Saol Can'ım hepimizin bebislerimiz sağlıkla gelsin :)hayırlı olsun canım gözün aydın. gelsin kızlaarr. onlar olmadan olmaz. sağlıkla gelsin inşallah.
Saol Can'ım benim aminHayırlı olsun canım prensesiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
:)Ayyyy masaallah kuzulara ne şeker
arkadaşlar süt izni falan bahsedilince bende biraz araştırdım dikkatimi birşey çekti sizinle paylaşmak istedim.
doğum izni bitip işe döndüğümüzde memurun süt izni 3 saat, işçinin süt izni 1.5 saat doğru anlamışım değil mi? peki nenden bu haksızlık
Her aksam isten donunce yemek yemek icin anneme gidiyoruz yemekten sonra yuruyuse gidiyorum sonrada evde rutin isleri yapiyorum camasir bulasik vs vs ayaklarimin altina yastik koyup 1 saat tv izleyip yatiyorum. Dedigin gibi ayaklarin sismesi takip edilmesi gereken bisey sonradan cok sikinti olmamasi icin. Ben zaten tombis bir anne adadiyim 65 ile hamile kaldim sonra 2 kilo verdim simdi ise 66 kiloyum. Ama ust bacaklarim inceldi toto buyudu gibi hissediyorumKilo aldım ama zaten 58 dim hamile kaldığımda 2 kilo fazlam vardı 60 ile başladım ilk 3 ay 61 oldu sonra 63 şimdi 66 yuh dedim kendime. Ama neden Nasıl aldın dersen bilmiyorum gece reflü gibi rahatsız ediyor beni istesem bile bişey yiyemiyorum 8 den sonra. Can'ım tatlı çekmiyor hiç. Meyveyi abartmıyorum. Bulgur pilavı yaptı sanırım en severek yediğim o oldu. Onu da kestim bakalım haftaya bu gün kontrolüm ayrıntılı yapılacak.
Şişme olayı herkeste farklı ayaklarım şişmedi dizlerimin arkasında varis oldu bir kaç haftada mor mor şişkşn damarlar çıktı. Ağrı yapıyor hem de. İlk gebeliğimde olmamıştı.
İşten ayrıldım hamileliğimin 3. Ayında evdeyim hareketsiz kaldım desem o da yok çünkü her sabah 3.5 km yürüyorum ve sonrasında hep hareketliyim çarşıya yürürüm pazara falan.
Hamile yogasına yazılıcam sırt bel Ağrı'larım var iyi gelir belki.
Sen sıkı takip et tansiyonuna da baktır sık sık ayaklarda şişme takip edilmesi gerekir fırsat buldukça kaldır yastık üzerine dinlendir yoksa kan gitmiyor ayaklara
Aaaa bende sana yakin bir dusuncedeyim haftada bir gun gelmeyecegim iseaynen doğru anlamışşın canım bende isyandayım bu sebepten sanki onlarınki bebek bizimki değil , doğum izninden sonra her gün bir buçuk saat erken çıkma sansım olmayacağından hepsini hesaplayıp kaç günse okadar gün işe gelmemeyi düşünüyorum
Galiba ben listede değilim :) bir kızım olacak dogum tarihi 21/09/2016 inşallah başkaca bir şey gerek mi acaba :)Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Gecmiş olsun benimde geceleri burnum tıkanıyor kuruyor ve iki gündür grip gibiyim muhtemelen alerjim azdı polenler felan bahar malumSelam kizlar burun tikanikligi ile basim dertte alerjik rinit var bende mevsimsel spreylerde yasak tuzlu su tarzi bi solusyon verdi dr hic ise yaramiyor tikanikliktan basim catliyo bi hafyadir. Bu ikinci gebelik pert etti beni yaw ilkinde gezip tozuyodum simdi kafam yataktan kalkmiyo
Yasım 34 şehir Sivas sat 16.11.2015 tüp bebis:) teşekkürlerYas sehir sat bilgilerinide gonderirsen ekleyim canim
Bu bebeler sağlıkla hayırlısıyla doğsa da bizi genişlettip şişmanlattıkları gibi eritip inceltseler zayıflatsalar :)Her aksam isten donunce yemek yemek icin anneme gidiyoruz yemekten sonra yuruyuse gidiyorum sonrada evde rutin isleri yapiyorum camasir bulasik vs vs ayaklarimin altina yastik koyup 1 saat tv izleyip yatiyorum. Dedigin gibi ayaklarin sismesi takip edilmesi gereken bisey sonradan cok sikinti olmamasi icin. Ben zaten tombis bir anne adadiyim 65 ile hamile kaldim sonra 2 kilo verdim simdi ise 66 kiloyum. Ama ust bacaklarim inceldi toto buyudu gibi hissediyorum
canım ben de listede olduğumu sanıyordum ama şimdi kontrol ettim, değilmişim. bizim bilgilerimizi de eklersen seviniriz. ben cinsiyete ve isme büyük olasılık olarak yazıyorum yani kesinleşmedi, bi sıkıntı olur mu canım?şimdiden teşekkür ederiz.Yas sehir sat bilgilerinide gonderirsen ekleyim canim
Hicbir sikinti olmaz netlesince guncelleriz canim benim bu arada ekledimcanım ben de listede olduğumu sanıyordum ama şimdi kontrol ettim, değilmişim. bizim bilgilerimizi de eklersen seviniriz. ben cinsiyete ve isme büyük olasılık olarak yazıyorum yani kesinleşmedi, bi sıkıntı olur mu canım?şimdiden teşekkür ederiz.
anne: ajenjo
sat:15/12/2015
tahmini doğum:20/09/2016
bebişin adı:Çınar
Kaçıncı bebiş: birinci
teşekkür ederim canımHicbir sikinti olmaz netlesince guncelleriz canim benim bu arada ekledim
Masallah kuzum benim ki 16+2 de 145 gr diKızlar selam selam Dr geliyorum bebisin bana el salladı ayak tabanlarını bile gordum masaallah ona :) benimde Dr erkek dedi ilk açtı hemen bacak arasını sıpakilosunu 156gr dedi az mı sizce Sizinkiler 16 haftalarda felen nasıldır? Rabbim sağlıkla kucaklarimiz almayı nasip etsin inşaallah
Gecmiş olsun benimde geceleri burnum tıkanıyor kuruyor ve iki gündür grip gibiyim muhtemelen alerjim azdı polenler felan bahar malum
Hicbir sikinti olmaz netlesince guncelleriz canim benim bu arada ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?