Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayirlisi olsun inşallah :) ama bu haftlar yaniltici canim

Ayyyy cok heyecanli yarin da ben gidecegim kismetse. Hayirli haberlerle gel canim insallah :))

arch2401 canim cevabini bekleyemedim :)) resim cektim ramzi bisi diyebiliyosa soylersin bana da :))

vaginal usg
Sata gore 7+2
Boya gore 7+1

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 94
Gaz ve şişkinlik var cnm,sen nasilsin

Dunden sonra daha iyiyim.

Hepinizin aklinda olsun disarda bisi yerken iki kere dusunun. Dun esimin is arkadaslari ve aileleriyle bi yemek organizasyonu vardi. Atasehirde taninmis kebapcilarin birine gittik. Aksamina titreme kusma ishal ne oldugumu anlamadim resmen. Odum koptu ( ki benim midem zaten yaga vs karsi cok hassastir. Esim de sadece midemde bi huzursuzluk var diip durdu ama ben bildigin perisan oldum (

Neyse daha iyiyim ama simdi.

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun yogun bir is temposundan sonra ben bu ara sukur rahatladim cicileri gordum icim gitti resmen ne guzel seyler var gecen dr gittigimizde net goruntu vermedi bebegim bugun aksam yine gidicez dr 2 li tarama icin bugun 11+5 cinsiyet icin cok erken degil mi

Gunaydin :)

Cinsiyet icin erken aslinda ama 11+5te doktor bi arkadasima kiz demis. Bazen de soyleyebiliyorlar ama yanilma payi hep var 16ya kadar

benimde senin gibi canım, en az 20 olması gerekir dedi bana da hocalar. ama tr ortalamasi böyleymiş. 11. haftaya girdim ve hamileliğimin başından beri ısrarla vermediler, düşük olmasının çocuğun şu aşamada aleyhine bir durum olmadığını, 4. aydan sonra multivitaminde yeteri kadar bulunduğunu ve, ne kadar d vitamını alırsam alayım bebeğin anne karnındayken bunu alıp almayacağı onun genetiğine bağlı olduğunu söylediler. troid metabolizmam normal olduğu için ekstra d vitamini başlamadılar. tiroidlerinde problem yoksa kafana takma canım.

kızlarr folik asit sanki beni kötü yapıyo, içtikten sonra halsizlik mide bulantısı yapıyo içmeden daha iyiyim sizde de oyle mı acaba

Benim kizimda öyle ya sacini yaparım beğenmez tokalar vinksli barbieli ben de kızıma genelde benle aynı tarz giydirmeyi seviyorum deri ceketler sal takarim yırtık kotlar converse falan...ama yok zevkimiz uymuyor Benim kiza kalsa pembe tütü komasına sokacak beni

Canım çok üzüldüm Allah büyük vardır bunda da bir hayır yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın inş dua edicem senin içinde.. Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallahhh

Günaydın kızlarr
Eşimin uçağı vardı sabahın 5inde kalktım uyuyamadım saatlercebir de karahasan gelmesin mi ödüm koptu.
Öksürüğüm var hala kara turp bal şeysi yaptım belki iyi gelir umuduyla. Evde yatarak bu kadar hasta olan bi ben varım heralde. Raporlu olmayıp işe de gidiyor olsaydım cenaze merasimimi birlikte yapardık Allah korusun:) doktor kontrolü olanlar var çok heyevanladım. Hayırlı haberlerle gelin

Canım benim var ya bildiğin 2 küsür çıktı ya yok gibi ama iki doktorum da 3 ay olana dek kullandırmadı. Kesin kullanmalısın diyenler de var. Ben de güveniyorum dedim kullanmadım ama cidden korkuyorum da d vitamini önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…