Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Nasıl ya pembe çorba mı? Çorap fln yazacaktın yanlış mı oldu yoksa çorbanın pembesi için mi ağladı öyle bsy var mı ki

kızlarr folik asit sanki beni kötü yapıyo, içtikten sonra halsizlik mide bulantısı yapıyo içmeden daha iyiyim sizde de oyle mı acaba

Ben folic asidi birakali cok oldu ama hala bulantilarim devam ediyor. Bi arkadas daha vardi bulantiyi folic aside baglayan belki bazi bunyeleri etkiliyordur :/

Oyyy gecmis olsun ( hastalik zor hele de hamilelikte. Adacayi garharasi deneyebilirsin. Yutmadigin surece sorun cikarmaz bogazini temizler. Ihlamur bi bardak limonlu elmali falan iyi gelir. Cabucak toparlanirsin insallah

İyi geceler arkadaşlar.Benim gebeliğim şuan 12+3 .3 hafta önce dr kontrolündeydim.Dr. bu hafta kontorle çağırmıştı ama ben cinsiyeti garantileşsin diye haftaya gidicem.Sizce belli olur mu?
Ben 12+4 te öğrendim büyük ihtimal dedi ama kesin değil dedi kesin öğrenmek istşyorsan 14 15 hafta garanti olur sanırım

bende sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda bana da bütün testleri yaptırdılar.bulaşıcı olanlar hariç.onları sağlık ocağı yapmıyormuş.ben hamilelikten önce doktorum yaptırmıştı.bende de d vitamini 10 çıktı.sağlık ocağındaki hemşire günde 10 damla kullan dedi.kendi doktoruma gittim 3 günde 2 damla kullan dedi.zaten senin hamileliğin yaza geleceği için buna gerek yok dedi.hamilelerde zaten düşük çıkarmış.

Çok gezen anne adayı en makbulü ben de bebek arabaları avrupada cok ucuz diye eşimi ikna etmeye çalıştım ama cık yemedi. Yerimden kalkamamamı bahane ediyor gelince fotolar at bari :)

Gidince getirilcek bisi varsa getiriiim :₺) almanlarin hauck guzel ve saglam ama kurdan dolayi artik disardan bisi getirmenin bi espRisi kalmadi. Bi nextten bi de gymboreeden trde yok diye siparis veriyorum artik. Hersey cok pahaliya geliyor

Gecen sene de berline gecmistik. Guzel yer :)) munihe gore daha yasanilasi sanki daha hareketli.
Evet Canim turk de cok var Berlinde; ) masallah hamileyken de dusunuyorsun yurtdisi ben arabayla 50 km gidemiyorum tüm sosyal hayatim bitmis durumda ama hiçbir yer turkiye gibi olmuyor bence gezilecek cok yeri var hamileligim güzel gecse istanbula gelmek isterdim ama hic kendimi hazir hissetmiyorum

Bunlar hep hamilelik yokken planlanmis gezilerimizdi. Bi de arkadas grubuyla olunca iptal etmek istemedik. Allah saglik verirse niyetimiz gezmek. Oglum da cok seviyor gezmeyi biraz da ona kiyamiyoruz herhalde. Bebekten sonra bir sure bunlari yapmak mumkun olmayacak. Yapabiliyorken yapmak lazim :)

Haklisin canım tadini cikar kizimda cok rahatim gezerdim yerdim icerdim bol bol malesef her hamilelik ayni olmuyormus

bugün kimdi cinsiyet tahmini alacak doktordan? ay ne heyecanlı yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…