o sebepten dolayı bende değiştirdim şimdiki iyi gibi tekrar tekrar değiştirmek istemiyorum aslında ama her muayene de min 30 dk bekliyorum , video olayını bu gittiğimde bende çekmek istiyorum umarım izin verir
ay yazmadan edemeyeceğim. tam da senin tatlı kızının fotoğraflarına bakarken bizim oğlan göbeğimde kıpır kıpır oldu anlamadım valla çapkın mı olacak bizimki ne . sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin inşallah.
canim
canim sana tamamen katiliyorum benimde dogumum kardesiminkiyle ayni haftaya denk geldi ilk bebegiydi annem onun yanina gitti bende kayinvldeyi cagardim kendim istedim aslinda bi geldi dogum oldu hic bekledigim gibi gecmedi ben sok oldum hic beklemezdim daha dogrusu yaz dan yaza goruyodum taniyamamisim demek ki simdi 7 ay gecti daha dun gibi herseyi hatirliyorum cok etkilendim bide bana geldi bakti oldu ya
Yok tatlim ankaradayim benim 2 lide temiz cikti ama doktorum 2 linin uzerine 3 lu yapalim diyordu eve uzak olmasi ,aletlerinin eski olmasi ve bana karsi ilgisiz oldugu icin doktorumu degistirdim. Yeni gidecegim yerde 3 lu yapmiyorlarmis 4 lu yapalim dediler. 2 li tarama sonuclarinida goturucem bakalim
Günaydın kızlar herkese, bizim de 2 li temiz çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapılmayacak, ayrıntılı usg yapılacak 5 mayısta, doktorum 3 lü ve 4 lünün 2 li tarama kadar güvenliği yüksek olmadığını söyledi, eğer ki 2 lide gri zone denilen bölgede çıkarsa 3 lü veya 4 l ü ile desteklemek istiyoruz yoksa gerek görmüyoruz dedi.
Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar herkese, bizim de 2 li temiz çıktığı için 3 lü ve 4 lü yapılmayacak, ayrıntılı usg yapılacak 5 mayısta, doktorum 3 lü ve 4 lünün 2 li tarama kadar güvenliği yüksek olmadığını söyledi, eğer ki 2 lide gri zone denilen bölgede çıkarsa 3 lü veya 4 l ü ile desteklemek istiyoruz yoksa gerek görmüyoruz dedi.
Sanirim benim doktorum onceki doktorun yaptigi 2 li taramaya emin olmadigi icin kendisi 4 lu yapmak istedi gibi geliyor bana yarin detayli soracagim bakalim 2 li taramayi da soracagim bakalim ne yanit gelecek