Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben ben ben
Lakin yinede ultrasona göre 6 gün gerideydi bebek. Döllendikten sonra bazen yerleşmesi uzun sürebiliyormuş.
bende yumurtlama gunu gebe kaldm ovulasyon testı kullanmastm tuttrdum cok şükür cınsıyetı ıle ılgılı varmı tahmını doktrn acaba yumurtlama gunu erkek dıolar genelde

bende yumurtlama gunu gebe kaldm ovulasyon testı kullanmastm tuttrdum cok şükür cınsıyetı ıle ılgılı varmı tahmını doktrn acaba yumurtlama gunu erkek dıolar genelde
Perşembe 2 li test randevum var cinsiyetede bakarız demişti. Zaten erkekse belli eder buradan haber veririm. O bahsedileni bende duymuştum çünkü. Hoş benim aklımda hep kız var

Perşembe 2 li test randevum var cinsiyetede bakarız demişti. Zaten erkekse belli eder buradan haber veririm. O bahsedileni bende duymuştum çünkü. Hoş benim aklımda hep kız var
bende ciciş bi kızım olsun cok ısterım ama erkek olcak bnmkisii içime doguyorr nedense ruyalarmdada hep erkek bebek etraftanda erkek dıyen cok hatta ruyasnda görende saglıklı olsunda gerci razıyım ıkısınede idrar rengı acıksa erkek koyuysa kız dıolar bıde

Ayyy kizlar cok kötüyüm ya( nezaman gecicek bu kusma bulanti kusa kusa hertarafim agriyor nolur dua edin de bitsin artik dunya durmus sanki tüm herseyle iliskimi kestim

Benim kızı öğretmeni resim yarışmasına sokmuş bi o eksikti yahu odewi bitti şimdide resim yapıyoruz anne anne anne anne başım etini yedi ya

Kg takip etmeyin ettikçe daha çok çoğalıyor boşuna stres olmayın

O kadar çok yiyorum ki ister istemez soluğu tartıda alıyorum.
Hem tırsıp hemde yemek

Haber et mutlaka minnosunu öğrenir öğrenmez:)))

Ay umarım gösterirde söylerim
Çok heyecan yapıyorum
Sen ne zaman gidiyorsun?

Valla benim bir koyu bir açık
Herkes kız kız diyor bende kız olduğunu düşünüyorum ama rüyamda hep erkek. Bugün ki rüyamda dr ultrasonda pipisini ve yumurtalıklarını gösteriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…