yatıcam bundan sonra bi yemeğe bide ihtiyaç için kalkarım inşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederCanım sürekli yat. İnşallah bisey olmaz
Amin cnmyatıcam bundan sonra bi yemeğe bide ihtiyaç için kalkarım inşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder
Canim agrin çok mu oluyor ?? Benim mesela eskiden de adet dönemimde rahimde sanki aşağıya çekilme oluyordu ağrı gibi değilde çok ince sizi şimdide öyle oluyor doktoruma soledim rahim ağzını olcelim dedi gayet iyi dedi ama agrim siİm var yanı çok rahatsız etmesede senin nasıl ?yatıcam valla eşim abarttığımı falan düşünüyordu sanırım hareket edince ağrım var derken doktorun dediklerini duyunca özür diledisırf dün ona sinirimden iş yaptım bu hale geldim neyse şimdi diyor bana dersin ben yaparım bebeğim sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil 9 ay da yatarım
Ağır konular arasında kenardan kenardan girip haber vereyim dedim :) beni bi de tek archcım merak ediyor diye dusunmustum valla.Sen soyleme zaten doktora gittim minigimi gordum diye. Biz sevinmeyelim zaten
gozun aydin bebeginin iyi olmasina sevindimaz önce geldik doktordan bebeğim gayet iyiydi çok şükür kolu bacağı kıpır kıpırdı allahım korusun onu rahim aşağıda dedi bu bakan doktor yatman kalkmaman lazım dedi allah korusun erken dönem düşüğe neden olabilir ileriki dönemde erken doğuma neden olur dedi kendi doktorumu aradım aynı zamanda perinatolog yarın gidicez onun içinde muayene edicek beni inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ve bebeğimi sağlıcakla alabilirim kucağıma
Canim agrin çok mu oluyor ?? Benim mesela eskiden de adet dönemimde rahimde sanki aşağıya çekilme oluyordu ağrı gibi değilde çok ince sizi şimdide öyle oluyor doktoruma soledim rahim ağzını olcelim dedi gayet iyi dedi ama agrim siİm var yanı çok rahatsız etmesede senin nasıl ?sweet-73 çok sükur canim iyiyim işte doktor hastane arastirmalarindaykm
amin inşallah sağol allah razı olsun :)gozun aydin bebeginin iyi olmasina sevindim
insallah hersey duzelecek bebisin vaktinde saglikla dunyaya gelecek
Aynı şey olabilirmi dedim bide ikiz ya korkuyorumbenim ağrım şiddetli sızı gibi değil canım yatıcam artık bundan sonra
Endişe etme benim akrabamda da vardı yattı dogumuna kadar sağ salim aldı bebeğini kucağına şuan 4 yasında oğlusumuz ☺☺yatıcam bundan sonra bi yemeğe bide ihtiyaç için kalkarım inşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder
içini ferah tut benim de daha dün başladı ağrım çok yordum kesin ondan oldu tüm evi dip köşe sürürdüm mutfağa giriştim sildim süpürdüm her yeri sonra gece böyle başladı ağrım bugün şiddetlendi yoksa doktor hiç dememişti bana düşük riskin var diye herşey allahtan inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeklerini kucağınaAynı şey olabilirmi dedim bide ikiz ya korkuyorum
annem de öyle dedi bana hamileyken onunda rahmi aşağıdaymış yürüyemiyordum diyor zaten çok dayanamamışım 7.ayda hop dünyaya gelmişim diğer kardeşlerim tam günlerinde doğdu tek olmasam iyi ama hiç kız kardeşim yok hepsi erkek annem de daha yeni 15 gün arayla fıtık ameliyatı geçirdi en az 3 ay bana faydası yok kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor kaldım tek başımaEndişe etme benim akrabamda da vardı yattı dogumuna kadar sağ salim aldı bebeğini kucağına şuan 4 yasında oğlusumuz ☺☺
Dikkat et canim kendine yapicak birini buliçini ferah tut benim de daha dün başladı ağrım çok yordum kesin ondan oldu tüm evi dip köşe sürürdüm mutfağa giriştim sildim süpürdüm her yeri sonra gece böyle başladı ağrım bugün şiddetlendi yoksa doktor hiç dememişti bana düşük riskin var diye herşey allahtan inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeklerini kucağına
görüştüm biriyle bakalım inşallah gelsin memnun kalırsam gelicek hepDikkat et canim kendine yapicak birini bul
Canım benim akrabamda tekti eşi yardım ediyordu arada annem evini temizliyordu yemeği dışardan yiyorlardıannem de öyle dedi bana hamileyken onunda rahmi aşağıdaymış yürüyemiyordum diyor zaten çok dayanamamışım 7.ayda hop dünyaya gelmişim diğer kardeşlerim tam günlerinde doğdu tek olmasam iyi ama hiç kız kardeşim yok hepsi erkek annem de daha yeni 15 gün arayla fıtık ameliyatı geçirdi en az 3 ay bana faydası yok kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor kaldım tek başımaallah yardımcımız olsun
benim ki etmediği için bu hale geldim ya neyse çok pişman oldu üzüldü doktorun dediklerini duyunca çok özür diledi bundan sonra yaparım dedi erkeklerin algılaması için ille birşey olması lazımCanım benim akrabamda tekti eşi yardım ediyordu arada annem evini temizliyordu yemeği dışardan yiyorlardı
Cnm ikili test haftaya pazartesi bakalim ne diyecek doktorTeyzesi bugün doktora gittim kıpır kıpırdı:) sen de git de cinsiyet öğren artık. Benimki geç belli olacak bari yeğenimi öğreneyim
O da anlamış hatasını canim sen sınır stres yapma uzan boşver evin hiç önemi yok ben iki aydır temizlik yapmıyorum sağolsun arkadaşım annem esim falan yapıyor bebisler herşeyden önemli onlara sınır de zarar veriyor o yüzden no sinir stres☺☺☺benim ki etmediği için bu hale geldim ya neyse çok pişman oldu üzüldü doktorun dediklerini duyunca çok özür diledi bundan sonra yaparım dedi erkeklerin algılaması için ille birşey olması lazım
Ağır konular arasında kenardan kenardan girip haber vereyim dedim :) beni bi de tek archcım merak ediyor diye dusunmustum valla.
az önce geldik doktordan bebeğim gayet iyiydi çok şükür kolu bacağı kıpır kıpırdı allahım korusun onu rahim aşağıda dedi bu bakan doktor yatman kalkmaman lazım dedi allah korusun erken dönem düşüğe neden olabilir ileriki dönemde erken doğuma neden olur dedi kendi doktorumu aradım aynı zamanda perinatolog yarın gidicez onun içinde muayene edicek beni inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım ve bebeğimi sağlıcakla alabilirim kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?