Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok sevindim iyi sonuçlara canım. Hep böyle devam etsin.
Oğlunuz geliyormuş hayırlı olsun sağlığıyla gelsin. İnsan çevresinden de çok etkileniyor cinsiyet tahmini konusunda. Bana da hep erkek diyor çevrem bir tek annem kız diyor. Rüyasında görüyormuş hep.

Benim de doktorum sorduğumda genelde 16.hafta kontrolünden önce söylemem dedi. Ama belki size bir kıyak yaparım dedi. Cuma günü kontrolümüz var sormayı düşünüyorum görüyor musunuz diye, 2li test olduğu için gerginim biraz aklıma gelir inş.
Senin de sonuçların iyi çıkar inşallah.
Boyatabilir miyiz
Ben saçlarımı boyatmayı düşünüyorum canım. Hamileliğimi öğrenmeden birkaç hafta önce boyatmıştım ama bir şey olmaz herhalde. Zaman geçmesini bekliyorum biraz, beyazım pek yok ama bakımlı da olmak istiyorum. Doktorum bana sorun olmaz dedi. Artık boyalar daha kalitelidir diye düşünüyorum. Oğluma hamileliğimde boyatmamıştım hiç, ama gençtim o zaman saçımı da hiç boyatmamıştım o zamanlar zaten.
benımde sureklı hapur hupur limon yıyesım var tuza banıp banıp enfess
Ekşiyi yiyenin Ayşe'si olur derler. Ben de turşu aşeriyorum hep. Ama oldum olası turşuyu severim zaten. Kurmayı düşünüyorum hatta.

Arkadaslar cinsiyet en erken ne zaman ogrenilebilir
bebeğin pozisyonun göre 12. haftadan sonra söyleyebiliyorlar cnm.
bir arkadaşımın doktoru 11 haftalıkta bir tahminde bulundu bir daha da farklı bir şey söylemedi . erkeklerde kordonla karıştırılabiliyor mesela...

Kızlar henüz hiç kilo almayan var mı...Veya normal mi? İlk gebeliğimde ilk başlarda hiç kilo vermeyip 12 kilo almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 3 kilo verdim bu haftaya kadar. Haftada bir tartılıyorum son haftamda 400 gram almışım ama, belki günlük değişimlerdendir bilemedim. Biraz da endişeleniyorum çünkü fazla mide bulantısı kusma yaşamadım.
Canım çok şey çekiyor ama tatlı hamur işi değil mesela. Üsttede yazdığım gibi hep turşu meyve vs. Normalde de hiç böyle değildim ne oldu ki... Acaba içgüdüsel olarak sağlıklı şeyler mi istemeye başladım diyorum düşününce.

Takma kafana biseycik yoktur insallah.

Ne kilo aldim ne kilo verdim cnm.

Ben de var cnm cok yuruyunce oluyor. Kaybettigim gebeligimde de vardi o nedenle normal veya degil diyemiyorum. Ama hissedince hemen uzaniyorum fln bunyeyle alakali da olabilir.

benimki de normal demek ki... ilk dönemlerde çok iştahsızlık yaşadım bir de üstüne taşındım vs derken yoruldum kilo verdim sanırım...
hiç göbek var mı pekiiii
Ben balik etliyim zaten ayva gobegim vardi o buyumedi de midemde gaz olusmaya basladi o da siskinlik yapiyor.

Neden aç gel dediler kimseden öyle birşey duymadım sabah 10 da zaten ufak atistirirm gider orda yerim artik :)
Bugun asagi kan vermeye gittigimde ordaki labarotuarda calisan bi bey ac misin diye sordu hayir tokum dedim kan veremezsin o zman dedi dedim doktor tok gel dedi yok diyor bu kanlari biz analiz ediyoruz ac gelmen lazim diyor 10dan sonra bisi yememen lazim diyor.saat olmus 13 bir hamile nasil o kadar ac durabilir acaba :) velhasil tok veriliyormus ve kanimi verdim hususi adama da gidip ikili test icin tok olunabiliyormus diye gicikligina soyledim :)))

Kan şekeri ölçümü dışında hiçbir tahlil için aç olmaya gerek yok. Bunu bizzat doktor arkadaşım söyledi. Ama inatla ac karin deyip duruyorlar...

ben iki gebeligimde de tavuk tiksintimi bu sagliksiz seylerden uzak durmak istemeye baglamistim hep. ama nasil oluyo da cips cekiyo ona bi aciklama getiremedim :))

Umut fakirin ekmeği :))
Allah dan hayırlısı tabi öncelikle ama mecbur bir süre aynı odada takilicaz sonra abla abi düşünsün olbeycim bossweeer :)))
Birbirlerini yesin yesin dursunlar :)

Park yatak candır :)
Bizde oda yaptık ama gece çişe kalkıp kalan uykuyu bizim yatakta tamamlıyor benim zilli kız
Allahtan odasını ikea dan almıştık boyasız filan diye de renk konusunda sıkıntımız olmadı odası tamamiyle ahşap
Yeni genç odası alıp eski odayı yeni bebişe hazırlarız diye düşünüyoruz, kısmetse tabi

Takma kafana biseycik yoktur insallah.
Vala öyle yaptım, dışarı çıkıp kahve filan içtik hatta kuzenlerle :)
Yarın ola hayrola...

ne kdarlikti cnm bnm ikiside 6 haftlikti benim kan pihtilsmasi sebep simdi her gun igne oluyorum kan sulandirici ama gene de dikkatliyim devamli istiraht ediyorum iki dojtor gidiyorum simdi bi de perinatolog profesore gidicem ikili test icin tedbir aliyorum duami ediyorum allahim korusun hepimizi

Ayy canım bunlar şimdiden böyleyse nasıl başa cıkıyorsunhz benim inan cok gözüm korkuyor. Azıcık büyüdüklerinde parmaklarında oynatırlar valla. Anayım ben ana derim analar kandırılmaz fln derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…