Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ay banada dun ruyamda erkek dıodu bu arada cok tuhaf ruyalar göruorm bazende korkuormm hayır olsn ınsallah

Ayyy kizlar cok kötüyüm ya( nezaman gecicek bu kusma bulanti kusa kusa hertarafim agriyor nolur dua edin de bitsin artik dunya durmus sanki tüm herseyle iliskimi kestim
Rabbim yar ve yardimcin olsun canım doktorum bugün bana hatırlatma yaptı unutmuşum ben folik asiti akşam yatarken al oda bulantı yapar dedi.
Gecicek az kaldı çok zor gerçekten

9 martta gidecem doktor 15 haftadan once söylemem gelme dedi resti çekti :)

Canim benim TSH değeri 12 ye çıktı doktorum 50 mg günde bir Kere ilaç verdi.acaba garip bi durum mu bu
En son ne zaman bakildi.ben 10 yıldır tiroid hastasiyim zaten ilac kullaniyordum o yuzden benim ilacim yuksek dozda siz yeni basladiginiz icin dusukten baslamasi normal bence

Canım esenlerde hangi hastane ve hangi doktor

kızlar yumurtlama gunu hamıle kalanınız varmı

Benim sanırım öyle,28 Kasım son adet tarihinin ilk günü
Bebek gelişim olarak 10 Aralık başlangıç gibi duruyor ve geç döllenme dedi bana
Benim anlamadığım zaten adet zamanı hamile kalmak mümkün değilken neden o tarihten hesap yapıyorlar ve ovulasyon zamanı oluşmuş bir embriyoya geç deniyor

İyi geceler arkadaşlar.Benim gebeliğim şuan 12+3 .3 hafta önce dr kontrolündeydim.Dr. bu hafta kontorle çağırmıştı ama ben cinsiyeti garantileşsin diye haftaya gidicem.Sizce belli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…