Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ne kdarlikti cnm bnm ikiside 6 haftlikti benim kan pihtilsmasi sebep simdi her gun igne oluyorum kan sulandirici ama gene de dikkatliyim devamli istiraht ediyorum iki dojtor gidiyorum simdi bi de perinatolog profesore gidicem ikili test icin tedbir aliyorum duami ediyorum allahim korusun hepimizi
Benim 15 haftalıktı canım maalesef. Nedeni belliyse hiç korkma Allah ın izniyle tedbirini de aldıktan sonra ona güven. Ben de clexane kullanıyorum canım. Benim nedeni belli olmadıgından biraz daha belirsiz gidiyoruz ama elimden geleni yapmaya calısıyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun canım inşallah

Sizdedemi war araba yatak :KK43:
Bizde pembe si war bin pişman oldum aldigima 6.bin tl werdik takım olarak abajurundan tawan tülü ne dolabina masasına kadar. Daha bu yaz yatmaya başladı odasında tek başına 3 yaşında kendisi istedi başımızın etini yedi de aldık.
Çok yer kaplıyor...
Şimdi kardesine bi yatak daha atmayı bırak beşik koymaya yer yok napicam odayı.

Çift katlı ranzali merdivenler c ekmeceden dolapli vs kullanışlı bir oda haline cewiricez odayıda gözüme sokarım artık :KK70:
Bizde 3.5 yaşında tülünden halısına avizesine takım aldık beyfendi planlar kuruyor iste bizim biraz yerimiz var sıgdırabiliriz heralde erkek olursa aynı odada olucaklar kız olursa ayrı oda yapıcam ileride.

Bende de var canim ne yazik ki bitek gobektede degil 2 ayda bir kas aldiran ben 15 gunde bir kuafordeyim

Merhaba arkadaşlar, göbek çevresinde tüylenme sorununu bir tek ben yaşamıyorum değil mi? Bende acayip artış oldu.

kızlar özellıklle bacaklarda yogun cabuk cıkıosa erkek dıolar
Ya evet bu bacaklarimi anlayamiyorum ben cildirmak uzereyim 1 haftada esimle yariscak hale geliyo bacaklarim :mad:

Merhaba güzel anneler. Ben 9+5 hamileyim. Birkaç gundur tek taraflı özellikle sag kasigimda ağrı hissediyorum sanki o kısım daha sertmis gibi acayip birsey. Çok korkuyorum ilk bebegimi kaybettim bu bebek benim yeni umudum oldu Rabbim korusun. Sizce evham mi yapıyorum yoksa yarın de gideyim mi? 7+4 te gitmistim en son. Korkudan deliricem lütfen bir akıl verin. Ayrıca hiç kusmuyordum bugün karnabahar yedim ve kustum napayim sizce ?

Merhaba güzel anneler. Ben 9+5 hamileyim. Birkaç gundur tek taraflı özellikle sag kasigimda ağrı hissediyorum sanki o kısım daha sertmis gibi acayip birsey. Çok korkuyorum ilk bebegimi kaybettim bu bebek benim yeni umudum oldu Rabbim korusun. Sizce evham mi yapıyorum yoksa yarın de gideyim mi? 7+4 te gitmistim en son. Korkudan deliricem lütfen bir akıl verin. Ayrıca hiç kusmuyordum bugün karnabahar yedim ve kustum napayim sizce ?
Her şeyinle hamilesin. Yoğun kanama görmedikçe doktoruna gitme. Dinlen bol bol, bir de üşütmemeye çalış.

Kızlar selam doktordan geldim şimdi, doktor inanılmaz hareketli hiç durmuyor dedi burnu oluşmuş ve ense kalınlığı yok iyi dedi ikili test ve bir dolu kan testi istedi onları yaptırdım ikili test haftaya çıkacak diğerleri öğlen çıkacak günüyle uyumluydu büyüklüğü cinsiyet söylemedi 10 gün sonra söylerim dedi:) resim ekliyorum cinsiyet tahmini yapın:)

Kızlar selam doktordan geldim şimdi, doktor inanılmaz hareketli hiç durmuyor dedi burnu oluşmuş ve ense kalınlığı yok iyi dedi ikili test ve bir dolu kan testi istedi onları yaptırdım ikili test haftaya çıkacak diğerleri öğlen çıkacak günüyle uyumluydu büyüklüğü cinsiyet söylemedi 10 gün sonra söylerim dedi:) resim ekliyorum cinsiyet tahmini yapın:)
Gözün aydın canım :)

Gözün aydın canım :)

siderolites siderolites gözün aydın darısı benim başıma inşallah uzadı da uzadı günler kontrolüm bi gelse de rahatlasam :)

Son düzenleme:
:21:

Canım çok tesekkur ederim içime su serptin. Zaten haftaya kontrole gidicem birde serklaji yapılacak çok büyük ihtimal. Onunda stresi var üzerimde. Allah bebeklerimize korusun.

Canım çok tesekkur ederim içime su serptin. Zaten haftaya kontrole gidicem birde serklaji yapılacak çok büyük ihtimal. Onunda stresi var üzerimde. Allah bebeklerimize korusun. R rootstock

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrr bugun doktora gıttım en son 8 haftalıktı bebegım sımdı 11 haftalık halını gordum rabbım nasl büyümüş elleri kolları herseyı belli zıplıyodu yaaa bebişimm benımmmm :) daha 11+1 günlük doktor cınsıyet tahmını yaptı ben sormadan.. arkasını döndü bebek direk ortaya cıktı dedı ama emin degılım erkege cok benzıyo dedı :)))))))) rabbımmm ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu ınsallah ıkılı test sonucumda iyi cıkar,,,

Back
X