- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
kesin kızımız olacakherse yolunda çok şükür gayet iyiyiz
Gözün aydın canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkesin kızımız olacakherse yolunda çok şükür gayet iyiyiz
güle güle kullanmak nasip olsun cnm. bebek arabası ve park yatağınızın markası ve fiyatı nedir. karar vermem açısından aklımda bulunsunben çoğu eşyasını aldım canım. n11'de civilimden alışveriş yaptım. civilimin kendi sitesi de var ama n11 hediye çeki veriyor bol bol bunları değerlendirdim, çok kar ettim. kumaşları güzel, kaliteliydi aldıklarım. o sıra bir de sling hediyesi vardı ki bu süper oldu. n11 kampanyalar kısmında annebebek bölümünde indirimler var oradan bakabilirsin, bu kampanyalar değişiyor sürekli. park yatakla bebek arabasını gittigidiyordan aldım. banka puan kampanyaları da çok iyi oluyor.
Yok canim bu Foto icin yorumladim ben yani detaylidada gorunmusse pipi erkekdir ama bu Fotoda kordon üste gelmis; ) saglikla gelsin insallah pasaEvet biraz değişik görünüyor :) acıyla alakalı da olabilir bu gittiğimde daha normal görünüyordu foto yok ama detaylıda da erkek dedi dpktpr
Gozun aydin canim saglikla gelsin insallah prenseskesin kızımız olacakherse yolunda çok şükür gayet iyiyiz
Facede ki gruptadada bi kac arkadasimiz devlete gittikleri halde Onlari detayli icin özele gondermislerKızlar ayrıntılı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ben özel hastaneyle görüştüm 220 TL dedi devlet yapyosa devlete giderim ama bu konuda bilgim yok bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun canım prensesiniz, senin fıstığa kızkardeş geliyor desenekesin kızımız olacakherse yolunda çok şükür gayet iyiyiz
teşekkür ederim canım. benim aldıklarım oldukça uygun fiyatlı ürünler. park yatak lorelli nanny, bebek arabası babilababy. arabamız olmadığı için travel sistem düşünmedik şimdilik bunu aldık. bebeğim hoşlanırsa daha çok sling ve kanguru kullanmayı düşünüyorum bakalım. bebek arabasından hiç anlamadığım için bişi söyleyemeyeceğim ama park yatak kullanışlı geldi bana. yine de kullandıkça göreceğiz tabi, etrafımda bir bilenim de yok, büyüklerimiz de hep şehir dışında. kendi kendime araştırıp öğreniyorum bişilergüle güle kullanmak nasip olsun cnm. bebek arabası ve park yatağınızın markası ve fiyatı nedir. karar vermem açısından aklımda bulunsun
Hade ya bende yapmazlar diye düşünüyordum doğru tahmin etmişim 220 TL yı gözden çıkarttım yaptıracam büyük ihtimalle ohhh ne güzel yurt dışında yaşamak varmış:)))Facede ki gruptadada bi kac arkadasimiz devlete gittikleri halde Onlari detayli icin özele gondermislerturkiyede sistemler cok farkli hala kafam almiyor biz burda sigortliyiz hangi doktora istersek gideriz 1 kurus odemeden
Ayin 29 u detayli ultrasyonum benimde insallah ogrenicem bende:) canim burda bütün testler dogumlar ameliyatlar karsilaniyor helede hamilelik oldumu bastacisin ,,, keske bu imkanlar turkiyedede olsa ve asla devlet yada özel hastane die bi ayrim yok istegimiz doktoru biz seciyoruz detayli ultrasyonu uzman doktorlar yapiyor cunku cok önemli allah korusun kalbin de falan bir sorun oldumu veya herhangi bir yerinde dogar dogmaz mudahale yapilsin die, ,,,..insallah hepimizin temiz cikar sonuclarHade ya bende yapmazlar diye düşünüyordum doğru tahmin etmişim 220 TL yı gözden çıkarttım yaptıracam büyük ihtimalle ohhh ne güzel yurt dışında yaşamak varmış:)))
Seninde az kalmış randovu günün belli mi heyecanla doktorunun cinsiyet tahminini merak ediyorum :))
Ne güzel ya sen birde buradaki devlet hastaneleri gör kızımda doğum için devlete gitmistim şok oldum resmen doktorlar resmen dovuyorlardi sancı çeken kadınları ben sancı çekerken bi bağırdım bi baktım bir doktor bana sakın bağırma kipirdama diye bağırdı ayyy deli oldum ben burdan çıkacam dedim burda doğuram dedim 7 santim açıklıkla dogumhaneden kaçtım resmen özele gittim orda doğurdum eee ben bunu yapabildim ama yapamayanlar susup beklediler içim acıdı genel yapmak istemiyorum ama buradaki devlet hastaneleri berbat gordugum kadarıylaAyin 29 u detayli ultrasyonum benimde insallah ogrenicem bende:) canim burda bütün testler dogumlar ameliyatlar karsilaniyor helede hamilelik oldumu bastacisin ,,, keske bu imkanlar turkiyedede olsa ve asla devlet yada özel hastane die bi ayrim yok istegimiz doktoru biz seciyoruz detayli ultrasyonu uzman doktorlar yapiyor cunku cok önemli allah korusun kalbin de falan bir sorun oldumu veya herhangi bir yerinde dogar dogmaz mudahale yapilsin die, ,,,..insallah hepimizin temiz cikar sonuclar
Ben ikizler için 450 verdim.çünkü burası Ortadoğu bataklığı.Allah fakire yardım etsin,çok şükür paramız var da odeyebiliyoruz ,garibanlar ne yapıyo acaba?Facede ki gruptadada bi kac arkadasimiz devlete gittikleri halde Onlari detayli icin özele gondermislerturkiyede sistemler cok farkli hala kafam almiyor biz burda sigortliyiz hangi doktora istersek gideriz 1 kurus odemeden
Olbey selam, yine ben ve yine konumuz malumbu konuda sana güveniyorum , o yüzden sana soruyorum ama fikri olan arkadaşlar varsa, yardım bekliyorum. dün mothercare baktık eşimle, gracco mirage travel sistem araba hoşuma gitti, 699 tl, 250 l de hediye çeki veriyor, ona da philips ya da lansinoh süt sağma makinası almak istiyorum, chicco lite way plus da 1199 tl, 500 tl hediye çeki veriyor, biz eşimle yapışık ikiz gibiyiz, beraber tatile çıkarız, beraber dolaşırız, ikimizin de ayrı serbest dönemleri vardır ama öyle çok değil, o yüzden benim kas gücüm de çok iyi dğeil, bebeği genelde babamız taşıyacak, o da bunu biliyor o yüzden arabalar ona bile çok hantal ve ağır geldi, biraz da cimri modumuzdaydık sanırım, arabaya öyle 1500 tlleri vermem ben, çünkü çok kullanmayız dedi, ne diyorsun, çok ihtiyaç oluyor mu, ve gracco mirage ne dersin, bu konuda seni azat ettiğimi söylemiştim ama bu sonnnn
sağol Cnm benim amin ...evet baya sevindi cimcimeHayırlı olsun canım prensesiniz, senin fıstığa kızkardeş geliyor deseneAllah sağlıklı sıhhatli versin inşallah.
sağol Cnm benim amin ...evet baya sevindi cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?