Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

aynen doğru anlamışşın canım bende isyandayım bu sebepten sanki onlarınki bebek bizimki değil , doğum izninden sonra her gün bir buçuk saat erken çıkma sansım olmayacağından hepsini hesaplayıp kaç günse okadar gün işe gelmemeyi düşünüyorum

Her aksam isten donunce yemek yemek icin anneme gidiyoruz yemekten sonra yuruyuse gidiyorum sonrada evde rutin isleri yapiyorum camasir bulasik vs vs ayaklarimin altina yastik koyup 1 saat tv izleyip yatiyorum. Dedigin gibi ayaklarin sismesi takip edilmesi gereken bisey sonradan cok sikinti olmamasi icin. Ben zaten tombis bir anne adadiyim 65 ile hamile kaldim sonra 2 kilo verdim simdi ise 66 kiloyum. Ama ust bacaklarim inceldi toto buyudu gibi hissediyorum

Aaaa bende sana yakin bir dusuncedeyim haftada bir gun gelmeyecegim ise

Selam kizlar burun tikanikligi ile basim dertte alerjik rinit var bende mevsimsel spreylerde yasak tuzlu su tarzi bi solusyon verdi dr hic ise yaramiyor tikanikliktan basim catliyo bi hafyadir. Bu ikinci gebelik pert etti beni yaw ilkinde gezip tozuyodum simdi kafam yataktan kalkmiyo

Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Galiba ben listede değilim :) bir kızım olacak dogum tarihi 21/09/2016 inşallah başkaca bir şey gerek mi acaba :)

Gecmiş olsun benimde geceleri burnum tıkanıyor kuruyor ve iki gündür grip gibiyim muhtemelen alerjim azdı polenler felan bahar malum

Bu bebeler sağlıkla hayırlısıyla doğsa da bizi genişlettip şişmanlattıkları gibi eritip inceltseler zayıflatsalar :)

Yas sehir sat bilgilerinide gonderirsen ekleyim canim
canım ben de listede olduğumu sanıyordum ama şimdi kontrol ettim, değilmişim. bizim bilgilerimizi de eklersen seviniriz. ben cinsiyete ve isme büyük olasılık olarak yazıyorum yani kesinleşmedi, bi sıkıntı olur mu canım?şimdiden teşekkür ederiz.
anne: ajenjo
sat:15/12/2015
tahmini doğum:20/09/2016
bebişin adı:Çınar
Kaçıncı bebiş: birinci

Hicbir sikinti olmaz netlesince guncelleriz canim benim bu arada ekledim

Kızlar selam selam Dr geliyorum bebisin bana el salladı ayak tabanlarını bile gordum masaallah ona :) benimde Dr erkek dedi ilk açtı hemen bacak arasını sıpa kilosunu 156gr dedi az mı sizce Sizinkiler 16 haftalarda felen nasıldır? Rabbim sağlıkla kucaklarimiz almayı nasip etsin inşaallah

Masallah kuzum benim ki 16+2 de 145 gr di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…