Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim agrin çok mu oluyor ?? Benim mesela eskiden de adet dönemimde rahimde sanki aşağıya çekilme oluyordu ağrı gibi değilde çok ince sizi şimdide öyle oluyor doktoruma soledim rahim ağzını olcelim dedi gayet iyi dedi ama agrim siİm var yanı çok rahatsız etmesede senin nasıl ? sweet-73 çok sükur canim iyiyim işte doktor hastane arastirmalarindaykm

gozun aydin bebeginin iyi olmasina sevindim
insallah hersey duzelecek bebisin vaktinde saglikla dunyaya gelecek

benim ağrım şiddetli sızı gibi değil canım yatıcam artık bundan sonra

Aynı şey olabilirmi dedim bide ikiz ya korkuyorum
içini ferah tut benim de daha dün başladı ağrım çok yordum kesin ondan oldu tüm evi dip köşe sürürdüm mutfağa giriştim sildim süpürdüm her yeri sonra gece böyle başladı ağrım bugün şiddetlendi yoksa doktor hiç dememişti bana düşük riskin var diye herşey allahtan inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeklerini kucağına

Endişe etme benim akrabamda da vardı yattı dogumuna kadar sağ salim aldı bebeğini kucağına şuan 4 yasında oğlusumuz ☺☺
annem de öyle dedi bana hamileyken onunda rahmi aşağıdaymış yürüyemiyordum diyor zaten çok dayanamamışım 7.ayda hop dünyaya gelmişim diğer kardeşlerim tam günlerinde doğdu tek olmasam iyi ama hiç kız kardeşim yok hepsi erkek annem de daha yeni 15 gün arayla fıtık ameliyatı geçirdi en az 3 ay bana faydası yok kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor kaldım tek başıma allah yardımcımız olsun

Dikkat et canim kendine yapicak birini bul

Canım benim akrabamda tekti eşi yardım ediyordu arada annem evini temizliyordu yemeği dışardan yiyorlardı

Canım benim akrabamda tekti eşi yardım ediyordu arada annem evini temizliyordu yemeği dışardan yiyorlardı
benim ki etmediği için bu hale geldim ya neyse çok pişman oldu üzüldü doktorun dediklerini duyunca çok özür diledi bundan sonra yaparım dedi erkeklerin algılaması için ille birşey olması lazım

benim ki etmediği için bu hale geldim ya neyse çok pişman oldu üzüldü doktorun dediklerini duyunca çok özür diledi bundan sonra yaparım dedi erkeklerin algılaması için ille birşey olması lazım
O da anlamış hatasını canim sen sınır stres yapma uzan boşver evin hiç önemi yok ben iki aydır temizlik yapmıyorum sağolsun arkadaşım annem esim falan yapıyor bebisler herşeyden önemli onlara sınır de zarar veriyor o yüzden no sinir stres☺☺☺

Ağır konular arasında kenardan kenardan girip haber vereyim dedim :) beni bi de tek archcım merak ediyor diye dusunmustum valla.

Ay delimisin sen yaaa. Evet agir konular olabilir ama burda bulunma amacimiz bebikolarimiz. Her gelisme kiymetli. Her daim aklimdasin. Daha maltepede ustsuz fotografliicam seni hic unutabilir miyim??

Masallah canim bebegine. Yorma kendini perinatolog gorene kadar simdilik kotu seyler dusunme hic bir de baska gorus almak iyidir her zaman. Saglikla tamamina erdirsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…