Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
olbey kraft dondy ne bulunmaz birşeymiş. Sen demiştin yanlış hatırlamıyorsam bana. Komşumda görme şansım oldu efsane bir cihaz. Şansımıza izmirde bir mağazada bulduk yarın alıp getireceğiz

Insallah canim güzel haberlerle donersin, ,,,,,, off bu kadar olamaz ya insan o sanciyla kendindemi sanki ben dogumda okadar bagirdimki ebeme ve Ebem üstüne gelip saclarrimi oksadi beni teselli etti ve müslüman olmamasina ragmen merhametine hayran kaldim, , ama Tr de müslüman bir ulkede devlete giden bu muameleyi goruyor sanki hayrina yapiyorlar bu isi gercekten senin icinde cok zormus ne cesaretle 7 santim acikla terketmissin,,,,,,, adelet yok ya Turkiyede sadece Parasi olan yasayabilir malesef

ya aslinda dondy olsun swingler olsun (mammaroo vs) deneyip alinmasi gereken seyler. cunku cok para veriyosun ve bebek sevmeyebiliyo. severse acaip isine yarar o kesin canim. gule gule kullanin insallah

Paran varsa rahat yaşayabilirsin turkiyede yoksa surunursun katılıyorum bu sözüne deli cesaretiydi halen bende şaşırıyorum o cesaretime bide demezler mi gidersen bebeğin ölür düşün nasıl etkilenmissem artık ortamdan tüm risklere rağmen çıktım çok sükur rahat doğurdum özelde buda bana ders oldu bak işte sana yapılan muamele ne güzelmiş sen anlattım özendim vallah

Cok sukur bisey olmamis canim cok büyük bir cesaret gercekten allah kimseye yasatmasin baska bir grupta arkadasimiz devlete gidiyor die bebegini hic goremiyor adam akıllı bir resim vermiolar kadin okadar ozeniyorduki tam net resim paylasanlara gercekten cok uzuluyordum

Ben devlete gidiyorum ayrıntılı ucretsiz .her devlet hastanesi bir değil ben trabzondayim hastane yeni doktorlar ilgili tek kişilik odaları var. Doktor çok da insanini bulmak zor allah iyi insanlarla karsilastirsin inşallah . bende kontrole gittim bugün 249 gr mı dedi diye hatırlıyorum burada takvime göre az kafama takıldı genel durum iyi kilo düşük falan da demedi.daha gerçi çok değişir ama işte takılmadan gecemiyoruz 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason 21 le 23 hafta arasında bakılıyormuş. Ama erken giren var sizde her hastane farklı Demekki

Canim kilo kismina takilma sonucda bilgisayar üzeri otomatik hesap yapiliyor, ,, benimde kizimda dusuk cikardi ama tahmin ettikleri gibi cikmadi, ,,,, bende 20 haftalik giricem ayrintiliya heyecanla bekliyorum cunku cinsiyetinide ogrenicem

Canim kilo kismina takilma sonucda bilgisayar üzeri otomatik hesap yapiliyor, ,, benimde kizimda dusuk cikardi ama tahmin ettikleri gibi cikmadi, ,,,, bende 20 haftalik giricem ayrintiliya heyecanla bekliyorum cunku cinsiyetinide ogrenicem

Evet cnm okuyorum hâlâ ogrenemedin heyecanlı bi durum.ben 17 haftada bobreklerime ultrason çekildi radyoloji uzmanına rica ettim cinsiyet bakar misin diye o zamana kadar göstermedi kız dedi kesin mi sordum 3 kere kesin dedi bugün kendi doktorum baktı cinsiyete sırtı dönüktü poposundan asa bi çıkıntı yok dedi yüzde 90 kız dedi ama net göremedim sen yine alışveriş yapma dedi. Oda kesin dese tam inanacaktim benim huyum galiba.çok kız istiyorum tabi oncelik sağlık bi oglum var çünkü kız olacağına inanamiyorum :) allah seninde gönlüne gore versin inşallah.sağ salim zamanında saglikla gelsinler :) sağol cevap icin

Kızlar iyi geceler size acil bişey sorucam nerden duydum hatırlamıyorum ama aklımda kalmış hamile kadın yanan ateşe bakmaz iyi degildir falan filan die bizde az önce yürüyüşteydik çöpün yanında ateş yanıyodu ve baktım sonra aklıma geldi evet biliyorum saçma ama hamilelik işte aklımda kaldı belki normalde takılmam böyle bişeye ama ne bileyim ya ne dersiniz duyan varmı bötle bişeyii

