Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayyy maşallah kuzucuğa , hoşgeldi topiğimize, neşe verdi, yerim ben onun yumuk yumuk her yerini

arkadaşlar eski bir üye olarak söyleyeyim sizin burda paylaştığınız her resim internete düşüyo yani söyle internetten 12 haftalık ultrason resimleri dendiğinde sizin resimlerinzide çıkar eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum mümkünse çok resim paylaşmayın benden tavsiye sadece

idrarda kan çıkması çoçukla alakalı bir durum değil diye biliyorum ve değerlerin çok fazla yüksek değil bu sende ya idrar yolu enfeksyonu olduğunu gösterir basit bir kaç ilaçla atlatırsın korkma geçmiş olsun

Dünya emekçi kadınların günü kutlu olsun...
Arkadaşlar cinsiyet tahmini bana da yapabilir misiniz? 6.hahtasında ki görüntüsü vajinadan.
canım 6 haftalık bebekte vajina ve testesteron oluşmadığı için bişey belli olmaz 14 haftadan önce net bilgi verilemez 10 haftada oluşmaya başlar net bilgi 14 haftada verilebilir

Teşekkür ederim canım, sevimli bir elbiseymiş evet doktor gülerek erkek gibi, bir çıkıntı görüyorum ama 16 . haftada kesin söyleyeyim dedi, cinsiyet öğrenemediğimiz için unisex şeylerden isteyebileceğim sanırım.

Senin için tahmini neydi doktorunun?

Evet 6 saat farkından ötürü sadece sabahtan öğlene kadar olan zaman diliminde görüşebileceğiz. 1 gün geçti diye avutuyorum bakalım kendimi, çizelge yaptım karalıyorum, doğumdan önce şafak sayma antremanları yapıyoruz bebişimle

ohhh süper gözün aydın, amin canım.

teşekkür ederim sağol cevap verdiğin için

canım 6 haftalık bebekte vajina ve testesteron oluşmadığı için bişey belli olmaz 14 haftadan önce net bilgi verilemez 10 haftada oluşmaya başlar net bilgi 14 haftada verilebilir
bur da ki arkadaşlar kesenin yerine göre yorum yapıyorlar ve 6. haftasının fotosunu istiyorlar.yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar ben ikiz hamileleri olarak ikinizi (pelit 86, kremalıçörek)bir de eftelyahsn sanırım onu biliyorum, ankette 3 ikiz annesi2 kızımız olacak demiş, sizin mi o oylamalar, başka ikizlerimiz mi var?
Ben henüz oy kullanmadım canim. Gizli ikiz anneler var aramızda sanirim

Valla cnm burada bir istatistik olusturmaya calisiyoruz aslinda tutan da oldu tutmayan da ben gerçi 15. 16. Hafta civari cinsiyetlerin daha dogru tespit ddilecegini dusunuyorum gonlunuzden gectigi gibi olsun kız evlat öz evlat derler
cinsiyetin hiç önemi yok.sağlıklı olsun.ama heyecanla beraber tahminde bulunmak sadece eylence katıyor.cevabın için çok teşekkür ederim.

Ramzi bir teori... netten bakabilirsin kesede bebegin konumundan ve plesanta yerlesiminden yorumlaniyor.
aaa ilk kez duydum çin takvimi sol sağ gögüs şişliğine göre duymuştumda bunu duymamıştım bi araştırayım merak ettim teşekkür eederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…