Canım gözün aydın, bebiş iyiymiş, gerisini çok takma kafana, stres yapma, içine sinmiyorsa bir başka doktora daha görün, idrarda enfeksiyon var ama kültüre bakıldı mı mesela, üreme varsa monurol kafi gelmiyor, ben de yaşadım aynısını. Bir de eşim sabah Çine gitti, dubai üzerinden aktarmalı uçuyır, yarın akşam orada olacak, orada yaşadığınızı söylemişsin, shanghai ve birkaç şehire daha gidecek, 1000 ve 3000 km mesafede iki farklı şehir, isimlerini unuttum, bizler için zor bir ülke mi? Aklım hep orada, hamileyim diye beni de götürmedi...Merhaba kızlar
Bende gittim bugün kontrole
Bebiş iyi, hafif dışarda bir kanama bölgesi var dedi tekrardan idrar tahlili yaptırdım yine monurol verdi üstüne birde progesteron tarzı iğne yapıldı.tekrardan 3 günde çıkan bir tahlil verdi.
Fakat moralim çok bozuldu.her gittiğimde bir tahlile giriyorum her tarafım delik deşik oldu dünya kadar masrafıda cabası.
En son istediklerini yaptırmadan çıktım geldim eve, ikili sonuçlarıda iyi çıktı.
Yok anlamıyorum bir pelvis aşağıda diyor bir idrar yolu enfeksiyonu diyor.
Daha önce hiç düşüğüm yok, sapa sağlam bir kız dünyaya getirdim, eşimle herhangi bir kan uyuşmazlığı yada sağlık sorunumuz olmadı ki,yıllarca Çin gibi pis bir memlekette yaşadık.bu gebelik süpriz gebelik oldu, biliyorsunuz daha öncede bahsettiğim gibi hiç başka çocuk planım olmadı.anlamıyorum bu kadar yapılan tahlilde adam akıllı birşey çıkmamışken neden hala tahlil üstüne tahlil istiyor.
Rahat bir gebelik geçirmem gerekirken her daim stres
Canım gözün aydın, bebiş iyiymiş, gerisini çok takma kafana, stres yapma, içine sinmiyorsa bir başka doktora daha görün, idrarda enfeksiyon var ama kültüre bakıldı mı mesela, üreme varsa monurol kafi gelmiyor, ben de yaşadım aynısını. Bir de eşim sabah Çine gitti, dubai üzerinden aktarmalı uçuyır, yarın akşam orada olacak, orada yaşadığınızı söylemişsin, shanghai ve birkaç şehire daha gidecek, 1000 ve 3000 km mesafede iki farklı şehir, isimlerini unuttum, bizler için zor bir ülke mi? Aklım hep orada, hamileyim diye beni de götürmedi...
Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsun negatiflikeri avantaja çevirmek lazım hemen fırsatını bulunca, bilmediğim bir marka, sorayım onu mutlaka, zaten uzunca bir listeyi tutuşturdum eline, görüşmeleri yoğun 23 güne programı sığdırmaya çalıştı, program çok sıkışık diye hayıflandıkça ben her 2 saatte bir benim listeyi unutma diye tembihledim ama göreceğiz bakalım. Bu arada sana da geçmiş olsun kuzum, ufaklık dün hastaymış, daha iyi mi?Canim allah kavustursun bu arada.. Sabah begenmistim mesajini unutmiim diye ama benim ufaklik evde olunca kendimi bile unuttum :))
Uzmemeye calis kendini. Ben olsam kendimi siparis vermeye adardim herhalde. Ne getirtsem diye :)) Bebis dogana kadar bir daha yurtdisi olmayacaksa burda olmayan markalardan bisiler isteyebilirsin. Gymboree varmidir bilmiyorum ama varsa tek gecerim
Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsun negatiflikeri avantaja çevirmek lazım hemen fırsatını bulunca, bilmediğim bir marka, sorayım onu mutlaka, zaten uzunca bir listeyi tutuşturdum eline, görüşmeleri yoğun 23 güne programı sığdırmaya çalıştı, program çok sıkışık diye hayıflandıkça ben her 2 saatte bir benim listeyi unutma diye tembihledim ama göreceğiz bakalım. Bu arada sana da geçmiş olsun kuzum, ufaklık dün hastaymış, daha iyi mi?