Ayy insallah kizdir bebegin canim ne güzel oglunda varmis, ,, rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah hayirli saglikli olsunlarda önemli olan bu,, insallah detaylida tam ogrenirsin sende

Yok canim ya batil seyler Bunlar daha bu gibi ne inanclar var hamilelik hormonlarindan takintili oluyo insan,,,

Cilekkokusu12345 yaa alakası yoktur demi ne bileyim işte taktımm kafama hamile olmadan öncee amaan ne alaka der geçerdim de ne olduysa nerden ne duyarsam hep aklımda kalıyo şimdiii

canım batıl inançlar bazen niye gerçekleşir gibi olur işte hep biz kafamıza takıyoruz diye. insanın kendini şartlandırmasına çok inanırım. bi kadın varmış annemin tanıdığı, bişi olduğunda hep 'ateşlerde yanayımki..' deyip başlarmış söze. genç yaşta yanarak ölmüş kadıncağız. sen hemen gül geç, kendini de kötü hissetme, hamilelik neler düşündürüyor insana neler. çoğu zaman kendi halime gülüyorum yaptıklarıma filan.

ya aslinda dondy olsun swingler olsun (mammaroo vs) deneyip alinmasi gereken seyler. cunku cok para veriyosun ve bebek sevmeyebiliyo. severse acaip isine yarar o kesin canim. gule gule kullanin insallah

Saol canım. Artık olmadı hediye olur başka bebişe
En sevdiğimde 6 aydan sonra mama sandalyesi olabilmesi. Sepet beşikler gübi kaldır at değil

:)))) canım yaa nasıl güzel açıklamışssın, teşekkür ederimmmm kafamdaki tüm soru işaretlerine bir bir dokunmuşsun, süpersin. En yakın arkadaşımın bebeği 14 aylık, Chicco lite way plus kullanıyor en baştan, tekerlekleri dışında memnunum diyor o da, sen de sürüşüyle ilgili aynı yorumu yapıyorsun, küçücük mağazada bile 2 tur attığımda gracconun çift tekerleklerinin ve dönüş manevralarının yanında chicco zayıf gibi kaldı,ondan dolayı da karar veremedim, dediğine de hakveriyorum, daha hafif daha kompakt bir şeyler olmasını da isterim ama chicco resmen ince çadır tentesi gibi, gracco daha dolgun geldi, ilk bebekolunca şimdi fedakarlık hissim tavanda"bebek rahat etsin de biz yorulsak da olur"görüşündeyiz sanırm, yorumlarda da hep chicco için battaniye şart denmiş, satıcı arkadaş da yanlış anlamadıysam ağırlık olarak aynı , bagajda kapladıkları yer olarak farklı dedi, arabamız geniş aile aracı, bagajda yer sıkıntısı yok, o sebeple chicco bende hala rüştünü ispatlayamadı, gracco alsam, dediğin gibi ileriki dönemlerde bir iskelet bir tente uyduruk bir baston alsam, ihtiyaç olduğunda, ne dersin? Fiyat,görüntü, kısacık kullanım tecrübesiyle graccodan başkası da ne gözümü ne gönlümü okşamadı, bir tanesi okşadı da 4 bin küsurdu, görmediğimi varsaymak istiyorumevet evet bir de bana sling ve kanguru konusunu anlat lütfen, o kangurular nasıl sevimli geliyor bana ,erkek çocuklarının testislerinden ötürü kanguru uygun değil deniyor, sen kullandın mı, sling reel hayatta hiç görmemiştim ya da dikkat etmemiştim şimdiye kadar, artık algıda seçicilik tavanda, benim dünyamda sadece hamileler, bebekler, bebek arabaları ve bebek eşyaları var artık top gibi karnımla kendime tek bluz bile almadım, salaş bol bluzlarımı gardropta öne çıkardım, tamamen bebeğe çalışıyoruz, bebek olunca kendi hayatının fişini çekiyorsun deniyordu, sanırım doğru, eşim geleli 2-3 haftaoldu, işlerimiz de yoğun olmasına rağmen, 1 sinema 5 tiyatro sığdırmışız araya, bizi bebek sonrası yaşam için bir telaş bir korku sarmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…