Öznur hanımda fazla konuşmuyor resmi bir kadın.ama tecrübeli kendine güveni var.bizde ondan gidiyoruz.malesef özelde de suratsız doktorlar olabiliyor.eşimde bizim için önemli olan işini iyi yapması diyor.
Öznur hanımda fazla konuşmuyor resmi bir kadın.ama tecrübeli kendine güveni var.bizde ondan gidiyoruz.malesef özelde de suratsız doktorlar olabiliyor.eşimde bizim için önemli olan işini iyi yapması diyor.
Ultrasyon aletiyle karnimi durtuyordu bebek te bir sağ bir sol yapıyordu...ben de demiştim ay yazık uyusun uyandirmayin diye kiyamadim ama benim Melek uyanmisti bile ha bir de doktorum oksur derdi saçları kimil kimil oynardı suyun içinde..çok tatlılar ya
O zaman beklerken 1 tane yesem olur.
Ömrümce şeker çikolata hiç haz ettiğim birşey olmadı. Varsa yoksa tuzlu ekşi hamile kalmadan önce bile gece yarısı kalkıp turşu yerdim. Milletin tatlı krizi tutar benim ekşi
Ben G. Afrika' yi gordukten sonra Turkiye bedava geliyor. Kontrol basi 400 tl, gecen hafta kan degerlerime bakildi ki toplasan 4-5 degere bakildi, 350 tl verdim. Yarin ikili test var ne odeyecegimi bilmiyorum. Tahminim muayene ile birlikte 1000 civari. Simdiden iligimizi kuruttu velet.
Ben 11.ci haftamda bebeğimi hissetmeye başladım.sanki içimde bir kelebek var kıpır kıpır.13.cü haftamdayım halen hissediyorum.benim gibi erkenden hissedenler oldumu arkadaşlar.
O zaman beklerken 1 tane yesem olur.
Ömrümce şeker çikolata hiç haz ettiğim birşey olmadı. Varsa yoksa tuzlu ekşi hamile kalmadan önce bile gece yarısı kalkıp turşu yerdim. Milletin tatlı krizi tutar benim ekşi
Aynı ben cnm ya bende öyle...tatlı eksi tuzlu şeyler seviyorum...ama doktora gittiğimde bebek kimil kimil kimil değildi doktor dedi çikolata ye öyle gel sok oldum değişime hatta bebek tekmesini hissetmeye başladığında çikolata ye öyle uzan inanamazsin ya ben karnima bakar sok olurdum sanki delip geçecek karnimi...özellikle nst zamanı çikolata öneriyorlar
Evet erken bende hissedince şaşırdım.hatta eşimde şaşırdı.simdi sürekli karnımı dinliyor konuşuyor ve karşılık veriyor kıpır kipir.benim 2.ci hamileliğim belkide ondan erken hissetmeye başladım ilkinde 20.ci haftalarda hissetmiştim.
Adanada gidiyoruz onun için profosör cü ett Evrüke.riskli gebeliklere bakıyor adanada isim yapmış bir doktor.bizim.k gebelik sıkıntılı geçti kendisi takip etmişti.