Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
C
Canm resim paylaşabilir misin nasıl şeyler aldın özelikle lohusa pijama takımını merak ettim

Teşekkürler canm, bende tiny love baktım çok hoşuma gitti, ilk aylarında sepeti olacak yatak odasında sonrasında odasında yatağı olacak ama taşınabilir bir yatak olmasını istiyorum bebeğim 4 aylıkken çalışmaya başlayacağım en azından anneme bırakırım orda kalabilir diye düşünüyorum. Güzel bir indirim yakalarsam almayı düşünüyorum. Ama başka fikirler varsa ona da açığım :)

merhaba ilk başta ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA AMAYI NASİP ETSİN BENDE 13 HAFTALIĞIM VE YARIN DİKİŞ ATILACAK BANADA ÇOK KORKUYORUM 8 AY ÖNCE İKİZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM .(ŞUANDADA ÇOK KORKUYORUM
Oncelikle ikiz bebeklerin icin basin sagolsun canim minik cennet kuslari onlar , bende 2 hafta oldu serklaj olali 13 haftamda dikis atildi bende cok korkuyodum ama gercekten cok basit bir operasyon anesteziyle genel bayiltiyolar ve bisey hissetmiyosun simdi cok sukur iyiyim yatiyorum bende insallah sende sag saglim hayirlisiyla kolayca atlatirsin

Kendin icin gecelik al canim ikidogum seklinde de mutlaka lazim oluyo. Ayrica kullanicaksan ki bence kurtarici :) emzik al. Sezeryanda hemsire anne gelmeden emzik veriyo ki bebisin emme reflexi gelissin.

Doğum Çantasında Olması Gerekenler:

Anneler İçin

Nüfus cüzdanı, hastane kartı,

1 adet pike takımı ve yatak koruyucu,

İkişer adet gecelik ve pijama, 1 adet sabahlık,

4 adet çorap, 1 adet terlik,

Yelek, hırka, patik,

1 adet emzirme sutyeni, 5 adet külot,

Göğüs ucu pedi ve kremi,

1 paket hijyenik ped,

Tarak, diş fırçası, diş macunu,

Antibakteriyel el temizleme jeli,

Eve dönüş icin rahat elbise

Bebeğiniz İçin

2 takım hastane çıkış seti (eldiven ve şapka dâhil),

1 adet ayaklı tulum,

İkişer adet iç zıbın ve alttan çıtçıtlı body,

İkişer adet çorap ve patik,

2-3 adet mama önlüğü,

2 adet bebek yeleği,

Yenidoğan bebek bezi,

Pişik kremi, ıslak mendil,

Alt değiştirme önlüğü,

Biberon ve emzik,

Penye battaniye, havlu,

Eve dönüş için ana kucağı.

Kizlar sizin icin buldum sanirim burayla turkiye cok farkli cunku biz sadece kendimiz icin gereken seyleri gotuyoruz bebegede sadece hastane cikisi icin elbise,, geri kalan herseyi hastane karsiliyor biberonu emzigi kisisel bakim ürünleri elbisesi akliniza gelebilecek hersey onlara ait

Kendin icin gecelik al canim ikidogum seklinde de mutlaka lazim oluyo. Ayrica kullanicaksan ki bence kurtarici :) emzik al. Sezeryanda hemsire anne gelmeden emzik veriyo ki bebisin emme reflexi gelissin.
Canım geceliklerimide aldım iki tane emzik vermeyi istemiyorum ben 7 yaşına kadar biberon emdim dişlerim bozulmuştu cenem öndeydi braknca iki uç sene sonra düzeldi

Ben listemi yazayim yardimci olur belki:
Park yatak-yatak-puset-ana kucagi-kanguru-sling-portbebe-malzeme cantasi-atesolcer-alez-
3 lastikli carsaf-pazen battaniye-orgu battaniye-kalin battaniye-2penye battaniye-2uyku tulumu-5corap-4sapka-3eldiven-emzik ve askisi-biberon set-biberon fircasi-5onluk-3patik-16li agiz mendili-sampuan-pisik kremi-bebek bezi-ter bezi-muslin bez-temizleme pamugu-pamuk islak mendil-havlu-atilabilir alt acma-
anne icin 2pijama 1gecelik takimi, hasta bezi, catlak kremi,gogus ucu krem,gogus pedi, tansiyon aleti, hamile kiyafetleri, terlik corap tac, rahat sutyen ve ic camasiri, hamile mayo-
bebek tirnak makasi sunger kuvet file firca tarak-3er yelek hirka-5 tulum-her boydan 4er citcitli body-boy boy 10 patikli patiksiz alt-2 tane uclu zibin takimi-10lu hastane cikisi-6lı hastane cikisi.
Cogunu aldim ben aceleciyim ama taksitle odeyince daha rahat ediyoruz biz bundan dolayi.bebis dogana kadar taksit bitsin istedik. bi de bi aksilik cikarsa gerekirse bi ihtiyaci olana veririm dedim ben.renklerde ne olur ne olmaz unisex genelde. listem umarim yardimci olur.

Burda bazı hastaneler de veriliyor ben hastanemle konusmadim konussamda ne olur ne olmaz diye yanımda götürmek istiyorum canım

Canım sağol böyle okuyunca gerçekten erken başlamak daha iyi. Bide benim tanıdığım 9 aylık beklerken 7 aylık geldi bebis ve bir çok şeyi eksikdi anne de sezeryan olunca baya zorlandılar ben o açıdan da dusunuyorum

Cnm biberon gerekli olabilir cam tercih edersen daha iyi. Bide göğüs ucu yaraları için ilacta koysan cantaya iyi olabilir emzirdikten sonra surersin tedbir amaçlı.bebeşin kakası tasabilir iç zibin birazcık fazla olabilir göğüs pedi birde ben emzirme sutyeni yerine atletini tavsiye ediyorum alttan pijamani kaldirman gerekirse atleti yukarı sıyırmaya gerek kalmıyor pamuk kullananlar oluyor bebegin ellerini ayaklarını sıcak tutsun diye eldiven içine koyuluyor.bebek çorabı bi kaç tane koyun.aklıma gelen bunlar :)

Normal dogumda cok kanama oldugu icin pijamada daha rahat etmisdim gecelik giyilse bile alta mecbur bisey giyilmeli bu yuzden pijama taraftariyim,,,,, ama sezeryan da ne yapicam bilmiyorum zor olur kesin ama kanamada oalcagi icin mecbur alta bisey giyilmeli die dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…