Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

İlk gebeliğimde normaldi. Yeni doğum yaptığın için düşük dedi doktorum. Devit kullan dedi ama miktarı için dahiliyeye git dedi.

maşallahhh canım masallah gozun aydın ne guzel gherkesın ölçümü güzel cıktı bızede dua eıdn

Sağol cnm ya. Beni korkuttular çok. Rahatladım biraz .

Kizlar bugun dr gittik gayet saglikli 2 li tarama sonuclari 3 gun sonra cikacakmis insallah hersey guzel cikar burnunu ve kafataso kemiklesmesini gorsum dedi doktor onceden sadece.ellerini belirgin goruyorduk bu kez hem elleriyle hemde ayaklariyla bize bye bye yapti oyu amnesi yesin onuu cinsiyetle ilgili birak tahmini 16 haftada ancak belli olur deyip gecistirdi

Kizlar bugun dr gittik gayet saglikli 2 li tarama sonuclari 3 gun sonra cikacakmis insallah hersey guzel cikar burnunu ve kafataso kemiklesmesini gorsum dedi doktor onceden sadece.ellerini belirgin goruyorduk bu kez hem elleriyle hemde ayaklariyla bize bye bye yapti oyu amnesi yesin onuu cinsiyetle ilgili birak tahmini 16 haftada ancak belli olur deyip gecistirdi

KAYMA falan olmuyor canım, eğer adet ğünün düzenliyse. ilk başlarda 4-5-3 günlük gelişimden dolayı oluyor sonra normale geliyor.

Olabilir geç yumurtlama. Benim oğlum geç yumurtlamaydı . 2 hafta geriden geldi ve öyle de doğdu. Düzeltilmiş adet tarihi belirliyor doktor . Mesela ben adet günüme 1 gün kala yumurtlamışım o Zaman ki adetlerim hep düzenlidir .

Ayyyy ben gecen hafta kestirdim saclarimi kimsede bisey demedi gercek olabilir mi simdi uzuldum yaaaa

Ya inanmayın şöyle şeylere ya kestir saçını, 3 aydan sonra da boyat sıkıntı yok.
saç kestırme saçmalık fakat boyaların ıcerıgı vucuda gecıyor bunu doktorum söyluyor kı bazı kremlerı bıle yuzumuze suremezken okadar kımyasalı derınıze nufus nasıl ettırsınız dedı bilginize...

İyi dilekler için teşekkür ederim
Yaklaşık 2 saattir hiç bir sıkıntım yok
Sanki bana verilen ilaçlar, vitaminler fazla geliyor gibi
Progesteron ishal yaptı,vitamin fazla geldi
Folic asit değerim çok yukarıda çıkmıştı çünkü
Bi b12 sıkıntıydı onun içinde iğne yedim zaten

Hey maşallah yaa baya büyümüş gencecik kız olmuş aman aman:) cok kıskanma fln da olmaz en krtik dönemler geçmiş en azından.
Çok istiyor bir kardeşi olsun ama bi kadar da inceden de çomak sokuyor 'anne siz odada 3 kişi kalacaksınız ben odam da tek olmaz öyle benim odamda kalicak' ve bi o kadar içten pazarlıklı 'baba insallah kız olur sen demiştin ya perden war halin war yenisini almicam die e kardeşim kız olursa ben onun odasına weririm ve böylece bende yenisini alabilirim'
:))) yani şu cümleler gerçekten onun yani

Ya ikili test için randevu alırken görevli aç gelin dedi. Ne alaka ben anlamadım daha şimdi aklıma geldi kafama takıldı. Sizler nasıl gittiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…