canm neden bıraktın sen folik asiti
hmm aldıgın vitaminler bulantı yapıyordur sanada canım folik asit beni oyle yapıyo,, neyse katlancaz bebişlerimiz için geçer inşallahh :)sanirim 9. haftadan sonraydi doktorum folic asidi biraktirip vitamin, demir, balik yagi uclusune baslatti. vitamin de folic asit iceriyor gerci dusuk dozda ama hic hafiflemedi benim bulantim.. oglumda 20. haftada bitmisti bulanti meselesi bakalim bunda ne kadar surecek
Bu durumda birden iyiki oğlum olmuş diyorumSabahın köründe ben mini mouse lu sweet giymiycem krizi
Makyaj çantasında bir birine girmiş malzemeler
Okula cebinde herkesten gizleyerek aşırıp götürdüğü rujlar
Prenses olmazsa yüzüne dahi bakılmayan masal kitapları, her yayım evinden birer tane olmak şartıyla prenses masalları yani 10 tane değişik cindirella masalı var evde
Bir de babayı kıskanma var ki ona hiç girmiyim
Hani kız olmazsa üzülmeyin diye yazdım başka birşey düşünülmesin
hımm mm anladmm cnm saol bakalım saglıklı lsunda ınsallah sanırım 1 ay sonra ögrenırızevet ama cok canim isterse bir cay bardagi tuketiyorum tabi hergun fln degil 2 haftada bir...
cnm pek mumkun degil ben de hisseder gibi oluyorum ama buyuk ihtimal hissettigimiz sey bagirsak hareketlerimiz.
burada da acıbadem fln gibi bir hastahaneye gidince aynı fiyatlar.., ama daha ucuzları da var tabi.
disaridan bisey tuketmemeye calis... kafana takma bisey olmamistir Allah in izniyle...
benim en yakin arkadasim bikac gun once erkek dogurdu 9 ay midesi bulanmisti...
Allah sağlıkla sıhhatli giyinmeyi nasip etsin inşallah.
kanama 1 cm nin altındaysa göremiyorlar ultrasonda sen gene dikkatli ol. Umarim tez zamanda geçer.
ramiz nin yanılma payı var biliyorsun gönlünden geçen hayırlısı olsun inşallah.
içine sinmiyorsa huylandiysan değiştir doktorunu ben huylandim mi birseyden aklıma gelen basima geliyor. Sen de benim gibiysen acil değiştir doktorunu...
tsh çok önemli sakin ihmal etme...
Geçmiş olsun cnm acil sifalar diliyorum.
cnm en hızlı sperm belki x kromozomlu ya da en dayaniklililar içinde hızlı olan x kromozomu... bunu bilemezsin evet oyle diyorlar ama yumurtlama gunu kizi olanlari da cok duydum. Yumurtlamadan sonra oglu olani da duydum.
cnm çok şu icince idrar rengim açılıyor az tuketince koyulaşıyor bu türlü şeylerin cinsiyetle alakası yok.
Evet ovulasyon gunü olan geç olmaz ama acaba ovulasyon günü değil de daha mi sonra oldu.? Daha dogrusu beklenen ovulasyon gunu sonra mi gerceklesti. Mesela ben 6 gun gec yumurtlamisim.
suann tamda o moddayım ıkı haftadr gtmıorm yarın gıdıccmnerdeyse 3 haftadır ultrasona girmiyorum, suan da erken doğumların sayısı cok artmıs herkes ultrasona cok gırenlerın erken doğum riski artıyo diyor ne kadar doğru bilemem ama bebegımı cok özledım iyi mi die içim içimi yiyor ınsallah saglıklı devam edıyordur gebeliğim sizde oyle düşünüyormusunuz bir iki hafta görmedıgınızde acaba bısey oldu mu moduna gırıyormusunuzzz ?
Şaka bir yana erkeklerin de zorluğu yok degil benim oğlum tam bir oyuncak manyağı ev araba top kücük adamlarla dolu hafta sonu yine kendine oyuncak bakıyor ben kendimi bebeklerin yanında buldum insallah kızım olurda artık ev bebek dolar bende oynarım diyorum esime hergün evde maç yapılıyor gecen avizemi kırdılar baba oğul dünde bardak kırıldı dövüş yapıyorlar boğusuyorlar ve oğlum ćok yaramaz uslu kızları gördükce òzeniyorum ama çok sımarık kuduruk kızlarda var cogunluk daha uslu gibi ama benim kızımda olsa şansıma kuduruk cıkarSabahın köründe ben mini mouse lu sweet giymiycem krizi
Makyaj çantasında bir birine girmiş malzemeler
Okula cebinde herkesten gizleyerek aşırıp götürdüğü rujlar
Prenses olmazsa yüzüne dahi bakılmayan masal kitapları, her yayım evinden birer tane olmak şartıyla prenses masalları yani 10 tane değişik cindirella masalı var evde
Bir de babayı kıskanma var ki ona hiç girmiyim
Hani kız olmazsa üzülmeyin diye yazdım başka birşey düşünülmesin
nerdeyse 3 haftadır ultrasona girmiyorum, suan da erken doğumların sayısı cok artmıs herkes ultrasona cok gırenlerın erken doğum riski artıyo diyor ne kadar doğru bilemem ama bebegımı cok özledım iyi mi die içim içimi yiyor ınsallah saglıklı devam edıyordur gebeliğim sizde oyle düşünüyormusunuz bir iki hafta görmedıgınızde acaba bısey oldu mu moduna gırıyormusunuzzz ?
