hayırlı haberlerle geliriz canım inşallah..
İnşallah canım bizimde 2 de kontrolumuz doktoruma ikili test hakkında bilgi alcam kafam çok karıştı cunku ona gore yaptircam eğer bilgi amaçlı ise yaptırmaya gerek duymuyorum eğer tedavi amaçlı ise yaptrcam

canım çok geçmiş olsun aynı haftada bende bir kayıp yaşadım, kendimi toparlamam aylar sürdü, diyecek bişey bulamıyorum kandine dikkat et

Ben de aynı şeyi Danıştım canim doktoruma. Bilgi amaçlı deyince yaptirmamaya karar verdim.

Yarın sabah 9:30 da benimde randevum
ikili test ve cinsiyet tahmini :)
Dr cinsiyeti benim sormamı bekler mi ben sormayacağım ama görürse söylesin isterim. Cinsiyet öğrenenler siz mi sordunuz dr mu söyledi kendiliğinden?
24 saatten geri sayıyorum ultrasonda görünce anlıyorum hamile olduğumu hala kimseye söylemedik annem anlam kvalde kimsecikler bilmiyor ben de unutuyorum haliyle gün içinde
Dün kızım yine kardeş sordu bana me Zaman olacak dedi duamıza kardeşimizi de ekleyelim dedi. Her gece kardeş için de dua ediyor artık.

Aynı saatte randevumuz :) Bence doktor bu kadar erken dönem için sormadan yorum yapmaz diye düşünüyorum. Kontrol bittikten sonra cinsiyeti ile ilgili yorumunuz var mı dersin. Var olup da söylemeyebilir, hiç olmayabilir. Çoğu doktor işini şansa bırakmıyor genelde. 16. haftayı bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…