:)) valla ben de hemen kaptirmayacagim doktorcuk um söylese bile. Güven olmuyor ne de olsakızz pelit ne cınsıyetı baksan aherkes 17 haftada değiştirmiş cinsiyetlerını ınanmam ben :)))) bıde bu sen eerkek senesii yaww
Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim bütün gece uyuyamadm galiba tansiyon düşüyo ailede var kızımda hamileyken de olmuştu ama bu kadar kötü olmamıştım baş dönmesi kusma hissi sersemlik gözüm karariyo gece kızım uyandı ona bakım derken dengemi tutamadım düştümtuzlu ayran içtim biraz rahatladm ama halen kendimi iyi Hissetmiyorum evde tansiyon aletimde yok saat 9 da sağlık ocağına gidip ölçtürecem inşallah önemli birşey değildir
Canim ben de ikinci bir gorus alsan mi acaba diyecegim. Hani belki bu doktorun onemsedigi kadar bisi yoktur. Ya da onun cozemedigini bi baskasi cozer. Yazik gunah maddi manevi cok yipraniyor olmalisin
Ikilinin iyi cikmasina sevindim. Ama sen soyleyene kadar her hafta gittigini hic farketmemisim. Ondan da diyorum aslinda bu doktordan emin misin diye.. Hayirlisi olsun canim
Canım gözün aydın, bebiş iyiymiş, gerisini çok takma kafana, stres yapma, içine sinmiyorsa bir başka doktora daha görün, idrarda enfeksiyon var ama kültüre bakıldı mı mesela, üreme varsa monurol kafi gelmiyor, ben de yaşadım aynısını. Bir de eşim sabah Çine gitti, dubai üzerinden aktarmalı uçuyır, yarın akşam orada olacak, orada yaşadığınızı söylemişsin, shanghai ve birkaç şehire daha gidecek, 1000 ve 3000 km mesafede iki farklı şehir, isimlerini unuttum, bizler için zor bir ülke mi? Aklım hep orada, hamileyim diye beni de götürmedi...
Merhaba kızlar
Bende gittim bugün kontrole
Bebiş iyi, hafif dışarda bir kanama bölgesi var dedi tekrardan idrar tahlili yaptırdım yine monurol verdi üstüne birde progesteron tarzı iğne yapıldı.tekrardan 3 günde çıkan bir tahlil verdi.
Fakat moralim çok bozuldu.her gittiğimde bir tahlile giriyorum her tarafım delik deşik oldu dünya kadar masrafıda cabası.
En son istediklerini yaptırmadan çıktım geldim eve, ikili sonuçlarıda iyi çıktı.
Yok anlamıyorum bir pelvis aşağıda diyor bir idrar yolu enfeksiyonu diyor.
Daha önce hiç düşüğüm yok, sapa sağlam bir kız dünyaya getirdim, eşimle herhangi bir kan uyuşmazlığı yada sağlık sorunumuz olmadı ki,yıllarca Çin gibi pis bir memlekette yaşadık.bu gebelik süpriz gebelik oldu, biliyorsunuz daha öncede bahsettiğim gibi hiç başka çocuk planım olmadı.anlamıyorum bu kadar yapılan tahlilde adam akıllı birşey çıkmamışken neden hala tahlil üstüne tahlil istiyor.
Rahat bir gebelik geçirmem gerekirken her daim stres
Günaydın kızlar ben hiç iyi değilim bütün gece uyuyamadm galiba tansiyon düşüyo ailede var kızımda hamileyken de olmuştu ama bu kadar kötü olmamıştım baş dönmesi kusma hissi sersemlik gözüm karariyo gece kızım uyandı ona bakım derken dengemi tutamadım düştümtuzlu ayran içtim biraz rahatladm ama halen kendimi iyi Hissetmiyorum evde tansiyon aletimde yok saat 9 da sağlık ocağına gidip ölçtürecem inşallah önemli birşey değildir
bozma moralini canım, doktorlar her ihtimali düşünüp biraz abartabiliyorlar. özel hastanedekiler de bazen parasal bakabiliyor konuya. 3 gün sonra çıkacak dediğin idrar tahlili ise muhtemelen kültürdür. yani idrar yolları enfeksiyonu varsa bakterinin türünü ve üreme durumunu belirlemek için yapılıyor.
sen rahat ol, bunlar Türkiye' de zırt pırt yapılan tahliller. bu arada bazı ülkelerde her doktor kontrolünde idrara bakılırmış.
