- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Ayyy ben de bu gidişle rapunzele döneceğim kaç aydır saçlarımı kestiremedim, belimi geçtiler, kalçama doğru iniyorlar, hamilelikten herhalde saç tırnak kıl tüy ne varsa coştu benim de
Amin hepimizin insallah... Dogru, burada temmuz sonuna kadar 6 haftada bir kontroller, sonrasinda 3 hafta ve son 3 haftada haftada bire dusuyor. Ultrason konusunda da aslinda ne kadar etkili bilmem ama cikolatayi oneriyorlar. Ben sabah cikarken unuttum almayi, belki ondan da hareketsiz kalmis olabilir. :)Maşallah miniğineBence ultrasondan rahatsız oluyorlar, son gittiğimde bizimki de iki kere zıplamıştı ve şimdi sizlerden de benzer durumlar okuyunca bu sonucu çıkartıyorum. Sizin orada kontrol aralıkları daha da uzunmuş canım. Dediğin gibi sağlıklı olsun da kız veya erkek ne önemi var, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Geçen hafta sinemaya gittim daha erken diye kendimi tuttum mağazaların yanından burnum havada başım dik geçtimama doktor derse ki tamamdır artık korkma o zaman benden korksunlar
Amin hepimizin insallah... Dogru, burada temmuz sonuna kadar 6 haftada bir kontroller, sonrasinda 3 hafta ve son 3 haftada haftada bire dusuyor. Ultrason konusunda da aslinda ne kadar etkili bilmem ama cikolatayi oneriyorlar. Ben sabah cikarken unuttum almayi, belki ondan da hareketsiz kalmis olabilir. :)
Yanlis mesaji yanitlamisim :) suan ben de ayni durumdayim. Bir allahin kulu senin kizin olur demiyor. Hayirlisi olsun insallah :)bnmm daha karnım cıkmadannn yanı bılmeden hep dedıler hep içlernden erek gectı herkesın bende kız olursa cok buyuk süpriz olur yanı
Ben kendim icin tam tersini soyleyecegim. :) Canavar tanimi neyse yanina beni yapistiriyorlar. Cocukken annemler balkon tepelerinden toplarmis beni. Evde kirilmadik esya, oyuncak birakmazmisim. Hatta barbie bebeklerimin kafa bacak her seyini koparir balkondan atarmisim. :) Uykusu sikintili, yemesi sikintili lanet cocugun tekiymisim. :) Halen o heyecan, kipir kipirligi ustumden atabilmis degilim. Esim de bana dair ne varsa tam tersi. Annesi anlatiyor, cocukken birakirdim koltugun kosesine aksama kadar dursa sesi cikmazdi diyor. Veriyormus yemegini kut uyuyormus. Adam gibi bebekti diyor.cok sevdigim bi arkadasim kizi 1 yasini gectikten sonra bi twit atmisti gulmekten yerlere yatmistim. ozet olarak demis ki;
Kizinin genel olarak elinden tutmasindan hanim hanimcikligindan nazik oynamasindan bahsetmis. Sonra da 7 yasindaki oglu icin gecen surecten 'yemin ederim bu kadar sene evde hayvan beslemisiz ' demis...
Kizla erkek bu kadar farkli dunya yani :))
Evet temmuz sonuna dogru donmeyi dusunuyorum. THY 28-35 hafta arasi doktor izniyle ucus saglayabiliyormus. Ben de o donemlerin sonuna dogru donecegim sanirim.her gittiğinde kocaman olmuş olacak annesi :) Gerçi sen son ayları İzmir' de geçireceksin sanırım.
aynen bende de öyle olacak sanırım, tüm mağazalara saldırabilirim :) özellikle mamas&papas a bayılıyorum ben. Her şeyini alabilirim :)
Neler neler daha :))) Bende tüyo çok beybisi sen yeterki isteHahahahha sen nasıl uyanık bir annesin yaa kısmet olur da doğurursam çok tüyo alırım senden. Cocuga kakan pembe olur demiş kandırmış ne güldüm yaaanne olmak böyle demek kii seni cadı seni ama nasıl inatcıymıs :)
aynennn banada öyleeYanlis mesaji yanitlamisim :) suan ben de ayni durumdayim. Bir allahin kulu senin kizin olur demiyor. Hayirlisi olsun insallah :)
Gözün aydın canim severim onun elini kolunuuuGunaydin hanimlar... Az evvel doktordan geldim. Esek sipam 4 haftada kocaman olmus. :) 11. haftadayiz, boyumuz 4,6 cm. Iki fotograf arasinda 4 hafta fark var. Insan icinde hissedemeyince bu kadar buyuyebilecegine inanamiyor. Gittigimizde uyuyordu, doktor hadi bakalim uyumak yok bugun dedi, karnima pit pitlar yapti ultrason cihaziyla. Bir anda irkildi, elini kolunu sallamaya basladi. :) Ikili test icin perinatologa yonlendirdi, ondan da randevuyu 7 Mart' ta aldim. Cinsiyetini belki uzman perinatologunuz soyler dedi. Eger soylemezse bir sonraki randevum 26 Nisan`da. 20 haftalikken ogrenmis olacagiz cinsiyetini. Hic umrumda degil acikcasi, kendi kendime kurmusum gunlerdir kiz mi erkek mi diye ama o elini bacagini oynattiktan sonra, kalbi kut kut attiktan sonra hicbir seyin degeri yokmus. Dilerim isteyen herkes bu duyguyu yasasin.
Ay ben bunlari yerim ne guzel seyler almissin benimde icime bir hareket geldi ctesi bende bi cikayim soyle avm leresweet-73 dün atamadım fotoları, ekliyorum bak,
bence deeeçokk datlular yaa
Çık çık vallahi süper şeyler var, bizim ilk bebek de olunca ben biraz fazla heyecana kapıldım, Rabbim hepsini güle oynaya giydirmeyi nasip etsin inşallah.Ay ben bunlari yerim ne guzel seyler almissin benimde icime bir hareket geldi ctesi bende bi cikayim soyle avm lere
Gözün aydın canim Rabbim esirgesin kuzucuklarimiziAnnisler biz doktordan çıktık bebeğim kıpır kıpır gelişimi 5 gün önde gidiyor. Cinsiyet tahmini alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?