Sağolun kızlar içerde kanama yok dedi bebeğin kalp atışını da duydum iğne ve gün de 3 doz progestan kullanıyorum iki gündür ağlamaktan helak oldum adet ağrısı gibi ağrım var kanama da renk değiştirerek devam ediyo açık Pembe koyu kahve bi kere kırmızı hersey allahtan nasipse kalır bebeğim benimle ama çok zormus Rabbim kimseyi sinamasin evladıyla
diptis nereye gidiyosun cnmEvet onu bende okumuştum. Dediğin gibi bebeğin sağlıklı olduktan sonra bazı problemlere olumlu yaklaşmaya çalışmak en iyisi. Doktorun tecrübeliyse ve güvenin varsa sıkıntı yok.
kizlar cinsiyetini ogrenenler hamilelik belirtilerini yazabilir mi
Allah yardımcın olsun canım. Eminim bebeğin seninle olacak. Bol dua etKızlar dualarıniza ihtiyacım varKanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
Cnm iğne yapıldı mi? Korkma artık bu haftalardaki kanamalar ilk haftakiler kadar riskli değil bu hafta ben de bir kanama yaşadım ama bir anlık bilseydi 1 saat sürdü ve geçti inşallah sen de atlatacaksin.doktorlar ne diyor?Kızlar dualarıniza ihtiyacım varKanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
masallah kuzucuklarina ben de bulanti az oluyodu kusma iki kere oldum sivilcelendim ama goren guzellesmissin dedi tatliyi cok severdim simdi yiyemiyorum ozellikle eksi tuzlu istemiyorum zaten canim da bi sey cekmiyo karnim gobegimin altinda hafif kilo almadim 13teyim simdi ilk bebisim bakalim bu arada uykuyla da isim yok:)Kiz... Bulanti hem de bu ara cok daha siddetli. Canim onu istedi bunu istedi diyemiyorum o yuzden simdilik. Yuz boyun ve dekolte bolgemi sivilceler basti.
Oglumda da bulantim uzun surmustu. Ama ya bana oyle geliyordu ya cidden oyleydi cooook guzellesmistim oglumda. Hele lohusalikta ay gibi parliyodum :))) insan kendini over mi boyle yahuuuneyse simdi cirkinim zaten eski zamanlarla avunayim
masallah kuzucuklarina ben de bulanti az oluyodu kusma iki kere oldum sivilcelendim ama goren guzellesmissin dedi tatliyi cok severdim simdi yiyemiyorum ozellikle eksi tuzlu istemiyorum zaten canim da bi sey cekmiyo karnim gobegimin altinda hafif kilo almadim 13teyim simdi ilk bebisim bakalim bu arada uykuyla da isim yok:)
canim ben egepole daha onceki dusuklerim vardi iki tane o donemden beri gidiyorum doktorumdan memnunum gokalp tokac en yogun doktorlardan birisi bu arada hamile kalmadan once de ozel doktorlara gittim hamile kaldiktan sonra da fakat ayni seyler soyleniyo ve de son gittigim iki ozel doktorun ilgisizligi sanki gokalp beye daha cok para veriyorum halbuki tam tersi cok ilgili dogum ucretlerini gecen yil arkadasimdan hatirliyo gibiyim 1400 du sanki ama gittigimde ogrenir yazarim ozeldeki doktor da egepolde yapiyodu onun icinde sekreteri hastane 1400 arti doktor ucreti 3500 ama o zamana zam gelebilir demisti bu arada kizin hayirli olsun cnm kac haftalikti ogrendigindeanqeeel peki fiyat konustunuzmu egepolde? Benim gittiğim doktor özeldi ama 3/4 hastanede doğum yapıyormus dısarıdan fiyat olarak egepol daha iyi geldi bana... Ha bu arada bizimkisi kızmıs belirtileride valla ilk olmasına ragmen anneminkilerle aynıydı soğan kokusundan bulantı,kızartma ve hamurişi aşerme birde bol bol ekşili meyveler yiyorum greyfurt,kivi,yeşilelma birde bol eksili salatalar,uyku yapmadı.
