Biz geldik doktordan ancak yazabildim miniğim çok iyiydi teyzeleri 12+6 olmuşuz öne geçmişiz yani gerideydi bir hafta. Hıçkırıyordu sıpa ama tüm vücudu sallanıyor öyle bir şey. Sağlığı iyi çok şükür. Cinsiyet yorumu alamadık. İkili test istemedim ama ense kalınlığı İdeal.boyu 65mm olmuş.rabbim hepimizin evlatlarına korusun kızlar. Bu da miniğin fotolarıEki Görüntüle 1791046
Eki Görüntüle 1791047
arkadaşlar eski bir üye olarak söyleyeyim sizin burda paylaştığınız her resim internete düşüyo yani söyle internetten 12 haftalık ultrason resimleri dendiğinde sizin resimlerinzide çıkar eskiden öyleydi şimdi bilmiyorum mümkünse çok resim paylaşmayın benden tavsiye sadece
herkese günaydın ve kadınlar gününüz kutlu olsun
arkadaşlar ya sabah idrar testi verdim bi kaç şeyde artış var internetten baktım idrar da kan görüldü demekmiş biri canım sıkıldı fotoğraf koysam anlayan yorumlayabilirmi doktoruma yazdım ama çok yoğun görünce dönüş yapar anca idrar mikroskobisi ve idrar tetkiki var
idrarda kan çıkması çoçukla alakalı bir durum değil diye biliyorum ve değerlerin çok fazla yüksek değil bu sende ya idrar yolu enfeksyonu olduğunu gösterir basit bir kaç ilaçla atlatırsın korkma geçmiş olsun
canım 6 haftalık bebekte vajina ve testesteron oluşmadığı için bişey belli olmaz 14 haftadan önce net bilgi verilemez 10 haftada oluşmaya başlar net bilgi 14 haftada verilebilir
Teşekkür ederim canım, sevimli bir elbiseymiş evet doktor gülerek erkek gibi, bir çıkıntı görüyorum ama 16 . haftada kesin söyleyeyim dedi, cinsiyet öğrenemediğimiz için unisex şeylerden isteyebileceğim sanırım.
Senin için tahmini neydi doktorunun?
Evet 6 saat farkından ötürü sadece sabahtan öğlene kadar olan zaman diliminde görüşebileceğiz. 1 gün geçti diye avutuyorum bakalım kendimi, çizelge yaptım karalıyorum, doğumdan önce şafak sayma antremanları yapıyoruz bebişimle
Biz geldik doktordan ancak yazabildim miniğim çok iyiydi teyzeleri 12+6 olmuşuz öne geçmişiz yani gerideydi bir hafta. Hıçkırıyordu sıpa ama tüm vücudu sallanıyor öyle bir şey. Sağlığı iyi çok şükür. Cinsiyet yorumu alamadık. İkili test istemedim ama ense kalınlığı İdeal.boyu 65mm olmuş.rabbim hepimizin evlatlarına korusun kızlar. Bu da miniğin fotolarıEki Görüntüle 1791046
Eki Görüntüle 1791047
Ben de bazen akşamları endişeyle içmediğimi fark edip, sürahi gibi bir bardağım var yatana kadar onunla 3 bardak şartı koyuyorum, gecede 2 defa wcye kalkıyorum
idrarda kan çıkması çoçukla alakalı bir durum değil diye biliyorum ve değerlerin çok fazla yüksek değil bu sende ya idrar yolu enfeksyonu olduğunu gösterir basit bir kaç ilaçla atlatırsın korkma geçmiş olsun
Sağlık ocağına gittim ölçtüler 11/5 çıktı bir düşük önemli olan kötü olduğun an ölçmen dedi yarın gidip kan vericem önemli birşey araştırmamız lazım dedi doktor:-(
canım 6 haftalık bebekte vajina ve testesteron oluşmadığı için bişey belli olmaz 14 haftadan önce net bilgi verilemez 10 haftada oluşmaya başlar net bilgi 14 haftada verilebilir
Valla cnm burada bir istatistik olusturmaya calisiyoruz aslinda tutan da oldu tutmayan da ben gerçi 15. 16. Hafta civari cinsiyetlerin daha dogru tespit ddilecegini dusunuyorum gonlunuzden gectigi gibi olsun kız evlat öz evlat derler
Kızlar ben ikiz hamileleri olarak ikinizi (pelit 86, kremalıçörek)bir de eftelyahsn sanırım onu biliyorum, ankette 3 ikiz annesi2 kızımız olacak demiş, sizin mi o oylamalar, başka ikizlerimiz mi var?
Valla cnm burada bir istatistik olusturmaya calisiyoruz aslinda tutan da oldu tutmayan da ben gerçi 15. 16. Hafta civari cinsiyetlerin daha dogru tespit ddilecegini dusunuyorum gonlunuzden gectigi gibi olsun kız evlat öz evlat derler