Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynı şey olabilirmi dedim bide ikiz ya korkuyorum

Canim senin agrilarin genislemelerin hepimizden once baslayacak. Aslinda biz seni takip edecegiz topikcek :)) Doktor hersey yolunda dediyse otesini dusunme. Ikiz hamileligi hic bizimkilerle bir olabilir mi. Sen iki tane buyutuyorsun icinde. Saglikla gelsin miniklerin insallah

Valla eslerimize bosuna hayat arkadasi demiyoruz. Tasin altina koyacaklar artik ellerini kimse yoksa. Oncelik daima sensin. Sakin bunu unutma

Valla eslerimize bosuna hayat arkadasi demiyoruz. Tasin altina koyacaklar artik ellerini kimse yoksa. Oncelik daima sensin. Sakin bunu unutma
ben bunun bilincindeydim de eşimde bugün farkına vardı artık daha anlayışlı olucak eminim yarın olsun hayrolsun gideyim bakayım kendi doktorum ne dicek

Vay dedim evsannn a bak sen sessiz sessiz dr gitmiş gelmiş işte gittim geldim falan diyor geçiştiriyor.
O tavşan o dağın umrunda bi kere

Dr çok bişey demediyse bile
insan girerken haletiruhiyem böyleydi çıkarken içim şöyleydi dr böyle baktı yavrucuğum tam da böyle görünüyordu gibisinden bir kaç cümle kurar yani
beklemedim değil.

İyi geceler kızlar

Herkes teker teker öğreniyor cinsiyetleri.bende hasta bir Beşiktaşlı olarak totem yapmıştım bu akşam ama tutmadı, pembişe devam edicez galiba

GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYLARII
İKİLİ TEST KONUSUNDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
VAJİNAL Mİ YOKSA GÖBEKTEN Mİ BAKILIYOR. SONRA SADECE KAN MI VERİYORUZ. BİRAZ ANLATIR MISNIZ?

Günaydın kızlar, dün çocuuumun nub görüntüsüne erkek dediler bütün akşam bu haberi sindiremediğim için yazamadım buraya da şaka bi yana da kütük gibi uyumuşum valla. Sizlere bir şey sorucam ya uykudan ense ağrısıyla uyanan var mı? benim ensemin sağ tarafında bi sertlik var haftalardır hep ense ağrısıyla uyanıyorum nedendir acep

VAJİNAL Mİ YOKSA GÖBEKTEN Mİ BAKILIYOR. SONRA SADECE KAN MI VERİYORUZ. BİRAZ ANLATIR MISNIZ?
Tatlım bildiğim kadarıyla göbekten bakılan ultrasonla ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor, bir de kan alınıp 15-20 günlük bir laboratuvar macerasından sonra sonuçların çıkıyor. Benim kontrolüm dündü ense ve buruna baktırdım ama kan vermek istemedim, burda yaptıran çok arkadaşım var daha bilgililerdir seni aydınlatırlar birazdan

Günaydın canım
5 sene önce kızımda yaptırdığımda doktor ense kalınlığına karından usg ile bakmıştı, birde koldan kan alınmıştı.kan için aç tok fark etmiyordu.
Ama şimdi sanırım çoğunlukla perinatolog yapıyor ölçümleri (benim doktorda perinatologa yönlendirdi), onun da çok farklı bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Bugün 16 da benim randevum, bakalım nasıl olacak :)

İyi geceler kızlar

Herkes teker teker öğreniyor cinsiyetleri.bende hasta bir Beşiktaşlı olarak totem yapmıştım bu akşam ama tutmadı, pembişe devam edicez galiba

eski hasta besiktasli olarak `neee.. mac mi vardi?` demek istiyorum.. benim totemler hic tutmadi hayatim boyunca ama hayatin benim icin yaptigi secimler hep yuzumu guldurdu :)) senin icin de aynisi olacagina eminim

Son düzenleme:

gunaydin canim..

cogu yerde uygulama gobusten diye biliyorum. 4 yil once benim hastanem de gobekten bakiyordu ama artik vaginal bakiyorlarmis.

uzun uzun bebisi inceliyorlar organlara, parmaklara,beyin loblarina ,burun kemigine, enseye, kalp atim hizina bakip olcumler yapiyorlar. sonra senin yasin, ailede genetik rahatsizlik gorulme durumu, sigara kullanimin vsoldugu bir formu da doldurup kan aliyorlar. kan degerlerinle birlikte hepsinin istatistiki bir score hesaplaniyor. down ve trizomi ihtimalleri icin. genelde bi kac binde 1 falan gibi cikiyor. sonrasi hadi gecmis olsun :))

kiyamam yaaa.. hic oyle dusunme diyecegim bir erkek annesi olarak. nub dogru cikarsa dunyanin en guzel aski geliyor sana. biz kizi kendimiz icin suslemek cici almak icin istiyoruz sanirim. gerci biz demiim de.. allah hayirli evlat etsin hepsini ama ben de kiz icin senin gibi hissediyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…