Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın canım , herkese hayırlı kandiller,
Listeye ekliyor musun cinsiyet netleşince, bizimki de netleşti erkek olduğu, isim arayışına başladık artık.
ayyy canim benim pasana massallah ilk ben dedim oglun olacak diye demekki hislerimde yanilmadim saglikla alirsin insallah kucagina musmutlu olun canlar :)

Cok sik degistirmek iyi olmayabilir haklisin insallah izin verir ozledikce izleriz videolarini
Ben son kontrolumde esime cektirmistim ama bizimki doktorun onundeki ekrana bakmaktan bebisi degilde ara ara duvari cekmis eee heyecan yapti tabi kizi olacagini duyunca. Ama yinede guzel bisey hergun acip acip izliyorum tepinmelerini

Kizlar kac kilo aldiniz ve istah durumunuz nasil?

ben en son bir hatfa önce 1,5 kılo almıstım ama sanırım 1,5 kiloyu gecmıstır , iştahımda aşırı bir artış yok fakat çok çabuk acıkıyorum o yuzden sut meyve ceviz ile geçiştiriyorum yada sakız çiğniyorum ki yemek aklıma gelmesin :):)

Kizlar kac kilo aldiniz ve istah durumunuz nasil?
6 kg aldim malesef karnim surekli acikiyor mesela sabahtan beri 2 kez yemek yedim ve simdi yine acim canim pek birsey istemiyor isteksiz yiyorum ama surekli mide kazintisi. Ben rekora gidiyorum sanirim sizlerin arasinda. Gerci evde surekli yatiyorum dusuk riskim vardi ve yuruyus yasak. Biraz duzeleyim yuruyuslere baslayacagim

aynı durum bendede var mıdem devamlı kazınıyor o yuzden sakız çiğniyorum çünkü iştahım pek yok

yatmaktan dolayı şişkinlikte olabilir en kısa zamanda risk kalmaz umarım

ayyy canim benim pasana massallah ilk ben dedim oglun olacak diye demekki hislerimde yanilmadim saglikla alirsin insallah kucagina musmutlu olun canlar :)
Canım benim Allah razı olsun, evet daha 4 haftalık hamileydim ki, ilk sen erkek demiştin, kalbine ne güzel doğmuş hayırlı evlat olsun inşallah, sen de öğrenir öğrenmez beni de ekle, merakla bekliyorum ikizleri

Canim sen kilo aldin mi cok benim ayaklarim cok sisiyor aksamlari yaaa
Kilo aldım ama zaten 58 dim hamile kaldığımda 2 kilo fazlam vardı 60 ile başladım ilk 3 ay 61 oldu sonra 63 şimdi 66 yuh dedim kendime. Ama neden Nasıl aldın dersen bilmiyorum gece reflü gibi rahatsız ediyor beni istesem bile bişey yiyemiyorum 8 den sonra. Can'ım tatlı çekmiyor hiç. Meyveyi abartmıyorum. Bulgur pilavı yaptı sanırım en severek yediğim o oldu. Onu da kestim bakalım haftaya bu gün kontrolüm ayrıntılı yapılacak.

Şişme olayı herkeste farklı ayaklarım şişmedi dizlerimin arkasında varis oldu bir kaç haftada mor mor şişkşn damarlar çıktı. Ağrı yapıyor hem de. İlk gebeliğimde olmamıştı.
İşten ayrıldım hamileliğimin 3. Ayında evdeyim hareketsiz kaldım desem o da yok çünkü her sabah 3.5 km yürüyorum ve sonrasında hep hareketliyim çarşıya yürürüm pazara falan.
Hamile yogasına yazılıcam sırt bel Ağrı'larım var iyi gelir belki.

Sen sıkı takip et tansiyonuna da baktır sık sık ayaklarda şişme takip edilmesi gerekir fırsat buldukça kaldır yastık üzerine dinlendir yoksa kan gitmiyor ayaklara

tamam canim ikizlerim kiz hissediyorum insallah kendimde yanilmiyorum rabbim yanitmaz hislerimi rabbim nasip etsin iki ogluma iki kiz gelir insallah cok istiyorlar kiz kardes rabbim o onlarin duasini sesini duysun saglikla kizlarim olur insallah cumlemize kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek nasip etsin..amin opuyorum

Amin canım inşallah, Rabbim herkesin göönlündekini hayırlı etsin, ben de taa bekarken bile azıcık süslüyüm , kız çocukları da beni çok seviyor diye yanıma kız çocuklarını çok yakıştırırlar, ben de çok severim ama hep de oğlum olur benim derdim, hamile kaldığım gün de erkek hissettim ama dile getiremedim hiç, ama ilk başta sen olmak üzere en az 10 kişi de erkek dedi, şimdi de sivri bir karnım var zaten, gören erkek diyor

rabbim ikinci findigi kiz nasip etsin insallah daha ilk bebis canim benim iki oglandan sonra ikiz geliyor zorlanacagim biliyorum ama olsun raziyim kizlarim olucak hissediliyorum rabbimde biliyor gonlumdekini beklicegim ogune kadar sebredecegim :)

rabbim ikinci findigi kiz nasip etsin insallah daha ilk bebis canim benim iki oglandan sonra ikiz geliyor zorlanacagim biliyorum ama olsun raziyim kizlarim olucak hissediliyorum rabbimde biliyor gonlumdekini beklicegim ogune kadar sebredecegim :)
Ayyy masallah ikizmis bebeklerin insallah gonlundeki olur :) 2 oglan üstüne 2 ikiz kiz Superrr olur rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah :) ahh ahh bende turkiyede olsaydimda burdaki herkes gibi ogrenseydim erkenden 20.haftama kadar sabrrtmeliyim

Amin canım inşallah, cinsiyet öğrenmek için arıyorlar telefonla" afacan bir oğlanmış, babaya benziyormuş " diyorum, herkes teselli moduna geçiyor, " olsun, 2. de kız olur sana benzer, bu sefer aynaya çok bakarsın" filan diyorlar İnşallah senin de gönlündeki olur, biz de 2 kız 2 erkek kardeşiz, güzel şeydir çok kardeşlik.

arkadaşlar süt izni falan bahsedilince bende biraz araştırdım dikkatimi birşey çekti sizinle paylaşmak istedim.
doğum izni bitip işe döndüğümüzde memurun süt izni 3 saat, işçinin süt izni 1.5 saat doğru anlamışım değil mi? peki nenden bu haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…