saol cnm hepimizinkilere saglikli olsunlr hayirli evlat olsunlar ilk once o tabi ki ama insan merak da ediyo iste ilk oldu diye mi artik bilmiyorumama ikinci de olsa merak ederdim heraldeSeninki ortaya karisik olmus bence :)) ayrica sivilcelere ragmen guzellestiysen demek ki malzeme saglam :)) bin masallah sana da kuzuna da
bu yaziyi bugun okudum insallah icini ferahlatirDualarınıza ihtiyacım var yalvarırım biri şu kalbimin acısını hafifletsin.. İki hafta önce gebelik kesesi etrafında kanama alanı ve kist var dedi doktor kalp atısu var bebek iyi dinlen demişti progesta 2 tane içiyodum 3 çıkarmıştı yarına randevu war ama bu sabah ne olduysa oldu kanama vardı peçeteye geldi bi süre sonra sarı kırmızı akıntı drvam etti şimdi peçetede çizgi şeklinde akıntının içinde dewam ediyo bi dülügüm vardı cokta zor hamile kalıyorum dinmiyo içimin acısı bi dokunsa biri hüngür hüngür aglıcam dua edıyorum ama ne olucak bilmiyorum :'(
1200 geçen seneydi diye biliyorum. Bu sene 1600 olmuş diye okumuştum. 22sinde kontrollüm var dr sorucam fiyatları.Bende karataşa gidiyorum hatta baya güveniyorum ailemden riskli doğum yapanlar hep karataşa gitmişti. Birde ücreti öğrenince daha çok sevdim 1200 liraymış. Yeni paket sistemi yapmışlar içinde doğum sonrası bakımlar vs olan (hatta bölgesel zayıflama kuaför albüm süsleme psikolog diyetisyen gibi) onun fiyatını daha belirlememişler ama gözüm onlarda
demir ilaci ben de de tam tersini yapti cok pis kabiz olurdum simdi rahat cikiyorumama yan etkileri cok fazla butun gun kusma ogurtu halsizlik mide bulantisi icmiycem bugun esim istemiyo doktora sorcaz bakalim daha onceden hic bu belirtileri yasamamistim ilacla ters geldim bi de elevit var onu da biraktim
Sağolun kızlar içerde kanama yok dedi bebeğin kalp atışını da duydum iğne ve gün de 3 doz progestan kullanıyorum iki gündür ağlamaktan helak oldum adet ağrısı gibi ağrım var kanama da renk değiştirerek devam ediyo açık Pembe koyu kahve bi kere kırmızı hersey allahtan nasipse kalır bebeğim benimle ama çok zormus Rabbim kimseyi sinamasin evladıyla
diptis nereye gidiyosun cnm
bu yaziyi bugun okudum insallah icini ferahlatir
bu 3.ay bitiminde kanamasi olan cok kisi gordum bunlardan biride ben oglumda tam 12.hafta biterken kanamam olmustu sonra gectu bidahada bisey olmadi oglum saglikla dogdu
dr.lar diyor eger kanama alani varsa o bi sekilde vucuttan atilacak bu dusuk yapacaksin demek degil sende emin ol bebegine hic bisey olmayacak dualarim seninle ve bugun boyle bi haber daha veren candy arkadasimla lutfen icinizi ferah tutun o bebisler orada pamuk ipligi ile durmuyor vucutta inanilmaz degisimler oluyor ve bazen boyle sevimsiz seylerle karsilasabiliyoruz ama lutfen aklina en kotusunu getirmeyin
Canım önce kendini toparla. Kanama alanındaki pıhtılar atılıyor olabilir. Ulaşabilirsen direk ara doktorunu.Dualarınıza ihtiyacım var yalvarırım biri şu kalbimin acısını hafifletsin.. İki hafta önce gebelik kesesi etrafında kanama alanı ve kist var dedi doktor kalp atısu var bebek iyi dinlen demişti progesta 2 tane içiyodum 3 çıkarmıştı yarına randevu war ama bu sabah ne olduysa oldu kanama vardı peçeteye geldi bi süre sonra sarı kırmızı akıntı drvam etti şimdi peçetede çizgi şeklinde akıntının içinde dewam ediyo bi dülügüm vardı cokta zor hamile kalıyorum dinmiyo içimin acısı bi dokunsa biri hüngür hüngür aglıcam dua edıyorum ama ne olucak bilmiyorum :'(
Canım önce kendini toparla. Kanama alanındaki pıhtılar atılıyor olabilir. Ulaşabilirsen direk ara doktorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?