Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

çok çok geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun inşallah allahın izniyle birşey olmaz bebeğine sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

kizlr ferrum fort ve elevit kullanipta yan etkisini yasayanlar var mi ben de bulanti kusma halsizlik usume oldu bu arada hamileligimde yasamadim bunlari ilci icince oluyor

kizlar cinsiyetini ogrenenler hamilelik belirtilerini yazabilir mi

Kiz... Bulanti hem de bu ara cok daha siddetli. Canim onu istedi bunu istedi diyemiyorum o yuzden simdilik. Yuz boyun ve dekolte bolgemi sivilceler basti.

Oglumda da bulantim uzun surmustu. Ama ya bana oyle geliyordu ya cidden oyleydi cooook guzellesmistim oglumda. Hele lohusalikta ay gibi parliyodum :))) insan kendini over mi boyle yahuuu neyse simdi cirkinim zaten eski zamanlarla avunayim

Günaydıın.. Benim de yarın 11:30 da ikili taramam var. 13. Haftadayız belki cinsiyeti öğrenirim bir çoğunuz gibi. Rüyalar da iyice çorba oldu, bir kız görüyorum bir erkek :)

Kızlar dualarıniza ihtiyacım var Kanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
Cnm iğne yapıldı mi? Korkma artık bu haftalardaki kanamalar ilk haftakiler kadar riskli değil bu hafta ben de bir kanama yaşadım ama bir anlık bilseydi 1 saat sürdü ve geçti inşallah sen de atlatacaksin.doktorlar ne diyor?

masallah kuzucuklarina ben de bulanti az oluyodu kusma iki kere oldum sivilcelendim ama goren guzellesmissin dedi tatliyi cok severdim simdi yiyemiyorum ozellikle eksi tuzlu istemiyorum zaten canim da bi sey cekmiyo karnim gobegimin altinda hafif kilo almadim 13teyim simdi ilk bebisim bakalim bu arada uykuyla da isim yok:)

anqeeel peki fiyat konustunuzmu egepolde? Benim gittiğim doktor özeldi ama 3/4 hastanede doğum yapıyormus dısarıdan fiyat olarak egepol daha iyi geldi bana... Ha bu arada bizimkisi kızmıs belirtileride valla ilk olmasına ragmen anneminkilerle aynıydı soğan kokusundan bulantı,kızartma ve hamurişi aşerme birde bol bol ekşili meyveler yiyorum greyfurt,kivi,yeşilelma birde bol eksili salatalar,uyku yapmadı.

Seninki ortaya karisik olmus bence :)) ayrica sivilcelere ragmen guzellestiysen demek ki malzeme saglam :)) bin masallah sana da kuzuna da

canim ben egepole daha onceki dusuklerim vardi iki tane o donemden beri gidiyorum doktorumdan memnunum gokalp tokac en yogun doktorlardan birisi bu arada hamile kalmadan once de ozel doktorlara gittim hamile kaldiktan sonra da fakat ayni seyler soyleniyo ve de son gittigim iki ozel doktorun ilgisizligi sanki gokalp beye daha cok para veriyorum halbuki tam tersi cok ilgili dogum ucretlerini gecen yil arkadasimdan hatirliyo gibiyim 1400 du sanki ama gittigimde ogrenir yazarim ozeldeki doktor da egepolde yapiyodu onun icinde sekreteri hastane 1400 arti doktor ucreti 3500 ama o zamana zam gelebilir demisti bu arada kizin hayirli olsun cnm kac haftalikti ogrendiginde

Seninki ortaya karisik olmus bence :)) ayrica sivilcelere ragmen guzellestiysen demek ki malzeme saglam :)) bin masallah sana da kuzuna da
saol cnm hepimizinkilere saglikli olsunlr hayirli evlat olsunlar ilk once o tabi ki ama insan merak da ediyo iste ilk oldu diye mi artik bilmiyorumama ikinci de olsa merak ederdim heralde

