Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canm neden bıraktın sen folik asiti

sanirim 9. haftadan sonraydi doktorum folic asidi biraktirip vitamin, demir, balik yagi uclusune baslatti. vitamin de folic asit iceriyor gerci dusuk dozda ama hic hafiflemedi benim bulantim.. oglumda 20. haftada bitmisti bulanti meselesi bakalim bunda ne kadar surecek

hmm aldıgın vitaminler bulantı yapıyordur sanada canım folik asit beni oyle yapıyo,, neyse katlancaz bebişlerimiz için geçer inşallahh :)

Bu durumda birden iyiki oğlum olmuş diyorum

nerdeyse 3 haftadır ultrasona girmiyorum, suan da erken doğumların sayısı cok artmıs herkes ultrasona cok gırenlerın erken doğum riski artıyo diyor ne kadar doğru bilemem ama bebegımı cok özledım iyi mi die içim içimi yiyor ınsallah saglıklı devam edıyordur gebeliğim sizde oyle düşünüyormusunuz bir iki hafta görmedıgınızde acaba bısey oldu mu moduna gırıyormusunuzzz ?

hımm mm anladmm cnm saol bakalım saglıklı lsunda ınsallah sanırım 1 ay sonra ögrenırız

suann tamda o moddayım ıkı haftadr gtmıorm yarın gıdıccm

Şaka bir yana erkeklerin de zorluğu yok degil benim oğlum tam bir oyuncak manyağı ev araba top kücük adamlarla dolu hafta sonu yine kendine oyuncak bakıyor ben kendimi bebeklerin yanında buldum insallah kızım olurda artık ev bebek dolar bende oynarım diyorum esime hergün evde maç yapılıyor gecen avizemi kırdılar baba oğul dünde bardak kırıldı dövüş yapıyorlar boğusuyorlar ve oğlum ćok yaramaz uslu kızları gördükce òzeniyorum ama çok sımarık kuduruk kızlarda var cogunluk daha uslu gibi ama benim kızımda olsa şansıma kuduruk cıkar

az once ben de bebegin takibi icin hazirladigim excele bakiyordum en son ne zaman ditmisim diye. benim de 3 hafta olmus ama ne kadar uzun geldi diye dusunuyordum. bisi oldu mu diil benimki de sanki ne kadar buyudugunu merak etmek, gormedigim zamanlarda bisiler kaciriyormusum gibi hissetmek daha cok :) ozledim bile bu minigi..

aynennn ne kadar büyüdü merakıda cok fazla allahımm bi hareketlenselerde hep hissetsek :)

demek ki tek degilim :) bir de burda yazılan üzücü haberlerde bizi cok etkilıyor sanırımm bende yarın gıtmeyı düşünüyorum dayanamıcam artık miniğim ne alemde görmem lazım :)
aynnn burda yazılanlar etkılıo maalesef bnde hop oturupp hop kalkıorumm yarın ınsallah hayırlı haberlerle dönerm

aynenn haklısınnn bnm tam yumurtlama gunu olmus ve gunu gunune orantılı dedı

evett bak görürssünn içime doguyo hep erkekk etrafmdada hep erkekk dedıler daha bılmeden
Kizimda kim gorse erkek dedi idialara girildi bende okadar kaptirmisdimki kendimi doktorda ilk erkek diyince tam kaptirdim kendimi; ) sonra kiz oldugunu duyunca soklara girdim; ))) bu yuzden ikinci, hakkinda bende dahil kimse yorum yapmiyor

Kizimda kim gorse erkek dedi idialara girildi bende okadar kaptirmisdimki kendimi doktorda ilk erkek diyince tam kaptirdim kendimi; ) sonra kiz oldugunu duyunca soklara girdim; ))) bu yuzden ikinci, hakkinda bende dahil kimse yorum yapmiyor
bnmm daha karnım cıkmadannn yanı bılmeden hep dedıler hep içlernden erek gectı herkesın bende kız olursa cok buyuk süpriz olur yanı

cok sevdigim bi arkadasim kizi 1 yasini gectikten sonra bi twit atmisti gulmekten yerlere yatmistim. ozet olarak demis ki;

Kizinin genel olarak elinden tutmasindan hanim hanimcikligindan nazik oynamasindan bahsetmis. Sonra da 7 yasindaki oglu icin gecen surecten 'yemin ederim bu kadar sene evde hayvan beslemisiz ' demis...

Kizla erkek bu kadar farkli dunya yani :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…