Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yaş 27 amasya sat 04.12.2015 tdt 10.09.2016 ilk bebek
beni de ekler misin cinsiyet belli değil 13ünde randuvum inşallah öğreniriz :)
herkese hayırlı günler...

aynı sorun bendede var akşamları , ben tuzu azalttım birde gün içinde iş yerinde devamlı saalyınca ıyıce fena oluyo Allah yardımcımız olsun
Bende tuzu azaltmaya calisiyorum hatta baya azalttim diyebilirim ofiste de ayagimin altina yukseltici felan koydum ama nafile

Bende tuzu azaltmaya calisiyorum hatta baya azalttim diyebilirim ofiste de ayagimin altina yukseltici felan koydum ama nafile

benim en korktuğum tansiyon yüksekliği arada başım falan ağrıyor birde ayaklarım şişince tedirgin oldum

umarım sıcaktan ayaklarımı sallamaktandır

Bak şu çapkın oğlana sen tabi guzel guzel poz veren kızı görünce oynadı :) Amin insallah Can'ım benim

benim en korktuğum tansiyon yüksekliği arada başım falan ağrıyor birde ayaklarım şişince tedirgin oldum

umarım sıcaktan ayaklarımı sallamaktandır
Ben gunasiri isyerindeki hekime tansoyonumu olcturuyorum 10-6 ila 10-7 cikiyo. Bas agrisi bende de var hormonlar demislerdi ama bazen cok zorluyor beni. Su tuketimini artirdigimda ayaklarimdaki sisligin bir nebze azaldigini tespit ettim ama yine sisligi engelleyecek birsey bulamadim ve o koca yaz gozumde cok buyuyor

umarım yazın Allah yardım eder belkı de olmaz çok fazla şişlik birde aksamları ben suyla masaj yapıyorum oda rahatlatıyor

hamile ve emziren çalışan bayanların kanunen günde 7,5 saatten daha fazla çalışması yasakmış , siz buna uyuyormusunuz her gün 1,5 saat erken mi çıkıyorsunuz

Son düzenleme:
Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi

Canim ben varim. Bebisim erkek. 32 yas. Kocaeli. 2. Cocuk. :))

Simdiden aksamlari eve gidince cok sisiyor ayaklarim koca bir yaz ne yapacagim diye dusunmeden edemiyorum ben yaaa
Benim ilk hamileligimde boyle oluyordu tuzu mumkun oldugunca azaltin tuzsuz peynir zeytin vs.tuketmeye calisin yoksa ileride gercekten zor oluyor
Bu hileligimde bile yaklasik 3haftada 1kilo zayiflamisin daha dogrusu odemlerim gitti biraz tuza falan dikkat edince
ileride o sisliklerler birlikte agri ve ates oluyor ayaklarda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…