Canim bu sefer sansima drlarim tahminde bulunmadilar en iyisi beklemek. Tahminde bulununca ona alisiyorsun farkli soylenince de şok oluyorsun. Biz biraz tecrubeliyiz artik ayrintili olmadan da kimseye soylemeyecegimbende kızımı 17. haftada öğrenmiştim.
bunda ise dediğin gibi ayrıntılıyı bekliyorum durmadan değişik birşey dediği için
Bahsettiğim iğne kan sulandırıcı cnm yazmamışım onu tedbir amaçlı 9 ay vurulacağım 2 kayıp var öncesinde. Onu da belli sürede bırakmak gerekiyor kanama durmaz doğumda diye. O yüzden normale biraz uzağım. Düşük iğneleri ayrı tabi onları da oldum ama cok şükür zor günleri atlattık inş Böyle sağlıkla tamamlarız alırız bebişleri kucağımıza :)Kısmet olursa normal doğumu çok istiyorum ben. Herşey yolunda giderse de normal doğum olur diye görüştük doktorumla, hayırlısı bakalım. Bahsettiğin iğne ne ki? Ben bir iğne kullanmıyorum şu an. Uzunca bir süre proluton depot vurdurmam gerekti, kanamalar ve düşük riskiyle, plasentam da aşağıdaydı bir süre. Ama o iğneyi de diğer progestan haplarını da kestik, baya bi oldu. Plasentam da yukarı doğru çıkıyor. Senin kullandığın iğne doğum öncesi belli bir sürede kesilmesi gereken bir şey mi ki?
Olbey selam, yine ben ve yine konumuz malumCanim carters alirken 1 beden buyuk almaya calis. Aslinda tam bedendir ama bebisi ilk giydirip cikarirken biraz zorlanabiliyor insan :)) bu arada benim kumasini en begendigim markadir. Gymboree ve mothercare cok dayanikli ama yeterince yumusak gelmiyor bana. Carters cabuk dagiliyo ama kumasi cok guzel, cok rahat eder yaz gunu bebisler
Bnm 13te kız denmişti 16da erkek dedi 20de erkek dedi erkektir artık değişmez heralde. Öyle seyler düşünüp canını sıkma baska bir doktora git içini rahatlat en iyisi. Benm cinsiyet fotosu da bu bacak arası kıyaslaman icinarkadaşlar kızı netleşen var mı? 16+5 teyiz dr kız dedi ama bariz çıkıntı var, korkuyorum bazen kromozom bozukluğundan çift cinsel organlı insanlar oluyor. 16. haftada kızı olanlar hiç çıkıntı var mı? klitoris geri çekiliyormuş ya kızlarda acaba kaçıncı haftada bitiyor bu geri çekilme?
Laroche posay 50+ kullanıyorım cildim zaten hassas bir de bebiş var malum. Bu bebekler çocuklar için olan ürün zaten güvenle kullanıyorumKizlar doktorunuz gunes kremini tavsiye etti mi ve hangi markayi tetcih ettiniz?
bende uygun fiyatlı kaliteli bir şeyler bakıyorum.hepimiz aynı arayıştayızkivircik84 eskiden stokke hayranıydım kesin bunu alacağım diyordum sonra araştırdıkça herşeyin görünüş olmadığını ve önemli birçok kriteri öğrendim şimdi kafam karmakarışık
Ben çoğunu butikbebe den aldım ürünler elime ulaştı penyelerini beğendim. Tabi carters, mothercare, civilim den de aldıklarım varbirde hanımlar yeni doğan kıyafetleri falan bunları nerden planlıyorsunuz?
birde hanımlar yeni doğan kıyafetleri falan bunları nerden planlıyorsunuz?
bu kaçıncı hafta canım?Bnm 13te kız denmişti 16da erkek dedi 20de erkek dedi erkektir artık değişmez heralde. Öyle seyler düşünüp canını sıkma baska bir doktora git içini rahatlat en iyisi. Benm cinsiyet fotosu da bu bacak arası kıyaslaman icin
16 haftada bu cnmbu kaçıncı hafta canım?
sağlık mutluluk dolu güzel bir ömrü olsun inşallah minik pelinimizin, adaşım da olacakmış demek, severim ismimi, güzel seçimbenimde kızım olacak ismi de pelin olacak kısmetse. hepimiz evlatlarımız hayırlısı ile kucağımıza alalım. dün gittik bizde. nasıl hareketliydi minik kuzum benim.. kız erkek farketmez sağlıklı olması tek temennimm
Canim erkek redimleri cok gördüm bacak arasi ama bukadar uzun ince deil bu kordon sanirim bu Fotoda ki, ,Bnm 13te kız denmişti 16da erkek dedi 20de erkek dedi erkektir artık değişmez heralde. Öyle seyler düşünüp canını sıkma baska bir doktora git içini rahatlat en iyisi. Benm cinsiyet fotosu da bu bacak arası kıyaslaman icin
Ben dün kan verdim ancak salı günü sonucunu alacağım, ama sonucun iyi görünüyor. Doktorunla görüştün mü?3lü test yaptırıp sonuç alan var mı? benim 1/567 çıktı
Ah keşke ben hala kız Nasıl olmadı diye yanıyorum ama perinatolog son 3 seferde de erkek dediannenin ne hissettiğide önemli canım
hisler pek yanılmıyor.
ben çoğu eşyasını aldım canım. n11'de civilimden alışveriş yaptım. civilimin kendi sitesi de var ama n11 hediye çeki veriyor bol bol bunları değerlendirdim, çok kar ettim. kumaşları güzel, kaliteliydi aldıklarım. o sıra bir de sling hediyesi vardı ki bu süper oldu. n11 kampanyalar kısmında annebebek bölümünde indirimler var oradan bakabilirsin, bu kampanyalar değişiyor sürekli. park yatakla bebek arabasını gittigidiyordan aldım. banka puan kampanyaları da çok iyi oluyor.birde hanımlar yeni doğan kıyafetleri falan bunları nerden planlıyorsunuz?
Evet biraz değişik görünüyor :) acıyla alakalı da olabilir bu gittiğimde daha normal görünüyordu foto yok ama detaylıda da erkek dedi dpktprCanim erkek redimleri cok gördüm bacak arasi ama bukadar uzun ince deil bu kordon sanirim bu Fotoda ki, ,
Kizlar doktorunuz gunes kremini tavsiye etti mi ve hangi markayi tetcih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?