Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
o sebepten dolayı bende değiştirdim şimdiki iyi gibi tekrar tekrar değiştirmek istemiyorum aslında ama her muayene de min 30 dk bekliyorum , video olayını bu gittiğimde bende çekmek istiyorum umarım izin verir
Cok sik degistirmek iyi olmayabilir haklisin insallah izin verir ozledikce izleriz videolarini

Hepinize hayirli kandiller..

Biz de bugun kontroldeydik. Kuzucum buyumus hersey yolunda kipir kipirdi. 20-22 haftalar arasi detayliya giricem bakalim ogranlar ne durumda diye :))
Gözün aydın canım, maşallah kuzuya, inşallah hepimizin detaylıları da çok güzel geçer.

Biz bugun kontroldeydik :) masallah kızım iyi çok da guzel pozlar verdi. Ayrıntılı ultroson icin mayısın basına gün aldım bakalım insallah :)
ay yazmadan edemeyeceğim. tam da senin tatlı kızının fotoğraflarına bakarken bizim oğlan göbeğimde kıpır kıpır oldu anlamadım valla çapkın mı olacak bizimki ne . sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin inşallah.

eksik kalsınlar, 2 gündür bendeler bi işe el atmıyor kadın , atmasında

Simdiden aksamlari eve gidince cok sisiyor ayaklarim koca bir yaz ne yapacagim diye dusunmeden edemiyorum ben yaaa

Günaydın kızlar herkese, bizim de 2 li temiz çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapılmayacak, ayrıntılı usg yapılacak 5 mayısta, doktorum 3 lü ve 4 lünün 2 li tarama kadar güvenliği yüksek olmadığını söyledi, eğer ki 2 lide gri zone denilen bölgede çıkarsa 3 lü veya 4 l ü ile desteklemek istiyoruz yoksa gerek görmüyoruz dedi.

Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Ben listede hiç yokum bilgileri yazmıştım ama hala eklenmemiş

Sanirim benim doktorum onceki doktorun yaptigi 2 li taramaya emin olmadigi icin kendisi 4 lu yapmak istedi gibi geliyor bana yarin detayli soracagim bakalim 2 li taramayi da soracagim bakalim ne yanit gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…