Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hoşgeldin canim. Benim de randevum 9 martta. Hayırlı haberlerle dönelim insaallah

cinsiyetı bellı olsun dıe beklıyorum beenn

Gözün aydın canim severim onun elini kolunuuu masaallah kuzulara. İyi haberler aldik ca moralim düzeliyor vallahi Tam olarak kaç arti kaçsın canim kocaman olmuş bebişin
Cok tesekkurler canim. 11+2 yiz su anda. 4 haftada 10 kat gelisim gostermis dedi doktor. Rabbin cok guzel bir mucizesi. Hepimiz guzel haberlerini aliriz insallah.

bnde oyle yaa endişeleniyor insan.. inşallah hayırlı haberler alırsın cnm bnm :)

@sweet-73 dün atamadım fotoları, ekliyorum bak,
çok güzel şeyler almışsın güle güle giydirirsin inşallah
ben son ayda alış veriş yapıcam rabbim nasip eder o günleri görürsem bi 7 aydan sonra odasını hazırlamaya başlarım o da belki geri kalan tüm eksikleri doğduktan sonra almak istiyorum :)

cnm cok üzme kendini durduk yere allah korusun beebgın etkılenır herseyden bakkk,, bnde can atıyorum bebişime bişeyler alabılmek ıcın ama cınsıyetı beklıyorum bı bellı olsa ahh cocuk magazalarından cıkmıcam :)))

Ayyy ben de bu gidişle rapunzele döneceğim kaç aydır saçlarımı kestiremedim, belimi geçtiler, kalçama doğru iniyorlar, hamilelikten herhalde saç tırnak kıl tüy ne varsa coştu benim de
saclarını kestirme canm hamılelıkte ıyı olmaz dıyorlar :) cocugun ömrü kısa olurmuss :)))) tabıkı hurafe olabılır ama bızım arkadas kestırmıstı düşük yaptı onun ıcın korktum bnde kestırmıyorum belıme kadar uzadı 9 ay da ne olcam bılmem :)))

Teşekkür ederim canım, araba, mama sandalyesi, oto koltuğu filan doğum sonrasına bırakacağız diye ıvır zıvırları halledeyim diyorum.. belki puset, ana kucağı ve anne-bebek çantasını son aylarda alırız, tüm gün iş yerinde olunca akşamları da yorgun oluyorum, kıyafetleri yıka, ütüle yerleştir, gözüm korkuyor açıkçası, azıcık tembel miyim ne bir de tecrübeli arkadaşlar bilir tabii, etrafımda her şeyden çok alma diyen var, günde 5-6 defa üst değiştirdiğin oluyor, en az 12 tane alt ve tek üst olsun diyen var, erken tabii bu konular için ama o kadar fazla alışveriş olacaksa bir taraftan indirim kovalamak iyi oluyor, şimdi uzun kolluların sezonu bitiyor, kampanya oluyor, bizim ufaklıklar kısmetse eylül gibi sonbahar bebeği olacakları için uzun kolluları indirimli almak mantıklı geldi, ben bu alışveriş işini fazla abarttığımın farkındayım yine de

Ben de hurafelere inanmam derim ama duyunca da illaki etkisinde kalırım, şimdi ne yapsam bilemedim, ben boya filan yaptırmıyorum zaten de , uçlarını aldırmam da gerekiyor, kırıldılar, maşa düzleştirici derken

Zaten elini karnıma koydu eşim ben ağladıkça bebeği okşadı, "anne şaka yapıyor, ağlamıyor" diye, o öyle söyledikçe ben ağladım, bir neden de yokken öyle hormonal bir sinir boşalması herhalde, sonra da bebişim mutlu olsun diye gece ona en sevdiğimiz f.....k dan verdim

Alttan çıtçıtlı uzun kollu badi ve ayaklı pantolonlar çok kullanışlı oluyor canım
Şu kipa da yada Mother care de satılan 5 li 7 li filan onlar en pratik olanları hemde pamuklu
Günde 5 kere kaka yapsa muhakkak birinde taşma oluyor büyüdükçe hareketlenince taşma daha fazla oluyor.
Ayaklı pantolonu da çorap tutmadıkları için kullanışlı
En üstte istediğini al derim takım filan
Tulumlarda kullanışlı uyurken
Hem derli toplu oluyor çocuk
Diğer türlü yok paçalarını sıyırıyor yok beli açılıyor

Neyse aklıma gelen bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…