Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ayni kanamalari bende yasıyorum baya yasadim hatta sebebi plasenta previa yani bebegin esinin altta olmasiymis bebek buyudukce yukari cikar insallah

Çok teşekkür ederim canımm haklısınn Rabbime sıgınıcaz baska caremiz yok dua bizden tevekkül Allahtan Rabbim kimsenin evladının acısını yasatmasınn inşallahh

Ben Arzu Akara gidiyorum canım

Kızlar merhaba. Şimdi ikili test sonucumu mail attılar, pazar olduğu için doktora gosteremedim. Yorumlayabilen varsa yardimci olabilir mi lütfen???

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-06-15-42-46.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 134
Canim bu haftalarda birçok arkadaş kanama yaşadı bebekleri de kendileri de sagliklilar çok sukur. Hemen kötüye yorma. Rabbim esirgeyecek insaallah.

Canm rakamı tam net gormedim ama 1000 üstünde galiba risk grubunda değilsin

Canim papp-a 3.15 mIu/ml 0.78
Fb-hcg 36.2 ng/ml 0.93
Kombine risk <1:10000 (cut of degerin altinda)
Yaş riski 1:782
Trisomy 13/28 +NT <10000 (cut of değerin altinda)
Nt: 1.6 mm 1.01 Mom

Kagittaki bütün değerler bunlar

Canim lutfen kotuyu dusunme. Kanama alani varmis iste o atiliyordur. Atilip bitecek insallah. Bebisin de kendini guvenli bi yere cekecek insallah.

Candy1Candy canim azalmasina cok sevindim. Seninle birlikte problem yasayan tum arkadaslarima dua ediyorum. Rabbim hepimizi saglikla evlatlarimiza kavustursun

Canim Merhaba. İçini ferah tut, benim de 6.7. Haftalarda kahverengi akintim olmuştu. 6 gün devam etti... Parçalı bir kanaman yoksa uzulup de bebeğini üzme :) progestana devam et, ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Rabbim gönlüne göre versin :) dilanbade

Kızlar bende 10. Haftadan beri var kahverengi akıntı, tam bitti diyorum 3 gün geçiyor yine geliyor
20. Haftalarda düzelmesi muhtemel ve stres olmaması gerekiyor.
Umarım hep birlikte atlatırız bunu.

Canim herkesin dr beklentisi de memnuniyeti de farkli olabiliyor. Öncelikle içine sinmesi ve seni rahatlatmasi gerekli. Genelde alsancaktaki dr begeniyorlar oraya gidip doğumu anlasmali bi hastanede yapmak. Medikalde dogum ve sonrasi memnuniyetsizlik var herkeste.

Kızlar dualarıniza ihtiyacım var Kanamam var 2 gündür düşük tehlikem varmış çok kötüyüm Rabbim benim ve bebeğim hakkında hayirlisinı versin bu zor günleri atlatıriz inşallah
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin inşallah bisey olmayacak olumlu düşün olur mu. Dinlen canim biraz icini ferah tut

kiz ne uygunmus ustelik 2 ay bakiyo normalde 21 gunde ikinci ucreti yaziyolar normalde 250 proflar 350den asagi almiyo demiri de birakmam ama sersem oluyorum yaa agir geldi vana icemedim bgn multivitamin aliyorum o da ayni onu da icemedim yarin ariyip sorcam bklim napmaliyim

Aynen proflar ciddi rakamlara ulaşıyor. Riskli bir gebelik olmadığı sürece gerek görmüyorum. Demir ilacını sabah aç alıyorsun değil mi? Belki farklı bir demir ilacı deneyebilirsin. Dr ile konuşmakta fayda var.

yok cnm ac mi almam lazim ben ac duramiyorum ki hemen ogurtu bogazlarim sisti tarildi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…