- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.261
Çok güzel bir hamiş olmuşsun canm elbisende çok güzel yakışmış tam bir erkek annesigecen hafta abimin düğünü vardı kaç haftadır ona odaklandı herkes ben dahill o bitsin sıra oğluşda dedik :/ ama geç kaldık sanırım düğün fotoğrafınıda paylaşayım son halimi görün hihi
Çok güzel canm yaptırdın mı aldın mı ve kaça aldın bende doğumdan sonra düşünüyorum, nasıl birşey olsa karar veremedim, bunlardan mı berjer ve puf şeklinde mi yoksa ikili koltuk gibi birşey mi bilemiyorumEki Görüntüle 1864884 kızlarr beşiğimiz daha gelmese de emzirme koltuğumuz geldi .şimdiden başladım sallanmaya ,üstünde hayaller kurdum kucağımda bebiş varmış gibi:) kullanışl bişey olacak sanırım bu kalkasım gelmedi üstünden
Bizden nazlılar yaa ben karnım ağrıyor diyorum o da bana karnım ağrıyor diyor, çok bunalıyorum terliyorum diyorum bende diyor artık beni kıskanmayı kesermisin dedim en sonundaBen de bi yardımcı arıyodum ama buralrın yabancısı olduğum için bulana kadar bi baktım yapmışım herşeyimi ama artık çok zor geliyo bazen bi gaza geliyorum herşeyi hallediveriyorum ama sonra bel ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum eşim bi süpürge yapıyo sağolsun viledayla süpürgeyi karıştırıyo heralde halının yanlarını süpürüyo üstünü bırakıyo bişey söylesem bidaha yaptıramam diye demiyorum ama iki kez yaptı bidaha da istemedim bi de niye yapıyosun ben yaparım diyo ama hep laffbi de haftasonu avm geziyoruz ayaklarım ağrıdı uyuştu diyo ben yanında +12 kg geziyorum bişey demiyorum bi de karnım çok şiş gece uyuyamadım demez mi Hangimiz hamile bazen ayırt edemiyorum
Bu modeller güzel ama çok bilinen modellerden eğer seviyorsan olabilir ama başka alternatiflere bakabilirsin, intagramda da var bi çok model oradadan da yaptırabilirsinkızlar kapı süsü için neler yaptınız http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/50-mevlut-bebek-sekeri-kapi-susu-kapi-tulu-230437243 şu grup çokmu basit ya sizcee
Doğru ben geçtiğimiz kış çok üşümedim evi de çok ısıtmadık doğal olarak eşime bu faturalara elveda de artık seneye bebiş olduğunda ne kadr ödeyeceğiz kim bilir diyordumBende ona takıldım çünkü sıcak olmcak nekadar giyebilcez gecelik..gerçi bebişler olunca doğalgaz coşcakkarkadaşlarım diyo bu kış sendeyiz evin fırın gibi olucak hehe
Canım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.Çok güzel canm yaptırdın mı aldın mı ve kaça aldın bende doğumdan sonra düşünüyorum, nasıl birşey olsa karar veremedim, bunlardan mı berjer ve puf şeklinde mi yoksa ikili koltuk gibi birşey mi bilemiyorum
suyla beraber kaynattım canım ben talimatları üzerine, biberon emzik aparatlarını 5er dakka, göğüs pompası aparatlarını 10ar dakka.Bende ütülüyorum yerleştiriyordum bi onu alıyor bi bunu alıyor giyip çıkartıp tekrar kırıştırıyordu bende bu ne yaa dedim hiç ütülemeden tişötlerini katlayıp rafına koyuyorum, gömleklerini de ütü sepetinde bıraktım ihtiyacı olduğunda alıp ütülüyor mecburenbu yaz aylarında ütü kolay iş değil bavulunu hazırladın bitti mi ben bir kısmını koydum ama tamamlanmadı henüz internetten bezler için büzgülü bez torba siparişi verdim bezlerini ona koymayı düşünüyorum, birde emzik biberon gibi şeyleri henüz steril hale getirmedim, suyu kaynatıp içine mi atılıyor yoksa suyla beraber kaynatılıyor mu? Pek bir cahilim
İyi taktikmiş canımDün biz de tartıştık eşimle, geçen hafta yemeği bile hazırlayamadım, fenalaştım diye, " sen yapılacak işleri bana söyle, kendin yapma, ben yaparım" dedi, dün dedim "sen evi süpür, ben de vileda yapar, toz alırım" diye, " bu sıcakta çıldırdın mı sen, ev tertemiz zaten, hem ben sana bir yardımcı ayarlayalım demiştim, sen ağırdan aldın " dedi, " tamam , sen otur ben yaparım işleri, bir de bana söyle yapılacakları diyorsun, söyleyince de böyle oluyor " diye bir söylenmeye başladım, açtım süpürgeyi, 2 dakikaya geldi, kapattı süpürgeyi, tamam ben süpüreceğim ver diye, bir güzel süpürdü evi, sonra viledayı da yaptı, ben de toz aldım, 2 saat bile sürmedi işler, hem zaten halı süpürmek kesinlikle erkek işi, bastıra bastıra nasıl güzel süpürüyor
Tamam canım olurtiphareth aaa ne güzel tesadüf foto çektirirsen paylaşalım burda beraber o kadar sıcakmı bursa ya Allah yardımcın olsun canım enseye ve koltuk altınada koy etkisi artıo, serinlikler biran önce gelse hepimize yarıycak gibi
Ben 15 gün yoktum, diğer 15 günlük fatura 156 tl gelmiş, sen hesap et.Ay bayıldım süper kombin olmuş annesi çok cici olcak belli kızıntiphareth izmirde yanıo bu ay elektrik ne kdar gelcek sahiden merak ediorum bende nerdeyse hiç durmuo klima ....bizim hastane çıkışlarımız birbirimizle çok uyumlu deil ama babamızı ikna edebilirsem pembe tshirt giydircem
çok çok güzeller canım..anneli kızlı çok tatlı olacaksnız .evet yaa bu sektör coşmuşşş.benim kapı süsüne eylülün ortasna gün verdi.tamam demek zorundaydım kabul ettim.ucu ucuna yetişcek heraldeBu arada kızlar ben aslında http://instagram.com/taccollection bu hesapdan almayı düşünüodum tacımı bayanın çalışmları çok çok güzel ama hazirandan beri sipariş almıorum dedi resmen yalvardım tık etmedibende alternatif aradım http://instagram.com/fosforluatolye bu bayandan verdim siparişi güzel şeyler yapıo sizede seçenek olsun belki beğenirsiniz bizim taç buna benziycek ama bebişin lastiği biraz daha ince olcak
ay bu ne güzel kombin olmuş cuk oturmuş güzel günlerde giyin anne kıızEki Görüntüle 1865000
Tamam canım olurhem nasıl sıcak hanım buzlara yatıcam yakında bütün haftanın hava durumuna baktım sıcaklık artıyomuş daha da bak koydum geceliğin fotosunu kızıma da kaneviçeli tulum buldum :))
Ben galiba yine açarım ya çocuğu içerde bırakıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?