Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Öznur hanımda fazla konuşmuyor resmi bir kadın.ama tecrübeli kendine güveni var.bizde ondan gidiyoruz.malesef özelde de suratsız doktorlar olabiliyor.eşimde bizim için önemli olan işini iyi yapması diyor.

Öznur hanımda fazla konuşmuyor resmi bir kadın.ama tecrübeli kendine güveni var.bizde ondan gidiyoruz.malesef özelde de suratsız doktorlar olabiliyor.eşimde bizim için önemli olan işini iyi yapması diyor.
Ewet ya osman beyde öyle sormadan soylemi yor

Ay ne güzel yaa inşallah ben de görürüm öyle hareketlerini

Ben 1 paket browni intense yiyordum (marka verdim Ama ) en iyi o geliyordu bana bende çok sevmem ama inanılmaz ise yariyordu
O zaman beklerken 1 tane yesem olur.
Ömrümce şeker çikolata hiç haz ettiğim birşey olmadı. Varsa yoksa tuzlu ekşi hamile kalmadan önce bile gece yarısı kalkıp turşu yerdim. Milletin tatlı krizi tutar benim ekşi

Biz bugün gitcez öznur hanıma ikili test sonucunu çıkmış.belki cinsiyet tahmini de yapar.diğer hamileligim de 13 haftalıkken tahmini tutmuştu.

Off turkiye cok pahali ya bide nie gelismiyor diyorlar bizim bütün tahliller ultrasyon kontrol dogum hersey ucretsiz
Ben G. Afrika' yi gordukten sonra Turkiye bedava geliyor. Kontrol basi 400 tl, gecen hafta kan degerlerime bakildi ki toplasan 4-5 degere bakildi, 350 tl verdim. Yarin ikili test var ne odeyecegimi bilmiyorum. Tahminim muayene ile birlikte 1000 civari. Simdiden iligimizi kuruttu velet.

Ben 11.ci haftamda bebeğimi hissetmeye başladım.sanki içimde bir kelebek var kıpır kıpır.13.cü haftamdayım halen hissediyorum.benim gibi erkenden hissedenler oldumu arkadaşlar.
Ben de 11.haftamdaym ama hiçbişey hissetmiyorum keşke hissetsem ama bu haftalar çok erken diye biliyorum

Aynı ben cnm ya bende öyle...tatlı eksi tuzlu şeyler seviyorum...ama doktora gittiğimde bebek kimil kimil kimil değildi doktor dedi çikolata ye öyle gel sok oldum değişime hatta bebek tekmesini hissetmeye başladığında çikolata ye öyle uzan inanamazsin ya ben karnima bakar sok olurdum sanki delip geçecek karnimi...özellikle nst zamanı çikolata öneriyorlar

Ben de 11.haftamdaym ama hiçbişey hissetmiyorum keşke hissetsem ama bu haftalar çok erken diye biliyorum
Evet erken bende hissedince şaşırdım.hatta eşimde şaşırdı.simdi sürekli karnımı dinliyor konuşuyor ve karşılık veriyor kıpır kipir.benim 2.ci hamileliğim belkide ondan erken hissetmeye başladım ilkinde 20.ci haftalarda hissetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…