Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende kızımı 17. haftada öğrenmiştim.
bunda ise dediğin gibi ayrıntılıyı bekliyorum durmadan değişik birşey dediği için
Canim bu sefer sansima drlarim tahminde bulunmadilar en iyisi beklemek. Tahminde bulununca ona alisiyorsun farkli soylenince de şok oluyorsun. Biz biraz tecrubeliyiz artik ayrintili olmadan da kimseye soylemeyecegim

Bahsettiğim iğne kan sulandırıcı cnm yazmamışım onu tedbir amaçlı 9 ay vurulacağım 2 kayıp var öncesinde. Onu da belli sürede bırakmak gerekiyor kanama durmaz doğumda diye. O yüzden normale biraz uzağım. Düşük iğneleri ayrı tabi onları da oldum ama cok şükür zor günleri atlattık inş Böyle sağlıkla tamamlarız alırız bebişleri kucağımıza :)

Olbey selam, yine ben ve yine konumuz malumbu konuda sana güveniyorum , o yüzden sana soruyorum ama fikri olan arkadaşlar varsa, yardım bekliyorum. dün mothercare baktık eşimle, gracco mirage travel sistem araba hoşuma gitti, 699 tl, 250 l de hediye çeki veriyor, ona da philips ya da lansinoh süt sağma makinası almak istiyorum, chicco lite way plus da 1199 tl, 500 tl hediye çeki veriyor, biz eşimle yapışık ikiz gibiyiz, beraber tatile çıkarız, beraber dolaşırız, ikimizin de ayrı serbest dönemleri vardır ama öyle çok değil, o yüzden benim kas gücüm de çok iyi dğeil, bebeği genelde babamız taşıyacak, o da bunu biliyoro yüzden arabalar ona bile çok hantal ve ağır geldi, biraz da cimri modumuzdaydık sanırım, arabaya öyle 1500 tlleri vermem ben, çünkü çok kullanmayız dedi, ne diyorsun, çok ihtiyaç oluyor mu, ve gracco mirage ne dersin, bu konuda seni azat ettiğimi söylemiştim ama bu sonnnn

Bnm 13te kız denmişti 16da erkek dedi 20de erkek dedi erkektir artık değişmez heralde. Öyle seyler düşünüp canını sıkma baska bir doktora git içini rahatlat en iyisi. Benm cinsiyet fotosu da bu bacak arası kıyaslaman icin

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 92
birde hanımlar yeni doğan kıyafetleri falan bunları nerden planlıyorsunuz?
Ben çoğunu butikbebe den aldım ürünler elime ulaştı penyelerini beğendim. Tabi carters, mothercare, civilim den de aldıklarım var Bu arada çok fazla mağaza dolaşamadığım için internetten alıyorum.

ben civilden yada e bebekten bakıyorum kumaşaları da güzel naylonsu değil birde bir tane hastane çıkışı birde bir kaç tulumunu battaniye mamıno dan ( idil baby ) alacağım onun kumaşlarına bayılıyorum yumuşacık

sağlık mutluluk dolu güzel bir ömrü olsun inşallah minik pelinimizin, adaşım da olacakmış demek, severim ismimi, güzel seçim.

Canim erkek redimleri cok gördüm bacak arasi ama bukadar uzun ince deil bu kordon sanirim bu Fotoda ki, ,

ben çoğu eşyasını aldım canım. n11'de civilimden alışveriş yaptım. civilimin kendi sitesi de var ama n11 hediye çeki veriyor bol bol bunları değerlendirdim, çok kar ettim. kumaşları güzel, kaliteliydi aldıklarım. o sıra bir de sling hediyesi vardı ki bu süper oldu. n11 kampanyalar kısmında annebebek bölümünde indirimler var oradan bakabilirsin, bu kampanyalar değişiyor sürekli. park yatakla bebek arabasını gittigidiyordan aldım. banka puan kampanyaları da çok iyi oluyor.

Kizlar doktorunuz gunes kremini tavsiye etti mi ve hangi markayi tetcih ettiniz?

Ben ve arkadaşıma doktorlarımız heliocare ultra 90spf kremi verdi. Nemlendirici soruyorsan Ceradolin tavsiye ediliyor, hipoallerjik ve paraben içermiyor. Güneş kremlerine artık geçmek gerekliymiş özellikle yüz ve göğüs kafesi en çok lekelenen bölgelerimiz olduğu için. Ben ikisinden de çok mutluyum hatta Annem bile benimkilere dadandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…