Rabbim sabrıni ve şifani versin canim. Çok üzüldüm ama Rabbim en kisa surede yüzünü guldur ur ınsaallahYine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
canım biz ilk 10 ay istemedik sonra 4 ay olumlu bir şey olmayınca nisanda gittik dr a ve eşimdeki sorunu öğrendik eşim başladı tedaviye,dr lar genelde bekleyin olur dedi,en son gittiğimizde dr artık aşılama zamanı geldi dedi ben de aşılamaya sıcak bakmadım tutma ihtimali çok az olduğu için. Martta tüp bebek yaptırmak için randevu alacağımız gün hamile olduğumu öğrendim. Açıkcası beklemek kolay olmuyor her ay kırmızıları görünce sersem oluyorsun. Eşim bir karışım içmeye başlamıştı o karışımdan 20 gün sonra öğrendik hamile olduğumu. Eşim tekrar o karışıma başladı ben de toparlandıktan sonra spora başlayacağım,eylüle kadar hayatımıza normal ve çocuk fikrinden uzak devam edeceğiz inşallah başarabilirsek olmazsa da eylülde tüp bebek,Rabbim nasıl uygun görürse artık onu yapacağız. Peki sizin 1 sene olmamasında bir neden var mıydı?
Doktor bilmiş demek ki:)Kız cnm ramziye göre...
Canım eşim çok kullandı onlardan ona benzer bir sürü ilaç daha içti. Ama etkiyi aktarın yaptığı karışım gösterdi diye düşünüyoruz,ben de hep folbiol kullanıyordum ama inofolic kullanınca yumurtam daha çabuk gelişti. Ama şunun etkisi var ki Bebek fikrinden uzaklaştığımız marttaki tüp bebeğe endekslendiğimiz Zaman oldu bu Bebek. Yine elimden geldiği kadar boşverip salacağım kendimi sadece arzuladığım için eşimle olacağımcanım aklında bulunsun belki biliyorsundur WOMENS ARGİNMAX diye bi vitamnin var gnc lerde satılıyor.Yumurtayı daha döllenmeye uygun hale getiriyormuş.Hatta tüp bebek tedavilerinde bile kullanılıyomuş.bunun erkek için olanıda var sperm hareketlendirici.ben hamilelik düşünüyorum dediğimde doktorum verdi bana 1 ay kullandım hemen hamile kaldım.Normalde beklemiyodum pco var bende ama oldu bi araştır istersen
İnsallah öğrenebilirsin bizde cumartesi gideceğiz öğreniriz insallah heyecanlıyım :) haber ver bize öğrenirsenHanımlar bizimde yarın kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğreniriz
Bizimde kontrolumuz war yarın saat 2:30da hayırlı haberlerle geliriz canım inşallah..Hanımlar bizimde yarın kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğreniriz
Yok Can'ım içmiyorum zaten, eskiden boğazım ağırdı mı hemen içerdim öyle iyi gelirdi ki, şimdi Gargara yapabilirmişim onu deneyeceğim. Sağol kuzucum sende hatırlattığın için...Canim adacayi içme. Gerci icmiyormussun ama yine de hatirlatayim dedim.Doktor adet söktürücü olarak tavsiye etmişti bana.
Çok üzüldüm canım, sen yine de umudunu kaybetme, hayırlısı kısmet olsun.Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Geçmiş olsun sabırlar diliyorum...Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Ben ilk düştüğümü ağustos ayında yapmıştım ablamın vefatıyla beraber 6ay sonra yeniden bir kayıp altı ayda 2bebek birde can Can'ım ablamı kaybettim yıkıldım yıkıldımE esessevo çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben de temmuz ayında düşük yaptım. Aynı senin gibi oldu. Önce kanamam başladı, bebeğin kalbi atıyordu, 2 gün sonra yavaşladı ve durdu maalesef. Sonra da kanamayla düştü. Doktor bana sağlıklı olsa mutlaka tutunurdu dedi. Sağlıksız bir evlat sahibi olmak muhakkak daha acı vericidir. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bir Bebek nasip eder inş. Bu günleri unutur, onun heyecanını yaşarsın..
Canim Rabbim sabırlar versin yaa cok kotu bi durum..ne desek ne soylesek bos..gercekten kelimelerin bittigi yer..insallah bu gunlerini unutturacak guzel gunlerin yakindir..Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun , kalbine gore versin insallah...sHerşey bitti yine hayat durdu bana yine yeniden 2016bana iyi gelecekti çok inanmıştım çok 11 haftalıkken düşük hiç aklıma gelmezdi ben yine bititm yine yıkıldım yine yine bana ne Zaman gülecek Rabbim ne inandım ne kadar inandım bilemezsiniz Rabbim bu kadar üst üstte acı yaşatmaz Rabbim bi kulunu bu denli denemez ki böyle bi kanama yok doktorlar korktu o kadar nerden geldi o kadar kan aklım almıyor
Rabbim sabırlar versin canim kolay değil. Tekrar yüzünü güldürsün ınsaallah Allahimİ
Ben ilk düştüğümü ağustos ayında yapmıştım ablamın vefatıyla beraber 6ay sonra yeniden bir kayıp altı ayda 2bebek birde can Can'ım ablamı kaybettim yıkıldım yıkıldım
Kelimelerin tükendiği anHerşey bitti yine hayat durdu bana yine yeniden 2016bana iyi gelecekti çok inanmıştım çok 11 haftalıkken düşük hiç aklıma gelmezdi ben yine bititm yine yıkıldım yine yine bana ne Zaman gülecek Rabbim ne inandım ne kadar inandım bilemezsiniz Rabbim bu kadar üst üstte acı yaşatmaz Rabbim bi kulunu bu denli denemez ki böyle bi kanama yok doktorlar korktu o kadar nerden geldi o kadar kan aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?