Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayyy şapşik yaa neden sıkıştırıyorsun çocuğu hain anne ben günlerdir içime öksürüyorum cocuk zıplamasın diye içerde yazık 11+2 de bile tam bir bebek ya halbuki küçücük aslında. Maşallah ona :)

ben fanatik cinsiyet ayrimciligi dusmani oldugum icin hicbisi erkege gore diildi oglumda. hep soft ve ara renkler aldim. kiz da gelse erkek de gelse o araba kullanilacak :)) saglikla gelsin yeter.

inglesinalari biliyorum ama cidden hantallar baya. yine o tarz jane bakabilirsin ben cok severek kullandim ama bastona gecince anladim maclarenden baskasi yalan :)

Merhaba arkadaşlar, göbek çevresinde tüylenme sorununu bir tek ben yaşamıyorum değil mi? Bende acayip artış oldu.
Aynı dert bende de var hic yoktu simdi cok çirkin oldu cok moralim bozuldu ama dökülüyormuş sonra o yüzden hic dokunmuyorum katlancz mecbur (

Yani kacınılmaz son bastonmuş zaten sanırım ama dedim içimde kalmasın beğendiğim bsy alayım.korkumdan alısveriş yapamıyorum iyice ilerlesin de öyle alırım heralde ama yurtdısında yasayan arkadaslar da cok sık gelmiyorlar tutturabilirim umarım. Jane bilmiyorum mutlaka bakarım:) yalnız renk karsıyım fln diyorsun ya bir kızın olursa heryeri ağlaya zırlaya pembe yaparsa yandın desene

Seninki sanirim erkek cnm abdominal isg ise...

demek ki tek degilim :) bir de burda yazılan üzücü haberlerde bizi cok etkilıyor sanırımm bende yarın gıtmeyı düşünüyorum dayanamıcam artık miniğim ne alemde görmem lazım :)
Ben de çok etkileniyorum üzücü haberlerden, çok üzülüyorum, zaten hormonlar da tavan yapmış durumda, dün gece ne oldu bilmem, ağlaya ağlaya uyudum, eşim de sakinleştiremedi, sırf kendimi avutmak, motive etmek için bebişe bir şeyler almaya başladım.

Farklılar gerçekten kızlardada naz olayı oluyor iste cok narinler hemen herseye aglıyorlar bizimki yerlere yapısıyor bacakları kanıyor yine hic bisey olamamıs gibi devam ediyor oynamaya hepsinin farklı farklı huyları var yinede allah 2sinide tattırsın insallah hepimize

Masallah Can'ım Allah bağışlasın :) benim de bugun tam 11 haftalık oldu demek ki bizim bebiş de boyle oy yerim ya

şekerler nasılsınız ?

ya bildirim gelmıyor diye girmemişim bayadır buraya .. napıyorsunuz ne haldesınız durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…