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın, eşim bekarken yurt dışına sık çıkıyordu, şimdi daha nadir seyahatleri, yurt içindekileri beraber geziyoruz zaten, aklım kalmıyor, çin tamamen farklı bir kültür olduğu için şimdi endişe sardı beni. Muhakkak çok hikayesi olacak anlatacağı, kadınların doğum hikayesi, erkeklerşn askerlik anısı anlataanlata bitmez derler, eşimin bir de çin hatırası olacak anlaşılan.günaydın kızlar
teşekkür ederim canım
eşimle konuşup son bir şans daha verelim dedik
akşama gidip yaptıracağım istediği tahlilleri
teşekkür ederim
idrar kültürü ve antibiyogram var listede
evet 4 yıl çin de yaşadım .ilk defa mı gidiyor eşin çine?
vala bakış açısına bağlı zorluğu. ben orası ile ilgili tecrübeli olduğum için bana göre zor değil.en başında çok isteyerek gittiğim içinde hiç zorluk yaşamadım desem yeridir.
benim eşim de buraya döndüğümüzden beri senede 2-3 defa gidiyor , açıkçası türkiye bir yere gitse daha çok stres yaparım. malum şansa yaşıyoruz bu memlekette. o yüzden hiç stres yapma , eşin de ilk defa gidiyorsa bırak kültür farklılığı görsün. eminim gelince sana çok şey anlatacak :) ve umarım bir gün hep birlikte gidersiniz...
Süper tablo bayıldımUfakliklar tam bi komedi oluyolar :))
Gece 3.30da ayaga dikti titremeyle bizi. Eller ayaklar buz gibi olunca hizli mi yukselecek ates diye yanima aldim. Sabaha kadar kontrol ettim surekli. En son 6.30da ates 38.7 olunca ilac verdim yatagina gitmek istedi. 1 saat sonra cagirdi uyuyamamis kuzum terlemis neyseki ates dusmus 37.6ya falan.
8-9 arasi 1 saat uyudu kahvalti edince gozu acildi. Tutturdu sinemaya gidelim. Iyi bir dinazora arkadaslari gitmis o da gitsinmis. Vizyondan cikacakmis bu hafta son iki sinemada birer seans buldum. Kostur kostur hazirlandik sinemaya gorurdum :)) sozde hastaydik ama neyse atesi cikmadi disarda. Yoruldu erkenden uyudu sapsik.
teşekkür ederim
bu son dedim zaten , akşama gidip yaptırıcam
aslında içten içede çok güveniyorum sanırım kendime bu idrar yollarında , çünkü çok su içen bir insanım
günde 3 lt fazla sadece su içerim , çay kahve meşrubatları saymıyorum bile.
Kızlar ben ikiz hamileleri olarak ikinizi (pelit 86, kremalıçörek)bir de eftelyahsn sanırım onu biliyorum, ankette 3 ikiz annesi2 kızımız olacak demiş, sizin mi o oylamalar, başka ikizlerimiz mi var?:)) valla ben de hemen kaptirmayacagim doktorcuk um söylese bile. Güven olmuyor ne de olsa
Aslında 2 hafta önceydi randevum doktor ikili yaptırmak istemiyorsun madem 3 hafta sonra gel de cinsiyet de bakalım dedi. Hayirlisi artık. Sağlıklı olduklarını ogrenelim o bana yeter
Bana da antibiyotik 7. Haftada kullandırmadı 12. Haftayı bekleyelim dedi, cuma günü 12 hafta doldu, tekrar kültür bakıldı, ben de sonuç bekliyorum, bakalım durm ne, gündelik içtiğim suyu çok hesaplayamıyorum, meyve yediğim günler daha az içiyorum,tüketmediğim ya da az tükettiğim günler çok içiyorum ama yine de 2 lt altında içmiyorumdurSu kesinlikle önemli canım ama hamilelikte bir kaç etkenden dolayı bu enfeksiyonu kapmak çok kolaymış. O yüzden biz kontrolleri yaptıralım içimiz daha rahat olsun. ben de antibiyotik sonrası cuma günü kültür verdim, sonucu bekliyorum şimdi.
Günaydınnnnngünaydın annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?