Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

canım aklında bulunsun belki biliyorsundur WOMENS ARGİNMAX diye bi vitamnin var gnc lerde satılıyor.Yumurtayı daha döllenmeye uygun hale getiriyormuş.Hatta tüp bebek tedavilerinde bile kullanılıyomuş.bunun erkek için olanıda var sperm hareketlendirici.ben hamilelik düşünüyorum dediğimde doktorum verdi bana 1 ay kullandım hemen hamile kaldım.Normalde beklemiyodum pco var bende ama oldu bi araştır istersen

Allâhü Teâlâ’nın

İsmi Şerifi;Her an,her zaman kontorl edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzreinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan Allah..

“Yâ Rakib celle celalühü” ismi şerifini,hamile olan hanımlar her gün(312) defa okumaya devam eder ise zahmetsiz ve kolayca doğum yapar.Allah’ın izni ve yardımıyla.

Kolay doğum yapmak isteyen,doğumun sorunsuz olmasını isteyenler.Her gün veya doğum yaklaştığında bir bardak suya (450) defa ” La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin” âyet-i kerimi okuyup içerse doğumu kolay olur

E esessevo çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben de temmuz ayında düşük yaptım. Aynı senin gibi oldu. Önce kanamam başladı, bebeğin kalbi atıyordu, 2 gün sonra yavaşladı ve durdu maalesef. Sonra da kanamayla düştü. Doktor bana sağlıklı olsa mutlaka tutunurdu dedi. Sağlıksız bir evlat sahibi olmak muhakkak daha acı vericidir. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bir Bebek nasip eder inş. Bu günleri unutur, onun heyecanını yaşarsın..

Canım eşim çok kullandı onlardan ona benzer bir sürü ilaç daha içti. Ama etkiyi aktarın yaptığı karışım gösterdi diye düşünüyoruz,ben de hep folbiol kullanıyordum ama inofolic kullanınca yumurtam daha çabuk gelişti. Ama şunun etkisi var ki Bebek fikrinden uzaklaştığımız marttaki tüp bebeğe endekslendiğimiz Zaman oldu bu Bebek. Yine elimden geldiği kadar boşverip salacağım kendimi sadece arzuladığım için eşimle olacağım

Canim adacayi içme. Gerci icmiyormussun ama yine de hatirlatayim dedim.Doktor adet söktürücü olarak tavsiye etmişti bana.
Yok Can'ım içmiyorum zaten, eskiden boğazım ağırdı mı hemen içerdim öyle iyi gelirdi ki, şimdi Gargara yapabilirmişim onu deneyeceğim. Sağol kuzucum sende hatırlattığın için...

İ
Ben ilk düştüğümü ağustos ayında yapmıştım ablamın vefatıyla beraber 6ay sonra yeniden bir kayıp altı ayda 2bebek birde can Can'ım ablamı kaybettim yıkıldım yıkıldım

Herşey bitti yine hayat durdu bana yine yeniden 2016bana iyi gelecekti çok inanmıştım çok 11 haftalıkken düşük hiç aklıma gelmezdi ben yine bititm yine yıkıldım yine yine bana ne Zaman gülecek Rabbim ne inandım ne kadar inandım bilemezsiniz Rabbim bu kadar üst üstte acı yaşatmaz Rabbim bi kulunu bu denli denemez ki böyle bi kanama yok doktorlar korktu o kadar nerden geldi o kadar kan aklım almıyor

Canim Rabbim sabırlar versin yaa cok kotu bi durum..ne desek ne soylesek bos..gercekten kelimelerin bittigi yer..insallah bu gunlerini unutturacak guzel gunlerin yakindir..Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun , kalbine gore versin insallah...s

bu arada kizlar ben de bugun doktora gittim, sag kasigim agriyordu cok sik kramp giriyordu kontrole daha 3 hafta var ama korktum acikcasi.. neticede bebekte bir sikinti yoktu ama idrar yollari enfeksiyonu olmusum.. tahlil yaptirdik.. neyse ki gitmisim cok sukur.. sizin de supheniz varsa bi kontrol ettirin vallahi, ne gerek var bikaç hafta sonra gidicem diyordum kendi kendime ama iyi ki beklememisim

bu arada yakalamisken sorayim dedim cinsiyetini, 11+1 diye gorunuyordu bebegim 4.48 cm olmus.. bana 14. haftaya kadar zaten tomurcuklanma yeni belirginlesiyor mumkun degil bu haftada cinsiyet (ureme organina gore), %50 ihtimalle kizin olacak dedi :)

İ
Ben ilk düştüğümü ağustos ayında yapmıştım ablamın vefatıyla beraber 6ay sonra yeniden bir kayıp altı ayda 2bebek birde can Can'ım ablamı kaybettim yıkıldım yıkıldım
Rabbim sabırlar versin canim kolay değil. Tekrar yüzünü güldürsün ınsaallah Allahim

Kelimelerin tükendiği an ınş bu son kaybın olur ... Düşük yapma sebebini araştırdı mi doktorlar neden o kadar kanama gelmiş..
Tüm bu skntilarin sonu mutluluk olsun ınş yeniden tadarsin bu güzel duyguyu bebeğin sana smski tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…