Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biz bugun kontroldeydik :) masallah kızım iyi çok da guzel pozlar verdi. Ayrıntılı ultroson icin mayısın basına gün aldım bakalım insallah :)
Masallah ne kadar net gostermis. Benim doktorun ultrasonu bu kadar net gostermiyor ya 22 nisan ayrintili ultrasonda gorurum artik bende bu kadar net

Maşallah bizim kızda bize dil çıkardı Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasipsetsin imşallah
Oyle bizim ki de ultrosonu görünce muzurluk yapıyor :)

Masallah ne kadar net gostermis. Benim doktorun ultrasonu bu kadar net gostermiyor ya 22 nisan ayrintili ultrasonda gorurum artik bende bu kadar net
Can'ım ben ne zaman gitsem kizimiz bize dönük bu vaziyette oluyor genelde masallah doktor da şaşırıyor :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz benimde yarin doktor kontrolum var bakalim nasil gececek yeni bir doktora gidecegim umarim hersey yolunda olur. Benim eski gittigim yer 3 lu tarama yapacagiz dedi bu yeni yer 3 lu tarama yapmiyoruz 4 lu tarama yapacagiz dedi arasinda ne fark biliyormusunuz

Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi

günaydın canım bana ikisi de yapılmıcak sanırım 2li temiz dedi dr , sen istanbuldamısın

günaydın canım bana ikisi de yapılmıcak sanırım 2li temiz dedi dr , sen istanbuldamısın
Yok tatlim ankaradayim benim 2 lide temiz cikti ama doktorum 2 linin uzerine 3 lu yapalim diyordu eve uzak olmasi ,aletlerinin eski olmasi ve bana karsi ilgisiz oldugu icin doktorumu degistirdim. Yeni gidecegim yerde 3 lu yapmiyorlarmis 4 lu yapalim dediler. 2 li tarama sonuclarinida goturucem bakalim

işalah memnun kalırsın ama genelde de yapılıyor sanırım arasındaki farkı bilmiyorum

ilgisiz dr larda sinir ediyor insanı benim ilk dr umda soru soruyodum dalga gecıyo gıbı cevap veriyodu sanki her sene hamile kalıyorum ben :):):)

Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Günaydın :)
Erkek bebis bizim de isim henüz belli değil ama

Aynen ya bizimkide her gidisimde sanki ilk kez goruyor gibi muamele yapiyor gicik oluyordum herkesin doktoru video cekimine izim verirdi bizimki cok sinir olurdu sorduk bir kere cwkebilirmiyiz cok tepki vermisti

Bizide eklerseniz seviniriz, cinsiyetimiz erkek sat 22 aralik

gunaydınlar. umarım güzel geçer kontrolün, yeni doktorundan da memnun kalırsın inşallah. ben de bu hafta gittim kontrole ve doktorum dörtlü test verdi. ikilide risk en düşükteydi. ben üçlü ya da dörtlü düşünmüyordum ama doktor bey yine de siz bilirsiniz ama ben tavsiye ederim dedi. dörtlü test üçlüden daha kapsamlıymış yani dörtlüye bakması çok daha iyi canım. bel açıklığı yani spina bifida da tespit edilmesi açısından önemliymiş. yine down riskine de bakılıyor tabi. sanırım daha kesin sonuçlar veriyor. ben hala çok gerekli görmesemde doktoruma güvendiğim için bi bildiği vardır dedim ve kanımı verdim artık haftaya sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla. inşallah güzel sonuçlarımız olur hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin kucaklarımıza...

Aynen ya bizimkide her gidisimde sanki ilk kez goruyor gibi muamele yapiyor gicik oluyordum herkesin doktoru video cekimine izim verirdi bizimki cok sinir olurdu sorduk bir kere cwkebilirmiyiz cok tepki vermisti

o sebepten dolayı bende değiştirdim şimdiki iyi gibi tekrar tekrar değiştirmek istemiyorum aslında ama her muayene de min 30 dk bekliyorum , video olayını bu gittiğimde bende çekmek istiyorum umarım izin verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…