Çok tatlılar ya .... Masallhlari varGünaydın arkadaşlar :))
Ay yok kız ne pembesi takıntı takıntı :)) Bende sicinca pembe oluo diye mercimek çorbası icirirdim inanırdıyapınca bakim bakim derdi tuvalet yuttttuuuu ah tuvalet pis tuvalet kızımın pencelerini göstermiyor diye diye unuttuk
ASSELL87 Benim kızı anlatsam roman olur kurban olduğumda öyle laflar warmi mümkün deil hikkk die kaliosun
Winx giyiyo hanım ne ben onunla giyincem neredeyse o benim gibi giymek nedemek
Benim de tüylerim geç cıkıyor artık böyle olunca kız diyorlar ama bakalım oglumda hic hatırlamıyorum canım dün sendin dimi esenlerde bi doktor var 11.haftada söylüyor diyen hangi hastane hangi doktor canım söylermisinBenim tam tersine azalma oldu Can'ım yanı aldığım tuylet çıkmaz oldu anlayamadım bir ayi geçti demek ki herkeste farkli etki yapiyor
Oyle mı hic duymamıştım bakalım nasip :)Benim de tüylerim geç cıkıyor artık böyle olunca kız diyorlar ama bakalım oglumda hic hatırlamıyorum canım dün sendin dimi esenlerde bi doktor var 11.haftada söylüyor diyen hangi hastane hangi doktor canım söylermisin
Karıstırdım ozaman canım :)Oyle mı hic duymamıştım bakalım nasip :)
Yok Can'ım ben değildim biri söyledi ama unuttum adını :)
Benim de tüylerim çok yavaş çıkmaya başladı...benim de ilk çocuğum kız ama tüy olayını hatırlamıyorumBenim de tüylerim geç cıkıyor artık böyle olunca kız diyorlar ama bakalım oglumda hic hatırlamıyorum canım dün sendin dimi esenlerde bi doktor var 11.haftada söylüyor diyen hangi hastane hangi doktor canım söylermisin
Maşallah cnm gözün aydınAnnisler biz doktordan çıktık bebeğim kıpır kıpır gelişimi 5 gün önde gidiyor. Cinsiyet tahmini alamadık
Amin canımGözün aydın canım darısı başımıza
Sağol canımMaşallah cnm gözün aydın
Ayyy ben de bu gidişle rapunzele döneceğim kaç aydır saçlarımı kestiremedim, belimi geçtiler, kalçama doğru iniyorlar, hamilelikten herhalde saç tırnak kıl tüy ne varsa coştu benim deburadayım canım, dün akşam biraz bakıma ihtiyacım vardı. Kuaförün boş saatini yakalayıp birazcık kendimi şımarttım. Ayy kendime geldim, bakımsız tarzana dönmüştüm :)
Yaa sen nerelerdesin önceden yazardın hep kayboldun sonra:)şekerler nasılsınız ?
ya bildirim gelmıyor diye girmemişim bayadır buraya .. napıyorsunuz ne haldesınız durumlar nasıl
Gunaydin hanimlar... Az evvel doktordan geldim. Esek sipam 4 haftada kocaman olmus. :) 11. haftadayiz, boyumuz 4,6 cm. Iki fotograf arasinda 4 hafta fark var. Insan icinde hissedemeyince bu kadar buyuyebilecegine inanamiyor. Gittigimizde uyuyordu, doktor hadi bakalim uyumak yok bugun dedi, karnima pit pitlar yapti ultrason cihaziyla. Bir anda irkildi, elini kolunu sallamaya basladi. :) Ikili test icin perinatologa yonlendirdi, ondan da randevuyu 7 Mart' ta aldim. Cinsiyetini belki uzman perinatologunuz soyler dedi. Eger soylemezse bir sonraki randevum 26 Nisan`da. 20 haftalikken ogrenmis olacagiz cinsiyetini. Hic umrumda degil acikcasi, kendi kendime kurmusum gunlerdir kiz mi erkek mi diye ama o elini bacagini oynattiktan sonra, kalbi kut kut attiktan sonra hicbir seyin degeri yokmus. Dilerim isteyen herkes bu duyguyu yasasin.
Hahaha dur hemen sevinme. Bir yıl sonra buraya kızıma pembe mont almaya gidiyorum dediğini görmek isterdim hehe:) ayy şaka bi yana gönlünden geçen olsun cnm. Ben doktor kesin olarak söylemeden emin olamam heralde:)vay anasini sayin seyirciler. iki erkek anasi bi anakralice mi olucam simdi :)))
ay o zaman cikinti varsa ikilide soyler bence... ayyyy heyecan yaptim yahuuuu :))
evsannn bak pembe ziriltisi ihtimali dustu bile
ayy nedense bildirim gelmeyınce buray agırmedıgımı farketmedım canım .. ne alemde olayım 9 mart randevu gununu beklıyorum evdeyım az hareket ara ara agrılı bulantılı gunlerdeyım :) sen nasılsın napıosunYaa sen nerelerdesin önceden yazardın hep kayboldun sonra:)
Ben hapsırıp öksürerek cumartesiyi bekliyorum tatlım seninkiler ne alemde bakalım :)
Geçen hafta sinemaya gittim daha erken diye kendimi tuttum mağazaların yanından burnum havada başım dik geçtimGidelim tatlım ama biliyorsun oraya dalarsak bütün topiğe alışveriş yapsak doymayız :)
Burası unutulur mu yaa ben bebişi özledikçe giriyorum sanki burdan haber gelecek ne alakaysaayy nedense bildirim gelmeyınce buray agırmedıgımı farketmedım canım .. ne alemde olayım 9 mart randevu gununu beklıyorum evdeyım az hareket ara ara agrılı bulantılı gunlerdeyım :) sen nasılsın napıosun
ikiz annelere takılmısım farkında olmadanBurası unutulur mu yaa ben bebişi özledikçe giriyorum sanki burdan haber gelecek ne alakaysaben de hastayım geçmesini bekliyprum. evdeysen süper valla senin iki kat özen göstermen lazım. Bulantın geçmedi mi hala ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?