demek ki tek degilim :) bir de burda yazılan üzücü haberlerde bizi cok etkilıyor sanırımm bende yarın gıtmeyı düşünüyorum dayanamıcam artık miniğim ne alemde görmem lazım :)suann tamda o moddayım ıkı haftadr gtmıorm yarın gıdıccm
evett bak görürssünn içime doguyo hep erkekk etrafmdada hep erkekk dedıler daha bılmedenKesin oglanmi kiz ermissin sen ozaman:) daha kac haftalik kesin diyorsun bnde merk ettim seninkini
aynennn ne kadar büyüdü merakıda cok fazla allahımm bi hareketlenselerde hep hissetsek :)az once ben de bebegin takibi icin hazirladigim excele bakiyordum en son ne zaman ditmisim diye. benim de 3 hafta olmus ama ne kadar uzun geldi diye dusunuyordum. bisi oldu mu diil benimki de sanki ne kadar buyudugunu merak etmek, gormedigim zamanlarda bisiler kaciriyormusum gibi hissetmek daha cok :) ozledim bile bu minigi..
aynnn burda yazılanlar etkılıo maalesef bnde hop oturupp hop kalkıorumm yarın ınsallah hayırlı haberlerle dönermdemek ki tek degilim :) bir de burda yazılan üzücü haberlerde bizi cok etkilıyor sanırımm bende yarın gıtmeyı düşünüyorum dayanamıcam artık miniğim ne alemde görmem lazım :)
aynenn haklısınnn bnm tam yumurtlama gunu olmus ve gunu gunune orantılı dedıBenim sanırım öyle,28 Kasım son adet tarihinin ilk günü
Bebek gelişim olarak 10 Aralık başlangıç gibi duruyor ve geç döllenme dedi bana
Benim anlamadığım zaten adet zamanı hamile kalmak mümkün değilken neden o tarihten hesap yapıyorlar ve ovulasyon zamanı oluşmuş bir embriyoya geç deniyor
insallah canım benımm :)aynnn burda yazılanlar etkılıo maalesef bnde hop oturupp hop kalkıorumm yarın ınsallah hayırlı haberlerle dönerm
saol cnm ınsallah sende guzel haberlerle dönersninsallah canım benımm :)
Kizimda kim gorse erkek dedi idialara girildi bende okadar kaptirmisdimki kendimievett bak görürssünn içime doguyo hep erkekk etrafmdada hep erkekk dedıler daha bılmeden
28 Kasim.. ama yumurtlamam 8 gun kaydi.son adet tarihin ne canım
bnmm daha karnım cıkmadannn yanı bılmeden hep dedıler hep içlernden erek gectı herkesın bende kız olursa cok buyuk süpriz olur yanıKizimda kim gorse erkek dedi idialara girildi bende okadar kaptirmisdimki kendimidoktorda ilk erkek diyince tam kaptirdim kendimi; ) sonra kiz oldugunu duyunca soklara girdim; ))) bu yuzden ikinci, hakkinda bende dahil kimse yorum yapmiyor
Şaka bir yana erkeklerin de zorluğu yok degil benim oğlum tam bir oyuncak manyağı ev araba top kücük adamlarla dolu hafta sonu yine kendine oyuncak bakıyor ben kendimi bebeklerin yanında buldum insallah kızım olurda artık ev bebek dolar bende oynarım diyorum esime hergün evde maç yapılıyor gecen avizemi kırdılar baba oğul dünde bardak kırıldı dövüş yapıyorlar boğusuyorlar ve oğlum ćok yaramaz uslu kızları gördükce òzeniyorum ama çok sımarık kuduruk kızlarda var cogunluk daha uslu gibi ama benim kızımda olsa şansıma kuduruk cıkar
KAYMA falan olmuyor canım, eğer adet ğünün düzenliyse. ilk başlarda 4-5-3 günlük gelişimden dolayı oluyor sonra normale geliyor.28 Kasim.. ama yumurtlamam 8 gun kaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?