Dualarınıza ihtiyacım var yalvarırım biri şu kalbimin acısını hafifletsin.. İki hafta önce gebelik kesesi etrafında kanama alanı ve kist var dedi doktor kalp atısu var bebek iyi dinlen demişti progesta 2 tane içiyodum 3 çıkarmıştı yarına randevu war ama bu sabah ne olduysa oldu kanama vardı peçeteye geldi bi süre sonra sarı kırmızı akıntı drvam etti şimdi peçetede çizgi şeklinde akıntının içinde dewam ediyo bi dülügüm vardı cokta zor hamile kalıyorum dinmiyo içimin acısı bi dokunsa biri hüngür hüngür aglıcam dua edıyorum ama ne olucak bilmiyorum :'(

bu yaziyi bugun okudum insallah icini ferahlatir
bu 3.ay bitiminde kanamasi olan cok kisi gordum bunlardan biride ben oglumda tam 12.hafta biterken kanamam olmustu sonra gectu bidahada bisey olmadi oglum saglikla dogdu
dr.lar diyor eger kanama alani varsa o bi sekilde vucuttan atilacak bu dusuk yapacaksin demek degil sende emin ol bebegine hic bisey olmayacak dualarim seninle ve bugun boyle bi haber daha veren candy arkadasimla lutfen icinizi ferah tutun o bebisler orada pamuk ipligi ile durmuyor vucutta inanilmaz degisimler oluyor ve bazen boyle sevimsiz seylerle karsilasabiliyoruz ama lutfen aklina en kotusunu getirmeyin

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-06-15-07-58.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 75
1200 geçen seneydi diye biliyorum. Bu sene 1600 olmuş diye okumuştum. 22sinde kontrollüm var dr sorucam fiyatları.
O kuaför olayı çok şukela birşey
Hastane baya temiz odaları güzel. Yeni doğan yoğun bakım küvez hepsi var ve fiyatı iyi. Hoş aynı hastane istanbulda olsa 5000 den aşağı fiyat vermezdi
Sen kime gidiyorsun orda?

Bana vitamin vermedi zaten yeterince iriyim değerlerimde baya tavan
Sadece demir tiroid ve folik asite devam ediyorum. Demirim aşırı yüksek olmasına rağmen kullanacaksın çünkü bebek emecek onu dedi bana. Sormadan bırakma bence

Geçmiş olsun bebeğin eşi aşağıda olduğunda olabiliyor bildiğim kadarıyla ama yukarı çıkıyormuş. Umarım güzel haberlerini alırız

diptis nereye gidiyosun cnm

Canım ben Ahmet Kılyara gidiyorum. Karataşın doktoru ama özelindeki usg daha iyi. Alsancakta. Zaten karataşta muayne 50 lira. Ahmet beyde 150 ama 2. gidişte almıyor 75 e geliyor aylık

İnşalllahhhhhh çok teşekküürr ederim canım destegin için inşallahh içimi ferahlatmaya çalışıyorummm inş geçerrrr

Canım önce kendini toparla. Kanama alanındaki pıhtılar atılıyor olabilir. Ulaşabilirsen direk ara doktorunu.

Canım önce kendini toparla. Kanama alanındaki pıhtılar atılıyor olabilir. Ulaşabilirsen direk ara doktorunu.

Açmıyo ki adam nasıl doktor anlamadım antalyada doktorum wardı het dk ulaşabilirdim 3 hafta önce memlekete izmire taşındık sağlam bi doktor bulsam bırakıcam kayınvalide bulmuş bu gittigimi ama açmıyoo

Hepinizden allah razı olsun kızlar
Geçen kontrolde bebeğin eşi rahim ağzına yakın Denmisti şu an kanamam yok sadece tuvalete gidince kahverengi leke oluyo inşallah o da geçer allahın izniyle Rabbim kimseye Yaşatmasin.. dilanbade sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim ikimiz hakkında da hayırlısını versin inşallah
zor günler geçiriyoruz allaha sığınmaktan başka çaremız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…