Hoşgeldin canim. Benim de randevum 9 martta. Hayırlı haberlerle dönelim insaallahayy nedense bildirim gelmeyınce buray agırmedıgımı farketmedım canım .. ne alemde olayım 9 mart randevu gununu beklıyorum evdeyım az hareket ara ara agrılı bulantılı gunlerdeyım :) sen nasılsın napıosun
cinsiyetı bellı olsun dıe beklıyorum beennbence deeeevlenmeden önce hiç çeyiz hazırlamamıştım, nişanlılık sürecinde epey bir koşturmuştuk, ıvır zıvır hazırlık hiç bitmemişti, şimdi de çevremdekiler karnın büyüdükçe alışveriş, avm gezmesi zor oluyor, yavaş yavaş hazırlaması da iyi oluyor deyince sıkıştırmadan, kendime de iyi gelecek bir şeyler alayım dedim, biraz hızlı kaptırdım galiba, daha kargodan gelmeyen en az 15 parça var
ayy ınsallah cANIm bıraz korkuyorum ama Rabbıme emanetızHoşgeldin canim. Benim de randevum 9 martta. Hayırlı haberlerle dönelim insaallah
@sweet-73 dün atamadım fotoları, ekliyorum bak,
Cok tesekkurler canim. 11+2 yiz su anda. 4 haftada 10 kat gelisim gostermis dedi doktor. Rabbin cok guzel bir mucizesi. Hepimiz guzel haberlerini aliriz insallah.Gözün aydın canim severim onun elini kolunuuumasaallah kuzulara. İyi haberler aldik ca moralim düzeliyor vallahi Tam olarak kaç arti kaçsın canim kocaman olmuş bebişin
bnde oyle yaa endişeleniyor insan.. inşallah hayırlı haberler alırsın cnm bnm :)canım bende aynı duyguları yaşıyorumm 12 gündür görmedim bu cts gidicktim doktorum yokmuş pts gidicm kanama vs yok şükür ama endişe ediyorum kalp atışını videoya almıştı eşim onu izliyorum bende
oyle yapıcam artık cnm cıdden bulantı yapıyo bende saolasınn,,Canım gece uyurken alabilirsin benim dr sabah alma gece al. Folk asit bulantı yapıyor demişti..
tok karnına aldıgım halde kötü yapıyo gece yatmadan tok karnına alcam artık canımDr bana ac karnina bas donmesi mide bulanti yapabilir tok karnina al demisti sen nasil aliyorsun tatlim
çok güzel şeyler almışsın güle güle giydirirsin inşallah@sweet-73 dün atamadım fotoları, ekliyorum bak,
Teşekkür ederim tatlım, inşallah, kontrolüme daha 10 gün var bebeğimi çok özledim, kıyafetlerle avunuyorum:)Hepsi cok guzel canim gule gule kullan
Çok güzelleeeer@sweet-73 dün atamadım fotoları, ekliyorum bak,
cnm cok üzme kendini durduk yere allah korusun beebgın etkılenır herseyden bakkk,, bnde can atıyorum bebişime bişeyler alabılmek ıcın ama cınsıyetı beklıyorum bı bellı olsa ahh cocuk magazalarından cıkmıcam :)))Ben de çok etkileniyorum üzücü haberlerden, çok üzülüyorum, zaten hormonlar da tavan yapmış durumda, dün gece ne oldu bilmem, ağlaya ağlaya uyudum, eşim de sakinleştiremedi, sırf kendimi avutmak, motive etmek için bebişe bir şeyler almaya başladım.
saclarını kestirme canm hamılelıkte ıyı olmaz dıyorlar :) cocugun ömrü kısa olurmuss :)))) tabıkı hurafe olabılır ama bızım arkadas kestırmıstı düşük yaptı onun ıcın korktum bnde kestırmıyorum belıme kadar uzadı 9 ay da ne olcam bılmem :)))Ayyy ben de bu gidişle rapunzele döneceğim kaç aydır saçlarımı kestiremedim, belimi geçtiler, kalçama doğru iniyorlar, hamilelikten herhalde saç tırnak kıl tüy ne varsa coştu benim de
Teşekkür ederim canım, araba, mama sandalyesi, oto koltuğu filan doğum sonrasına bırakacağız diye ıvır zıvırları halledeyim diyorum.. belki puset, ana kucağı ve anne-bebek çantasını son aylarda alırız, tüm gün iş yerinde olunca akşamları da yorgun oluyorum, kıyafetleri yıka, ütüle yerleştir, gözüm korkuyor açıkçası, azıcık tembel miyim neçok güzel şeyler almışsın güle güle giydirirsin inşallah
ben son ayda alış veriş yapıcam rabbim nasip eder o günleri görürsem bi 7 aydan sonra odasını hazırlamaya başlarım o da belki geri kalan tüm eksikleri doğduktan sonra almak istiyorum :)
Ben de hurafelere inanmam derim ama duyunca da illaki etkisinde kalırım, şimdi ne yapsam bilemedim, ben boya filan yaptırmıyorum zaten de , uçlarını aldırmam da gerekiyor, kırıldılar, maşa düzleştirici derkensaclarını kestirme canm hamılelıkte ıyı olmaz dıyorlar :) cocugun ömrü kısa olurmuss :)))) tabıkı hurafe olabılır ama bızım arkadas kestırmıstı düşük yaptı onun ıcın korktum bnde kestırmıyorum belıme kadar uzadı 9 ay da ne olcam bılmem :)))
Zaten elini karnıma koydu eşim ben ağladıkça bebeği okşadı, "anne şaka yapıyor, ağlamıyor" diye, o öyle söyledikçe ben ağladım, bir neden de yokken öyle hormonal bir sinir boşalması herhalde, sonra da bebişim mutlu olsun diye gece ona en sevdiğimiz f.....k dan verdimcnm cok üzme kendini durduk yere allah korusun beebgın etkılenır herseyden bakkk,, bnde can atıyorum bebişime bişeyler alabılmek ıcın ama cınsıyetı beklıyorum bı bellı olsa ahh cocuk magazalarından cıkmıcam :)))
teşekkür ederim cicimmmÇok güzelleeeer
Alttan çıtçıtlı uzun kollu badi ve ayaklı pantolonlar çok kullanışlı oluyor canımTeşekkür ederim canım, araba, mama sandalyesi, oto koltuğu filan doğum sonrasına bırakacağız diye ıvır zıvırları halledeyim diyorum.. belki puset, ana kucağı ve anne-bebek çantasını son aylarda alırız, tüm gün iş yerinde olunca akşamları da yorgun oluyorum, kıyafetleri yıka, ütüle yerleştir, gözüm korkuyor açıkçası, azıcık tembel miyim nebir de tecrübeli arkadaşlar bilir tabii, etrafımda her şeyden çok alma diyen var, günde 5-6 defa üst değiştirdiğin oluyor, en az 12 tane alt ve tek üst olsun diyen var, erken tabii bu konular için ama o kadar fazla alışveriş olacaksa bir taraftan indirim kovalamak iyi oluyor, şimdi uzun kolluların sezonu bitiyor, kampanya oluyor, bizim ufaklıklar kısmetse eylül gibi sonbahar bebeği olacakları için uzun kolluları indirimli almak mantıklı geldi, ben bu alışveriş işini fazla abarttığımın farkındayım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?