Arkadaşlar bugün randevumuz vardi.bebişimizi gördük bize el salladı ve sanki bize bakıyordu çok heycanlandim.çok şükür hareketli gördük.cinsiyeti sorduk.doktor baktı bise görünmüyor bir çıkıntı yok dedi.kız olabilir dedi.13.haftamdayim.aranız da varmı acaba doktoru çıkıntı görmeyip kız olabilir diyen.
Ben de bebeğin odasını hazırlamıştım doğmasına az kalmıştı çantamı falan da hazirladim..kizin tüm kiyafelerini bebek deterjani ile yikadim ev miss pudra bebek kokuyordu esim işten eve bir geldi aşırı duygulanmsiti...hem odası hazır giysileri miss gibi serilmiş ev bebek kokuyor
Mrb kizlar nasilsiniz ikili tarama test sonucumu aldim cok sukur normal cikti.60 tl ye yaptirmistim ben. Doktorun kendi ozel muayahanesine gidiyorum o anlaşmalı oldugu bi yere yaptiriyo
Ay evet Can'ım ya yanlis yazmışım ben Cinsiyeti öğreneceğim de kendimi 13 haftalık yaptım nerdeyse Nasıl heyecanlıysam haber verelim birbirimize cumartesi gunu insallah Can'ım hayırlı haberler alırız
Arkadaşlar bugün randevumuz vardi.bebişimizi gördük bize el salladı ve sanki bize bakıyordu çok heycanlandim.çok şükür hareketli gördük.cinsiyeti sorduk.doktor baktı bise görünmüyor bir çıkıntı yok dedi.kız olabilir dedi.13.haftamdayim.aranız da varmı acaba doktoru çıkıntı görmeyip kız olabilir diyen.
Ooo alisverislere bile baslanmis hayirisiyla giydiklerini gorun insallah. Ben hastanede yatiyorum serum aliyorum bir iki gun kalicam bulanti ve kusmada son raddeye ulastim cunku.bugun bebegide gordum eli kolu oynamaya baslamis dr sen kotu olduguna gore o iyi dedi. Az once esim oglumu getirmis bide agliycaktim zor tuttum kendimi allah kimseyi evladindan ayirmasin. cok duygusala bagladim zamanda gecmiyo burda
75 kullaniyordum 3. Haftada hamile oldugumu ogrendim normaldi.4. Hafta yukseldi 100e ciktik 2 haftada dustu hemen simdi tekrar artmis 150ye cikar diye dusunuyorum direkt
Kaç haftalık hamilesin cnm 3ün üzerine bile çıkmamasına dikkat edilmeli hamilelikte.. İlacını düzenli kullanırsan bi kaç haftaya düşer inşallah değerin