Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ayrıntılı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ben özel hastaneyle görüştüm 220 TL dedi devlet yapyosa devlete giderim ama bu konuda bilgim yok bilgisi olan var mı

güle güle kullanmak nasip olsun cnm. bebek arabası ve park yatağınızın markası ve fiyatı nedir. karar vermem açısından aklımda bulunsun

Evet biraz değişik görünüyor :) acıyla alakalı da olabilir bu gittiğimde daha normal görünüyordu foto yok ama detaylıda da erkek dedi dpktpr
Yok canim bu Foto icin yorumladim ben yani detaylidada gorunmusse pipi erkekdir ama bu Fotoda kordon üste gelmis; ) saglikla gelsin insallah pasa

Kızlar ayrıntılı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ben özel hastaneyle görüştüm 220 TL dedi devlet yapyosa devlete giderim ama bu konuda bilgim yok bilgisi olan var mı
Facede ki gruptadada bi kac arkadasimiz devlete gittikleri halde Onlari detayli icin özele gondermisler turkiyede sistemler cok farkli hala kafam almiyor biz burda sigortliyiz hangi doktora istersek gideriz 1 kurus odemeden

güle güle kullanmak nasip olsun cnm. bebek arabası ve park yatağınızın markası ve fiyatı nedir. karar vermem açısından aklımda bulunsun
teşekkür ederim canım. benim aldıklarım oldukça uygun fiyatlı ürünler. park yatak lorelli nanny, bebek arabası babilababy. arabamız olmadığı için travel sistem düşünmedik şimdilik bunu aldık. bebeğim hoşlanırsa daha çok sling ve kanguru kullanmayı düşünüyorum bakalım. bebek arabasından hiç anlamadığım için bişi söyleyemeyeceğim ama park yatak kullanışlı geldi bana. yine de kullandıkça göreceğiz tabi, etrafımda bir bilenim de yok, büyüklerimiz de hep şehir dışında. kendi kendime araştırıp öğreniyorum bişiler.

Facede ki gruptadada bi kac arkadasimiz devlete gittikleri halde Onlari detayli icin özele gondermisler turkiyede sistemler cok farkli hala kafam almiyor biz burda sigortliyiz hangi doktora istersek gideriz 1 kurus odemeden
Hade ya bende yapmazlar diye düşünüyordum doğru tahmin etmişim 220 TL yı gözden çıkarttım yaptıracam büyük ihtimalle ohhh ne güzel yurt dışında yaşamak varmış:)))
Seninde az kalmış randovu günün belli mi heyecanla doktorunun cinsiyet tahminini merak ediyorum :))

Ayin 29 u detayli ultrasyonum benimde insallah ogrenicem bende:) canim burda bütün testler dogumlar ameliyatlar karsilaniyor helede hamilelik oldumu bastacisin ,,, keske bu imkanlar turkiyedede olsa ve asla devlet yada özel hastane die bi ayrim yok istegimiz doktoru biz seciyoruz detayli ultrasyonu uzman doktorlar yapiyor cunku cok önemli allah korusun kalbin de falan bir sorun oldumu veya herhangi bir yerinde dogar dogmaz mudahale yapilsin die, ,,,..insallah hepimizin temiz cikar sonuclar

Ne güzel ya sen birde buradaki devlet hastaneleri gör kızımda doğum için devlete gitmistim şok oldum resmen doktorlar resmen dovuyorlardi sancı çeken kadınları ben sancı çekerken bi bağırdım bi baktım bir doktor bana sakın bağırma kipirdama diye bağırdı ayyy deli oldum ben burdan çıkacam dedim burda doğuram dedim 7 santim açıklıkla dogumhaneden kaçtım resmen özele gittim orda doğurdum eee ben bunu yapabildim ama yapamayanlar susup beklediler içim acıdı genel yapmak istemiyorum ama buradaki devlet hastaneleri berbat gordugum kadarıyla
İnşallah sonuçlarınızı temiz çıkar bende randovu aldım az önce çarşamba günü detaylı ultrasyonda gidecem inşallah

Ben ikizler için 450 verdim.çünkü burası Ortadoğu bataklığı.Allah fakire yardım etsin,çok şükür paramız var da odeyebiliyoruz ,garibanlar ne yapıyo acaba?

oncelikle cok guldum :)) bildiim yerden sormussun. iki arabayi da kullandim. graccoyu ogluma almistim o zaman trde cok az satisi vardi. araba kullanim olarak guzel ama oto koltugunda terfi ettiginiz an atmak isteyeceksin. baston gercekten elzem bisi tek de olsan cift de olsan. cunku cocuk kucakta rahat etmeyecek, sicakta terleyecek, uyumak isteyecek vs vs gibi nedenlerden hayatinizin 2,5 yilinda araba bir sekilde isteseniz de istemeseniz de sizinle olacak. 700-250= 450 ve ustune ikinci baston maliyeti minimum 300-400 toplam 750 800 mu; yoksa 1199 - 500=700 mu. maliyetiniz ortalama bi baston arabayla basa bas cikar. dersen ki ikinci araba maclaren falan olsun o zaman katlar bile. ozetle vereceginiz karar bu.

neden graccoyu degistirmeniz gerekecek dersen; bebek buyudukce ve onun bakimiyla ilgili tasidigin sey sayisi azaldikca yuklerini hafifletmek istiyorsun. yeri geliyor arkadas yurumek istiyor bir elinde araba bir elinde bebek oluyor. hem zaten gracco katlaninca oyle pek kucuk bir araba olmuyor bagajda kapladigi yer vs de bir sure sonragozune batmaya baslyor. yani basta bebegi korusun, sarsmasin, saglam olsun, pofidik olsun rahat etsinler bi sure sonra yerini bi iskelet bi kumas ufak tefek bisi olsuna birakiyor. o nedenle gracco seni sonuna kadar goturen bi araba olmayabilir.

bizde durum bu sekilde ilerledi, hatta ben sana kullandigim sling ve kangurulari da anlatayim bi ara ama ne olursa olsun bebek arabasi 2,5 sene bazen sadece bizim cantalari tasisa da hep hayatimizda oldu :) sizde nasil ilerler yasayip goreceksiniz sanirim. ama ben maliyet acisindan bakinca bile hala chicco ucuza gelir diyoe dusunuyorum.

bu arada chicco liteway plusi kardesime dogum hediyesi almistim gecen yil. cok da kullandim. ben kendi maclarenimizle kiyasayinca cok akici gitmedigini dusunuyorum ama kendi segmentinin en basarili ornegi yine de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…