Çok gezen anne adayı en makbulüCilekkokusu12345 Almanydayim demistin degil mi dun??
Neresindesin? Mayista Munih ordan da Como ve Milano yapacagiz kismetse..
Evet Canim almanyadayim Berlin ama benim yasadigim yer munih cok uzak; )Cilekkokusu12345 Almanydayim demistin degil mi dun??
Neresindesin? Mayista Munih ordan da Como ve Milano yapacagiz kismetse..
Nasıl ya pembe çorba mı? Çorap fln yazacaktın yanlış mı oldu yoksa çorbanın pembesi için mi ağladıRingring doğru diyor kızlar çok zilli ya mümkün deil beğenmediğini giydiremezsin. Ayakkabı küçük gelmsee kucuk geldi der giymez. Winxli olmayn birsey asla tercihimiz deil.
Ya ben benim kızın 2bucuk yaşında pembe çorba diye ağladığını bilirim
kızlarr folik asit sanki beni kötü yapıyo, içtikten sonra halsizlik mide bulantısı yapıyo içmeden daha iyiyim sizde de oyle mı acaba
Evet Canim almanyadayim Berlin ama benim yasadigim yer munih cok uzak; )
Günaydın kızlarr
Eşimin uçağı vardı sabahın 5inde kalktım uyuyamadım saatlercebir de karahasan gelmesin mi ödüm koptu.
Öksürüğüm var hala kara turp bal şeysi yaptım belki iyi gelir umuduyla. Evde yatarak bu kadar hasta olan bi ben varım heralde. Raporlu olmayıp işe de gidiyor olsaydım cenaze merasimimi birlikte yapardık Allah korusun:) doktor kontrolü olanlar var çok heyevanladım. Hayırlı haberlerle gelin
Ben 12+4 te öğrendim büyük ihtimal dedi ama kesin değil dedi kesin öğrenmek istşyorsan 14 15 hafta garanti olur sanırımİyi geceler arkadaşlar.Benim gebeliğim şuan 12+3 .3 hafta önce dr kontrolündeydim.Dr. bu hafta kontorle çağırmıştı ama ben cinsiyeti garantileşsin diye haftaya gidicem.Sizce belli olur mu?
Nasıl ya pembe çorba mı? Çorap fln yazacaktın yanlış mı oldu yoksa çorbanın pembesi için mi ağladıöyle bsy var mı ki
bende sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda bana da bütün testleri yaptırdılar.bulaşıcı olanlar hariç.onları sağlık ocağı yapmıyormuş.ben hamilelikten önce doktorum yaptırmıştı.bende de d vitamini 10 çıktı.sağlık ocağındaki hemşire günde 10 damla kullan dedi.kendi doktoruma gittim 3 günde 2 damla kullan dedi.zaten senin hamileliğin yaza geleceği için buna gerek yok dedi.hamilelerde zaten düşük çıkarmış.Decavit kullanıyorum ben de. Onda da var ama değerin yetersiz değil eksiklik denir buna dedi. Depon boş dedi. Bebeğin kemik oluşumu, doğum kilosu , yüksek tansiyon ve buna bağlı preeklamsi bi sürü şey saydı. Korktum. Doktora gidince bana da haber ver cnm.
Çok gezen anne adayı en makbulüben de bebek arabaları avrupada cok ucuz diye eşimi ikna etmeye çalıştım ama cık yemedi. Yerimden kalkamamamı bahane ediyor gelince fotolar at bari :)
Ben 12+4 te öğrendim büyük ihtimal dedi ama kesin değil dedi kesin öğrenmek istşyorsan 14 15 hafta garanti olur sanırım
Evet Canim turk de cok var Berlinde; ) masallah hamileyken de dusunuyorsun yurtdisi ben arabayla 50 km gidemiyorum tüm sosyal hayatim bitmis durumda ama hiçbir yer turkiye gibi olmuyor bence gezilecek cok yeri var hamileligim güzel gecse istanbula gelmek isterdim ama hic kendimi hazir hissetmiyorumGecen sene de berline gecmistik. Guzel yer :)) munihe gore daha yasanilasi sanki daha hareketli.
Doktora sor mutlaka tahmini olursa söyler bence inş :) ben sordum yoksa söylemezdiVayyyy ben de yrin 12+4 oluyorum. Ogrenir miyim acaba ikilide :))
Evet Canim turk de cok var Berlinde; ) masallah hamileyken de dusunuyorsun yurtdisi ben arabayla 50 km gidemiyorum tüm sosyal hayatim bitmis durumda ama hiçbir yer turkiye gibi olmuyor bence gezilecek cok yeri var hamileligim güzel gecse istanbula gelmek isterdim ama hic kendimi hazir hissetmiyorum
Haklisin canım tadini cikarBunlar hep hamilelik yokken planlanmis gezilerimizdi. Bi de arkadas grubuyla olunca iptal etmek istemedik. Allah saglik verirse niyetimiz gezmek. Oglum da cok seviyor gezmeyi biraz da ona kiyamiyoruz herhalde. Bebekten sonra bir sure bunlari yapmak mumkun olmayacak. Yapabiliyorken yapmak lazim :)
Aynen canim heyecan ve merak doruktaAyy bi de bizde 2 seçenek varken sende 3 seçenek var dimi
canm neden bıraktın sen folik asitiBen folic asidi birakali cok oldu ama hala bulantilarim devam ediyor. Bi arkadas daha vardi bulantiyi folic aside baglayan belki bazi bunyeleri etkiliyordur :/
bilmem mantıklı olan o gibi gözüküyo oyle yapıyım bari canımGece yatmadan mı içsen acaba?
Haklisin canım tadini cikarkizimda cok rahatim gezerdim yerdim icerdim bol bol malesef her hamilelik ayni olmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?