Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın, eşim bekarken yurt dışına sık çıkıyordu, şimdi daha nadir seyahatleri, yurt içindekileri beraber geziyoruz zaten, aklım kalmıyor, çin tamamen farklı bir kültür olduğu için şimdi endişe sardı beni. Muhakkak çok hikayesi olacak anlatacağı, kadınların doğum hikayesi, erkeklerşn askerlik anısı anlataanlata bitmez derler, eşimin bir de çin hatırası olacak anlaşılan.
cinsiyet öğrendin mi canım? hatırlamıyorum kusura bakma ama eğer kız olucaksa çinde her yerde bulabileceği şu elbiselerden almasını isteye billirsin http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1IxP8...ỏ-hoa-cheongsam-qipao-ngọn-Trung-Quốc-trẻ.jpg
benim kızımda var , hem çok yakışıyor hemde farklı bir anı oluyor
ha birde +6 saat fark var görüşme sıkıntısı yaşayabillirsiniz bilgin olsun.
Su kesinlikle önemli canım ama hamilelikte bir kaç etkenden dolayı bu enfeksiyonu kapmak çok kolaymış. O yüzden biz kontrolleri yaptıralım içimiz daha rahat olsun. ben de antibiyotik sonrası cuma günü kültür verdim, sonucu bekliyorum şimdi.
herkese günaydın ve kadınlar gününüz kutlu olsun
arkadaşlar ya sabah idrar testi verdim bi kaç şeyde artış var internetten baktım idrar da kan görüldü demekmiş biri canım sıkıldı fotoğraf koysam anlayan yorumlayabilirmi doktoruma yazdım ama çok yoğun görünce dönüş yapar anca idrar mikroskobisi ve idrar tetkiki var
canim idrarda kan gorulmesi kum yada tas dusurmene bagli diyorlar.. hamilelikte sik rastlaniyormus, doktorun mutlaka guzelce aciklayacaktir icini ferah tut
Bana da antibiyotik 7. Haftada kullandırmadı 12. Haftayı bekleyelim dedi, cuma günü 12 hafta doldu, tekrar kültür bakıldı, ben de sonuç bekliyorum, bakalım durm ne, gündelik içtiğim suyu çok hesaplayamıyorum, meyve yediğim günler daha az içiyorum,tüketmediğim ya da az tükettiğim günler çok içiyorum ama yine de 2 lt altında içmiyorumdur
Canım kültüre bakmadan antibiyotiğe başlatmasa daha iyi olur zaten. ben öncesinde yaptırmıştım. onda üreme görülünce antibiyotik kullandım. bitince kültürü tekrarladık.
Sağlık ocağına gittim ölçtüler 11/5 çıktı bir düşük önemli olan kötü olduğun an ölçmen dedi yarın gidip kan vericem önemli birşey araştırmamız lazım dedi doktor:-(
Kızlar ben ikiz hamileleri olarak ikinizi (pelit 86, kremalıçörek)bir de eftelyahsn sanırım onu biliyorum, ankette 3 ikiz annesi2 kızımız olacak demiş, sizin mi o oylamalar, başka ikizlerimiz mi var?
herkese günaydın ve kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar ya sabah idrar testi verdim bi kaç şeyde artış var internetten baktım idrar da kan görüldü demekmiş biri canım sıkıldı fotoğraf koysam anlayan yorumlayabilirmi doktoruma yazdım ama çok yoğun görünce dönüş yapar anca idrar mikroskobisi ve idrar tetkiki var
Canım değerlerin gayet normal. İdrar enfeksiyonu gebelerin hemen hemen tümünde görülüyor. Bendeki enfeksiyon oranı çok daha fazlaydı ve bol su içerek atlattım. İnternette her yazılana inanma derim. Ayrıca yoğun bir kanama olsa bunun yakınmasını hissederdin mutlaka. Bende idrarımda acıyla birlikte gelmişti kanama. Ama antibiyotik kullanmadan atlattım dediğim gibi.
Canım değerlerin gayet normal. İdrar enfeksiyonu gebelerin hemen hemen tümünde görülüyor. Bendeki enfeksiyon oranı çok daha fazlaydı ve bol su içerek atlattım. İnternette her yazılana inanma derim. Ayrıca yoğun bir kanama olsa bunun yakınmasını hissederdin mutlaka. Bende idrarımda acıyla birlikte gelmişti kanama. Ama antibiyotik kullanmadan atlattım dediğim gibi.
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için böbrek rahatsızlığım var benim habire taş yapıyor böbreklerim ister istemez endişelendim bende bol su içiyorum kivi yiyorum bol bol ama işte olacağı varsa oluyor demekki
Bu sabah oglum okula gitmeden kendisinin hamileliginde hazirladigim dogum dosyasini gosterdim. ilk kan testimden itibaren hafta hafta neler olmus tum usg goruntulerini anlattim :) son 3 boyutu resimler cok ilgisini cekti. ne guzel birsuru yuz resmi yakalamis doktorumuz. hepsine baktik gulduk.
bi gun kardesi olursa ona da boyle bi dosya hazirlayalim diye sozlestik. doktorun nasil baktigini anlattim. kardesi olursa o da benimle doktora gelecegini soyledi. o gosterecekmis kafasini burnunu parmagini :)) gobus biraz daha cikinca gotururum artik kuzuyu da kontrollere.. kardese birlikte el sallariz diye dusundum.. hayaller hayaller...
Biz geldik doktordan ancak yazabildim miniğim çok iyiydi teyzeleri 12+6 olmuşuz öne geçmişiz yani gerideydi bir hafta. Hıçkırıyordu sıpa ama tüm vücudu sallanıyor öyle bir şey. Sağlığı iyi çok şükür. Cinsiyet yorumu alamadık. İkili test istemedim ama ense kalınlığı İdeal.boyu 65mm olmuş.rabbim hepimizin evlatlarına korusun kızlar. Bu da miniğin fotoları
Ben de bazen akşamları endişeyle içmediğimi fark edip, sürahi gibi bir bardağım var yatana kadar onunla 3 bardak şartı koyuyorum, gecede 2 defa wcye kalkıyorum