O kadar çok yiyorum ki ister istemez soluğu tartıda alıyorum.
Hem tırsıp hemde yemek
Ay umarım gösterirde söylerim
Çok heyecan yapıyorum
Sen ne zaman gidiyorsun?
Valla benim bir koyu bir açık
Herkes kız kız diyor bende kız olduğunu düşünüyorum ama rüyamda hep erkek. Bugün ki rüyamda dr ultrasonda pipisini ve yumurtalıklarını gösteriyordu
Ayyy kizlar cok kötüyüm ya( nezaman gecicek bu kusma bulanti kusa kusa hertarafim agriyor nolur dua edin de bitsin artik dunya durmus sanki tüm herseyle iliskimi kestim
Rabbim yar ve yardimcin olsun canım doktorum bugün bana hatırlatma yaptı unutmuşum ben folik asiti akşam yatarken al oda bulantı yapar dedi. Gecicek az kaldı çok zor gerçekten
Hem tırsıp hemde yemek
Çok heyecan yapıyorum
Sen ne zaman gidiyorsun?
Herkes kız kız diyor bende kız olduğunu düşünüyorum ama rüyamda hep erkek. Bugün ki rüyamda dr ultrasonda pipisini ve yumurtalıklarını gösteriyordu
Ayyy kizlar cok kötüyüm ya( nezaman gecicek bu kusma bulanti kusa kusa hertarafim agriyor nolur dua edin de bitsin artik dunya durmus sanki tüm herseyle iliskimi kestim
demekkı sen kıza baya yogunlastysan ondan dr bende tuhaf erkek doguruyorm kıza dönüşüyor hemen cecık ögrensek keskee de kurtulsakk ama kesınn oglum olcakk
En son ne zaman bakildi.ben 10 yıldır tiroid hastasiyim zaten ilac kullaniyordum o yuzden benim ilacim yuksek dozda siz yeni basladiginiz icin dusukten baslamasi normal bence
Hem tırsıp hemde yemek
Kucağına alınca oda umrunda olmicak
Çok heyecan yapıyorum
Sen ne zaman gidiyorsun?
Bugun tsh icin kontrole gittim 1 ay once ilacla 1.59a dusmustu bugunku kan sonucum 5.56 cikti doktorlara bakmayacagim artik 2 haftada bir kontrole gitmeyi dusunuyorum onlar 1 ay diyor ama gec kalmisim iste cok moralim bozuldu . Yarin kuzucumu gormeye gidecegim hem de ikili test yapilacak insallah guzel haberler aliriz.cinsiyeti de ogrenmek istoyorumm cok kendi doktorum soylemezse esenlerde ozel bi hastanede bi doktor 11. Haftada bile cinsiyet soyluyormus ona gitmeyi dusunuyorum.yan komsum ve karsi komsum kiz olmasina ragmen 11. Haftada ogrenmisler bakalim biz ogrenebilecek miyiz
Benim sanırım öyle,28 Kasım son adet tarihinin ilk günü
Bebek gelişim olarak 10 Aralık başlangıç gibi duruyor ve geç döllenme dedi bana
Benim anlamadığım zaten adet zamanı hamile kalmak mümkün değilken neden o tarihten hesap yapıyorlar ve ovulasyon zamanı oluşmuş bir embriyoya geç deniyor
İyi geceler arkadaşlar.Benim gebeliğim şuan 12+3 .3 hafta önce dr kontrolündeydim.Dr. bu hafta kontorle çağırmıştı ama ben cinsiyeti garantileşsin diye haftaya gidicem.Sizce belli olur mu?
Ramziye gore kiz cnm yumurtanin salindigi tarafa degil de kesenin icinde bebegin durdugu yer ve plesantaya gore bakiyorum. Yuzde 85 diyorlar tabi yanilma payi var,