2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Çok güzel bir hamiş olmuşsun canm elbisende çok güzel yakışmış tam bir erkek annesi

Çok güzel canm yaptırdın mı aldın mı ve kaça aldın bende doğumdan sonra düşünüyorum, nasıl birşey olsa karar veremedim, bunlardan mı berjer ve puf şeklinde mi yoksa ikili koltuk gibi birşey mi bilemiyorum

Bizden nazlılar yaa ben karnım ağrıyor diyorum o da bana karnım ağrıyor diyor, çok bunalıyorum terliyorum diyorum bende diyor artık beni kıskanmayı kesermisin dedim en sonunda bebişler doğduğunda nasıl olacaklar acaba

O ütüler var ya eşim her dışarı çıktığında baştan aşağıya yeni giyiyo beni çıldırtıo bende valla dolaplara koymakdan bu 9 ayda cok yoruldum koydum sepete ordan alıo giyiyo dağıtması yok çok şükür ama afedersin anasının evinde titizlenmediği kadar bu evde titizlenio ya beni ayrı bi öldürüo tubisimben canım benim bavul aslında fiilen olmasada hazır gibi gibi içine koymadım birde son ısmarladıklarımın içinde bavula koyulcaklar var bugün taç siparişi verdim o da ayın 15 de gelcekmiş bir terlik alcam o kadar bugün aldığım gecelikte gelicek hafta gelcek.lavanta kesemi bu hafta hazırlıycam inşallah.ben biberon emzik gögüs pompası almadım ama steril için ben kaynarken su içine konulur die biliorum zira ben kavanoz domates yapıorum her yaz onları öle yapıorum kapaklarla ama bu işi en iyi olbey bilir yada tembelanne ... Ben bebeğinkileri hazırladım herşey yıkandı hazır bitek keselere koyması kaldı aynı safhadaıx yani boşuna endişe etme ama bu topicde ilk sinemnur bitirir bu işler demedi deme

Bende ona takıldım çünkü sıcak olmcak nekadar giyebilcez gecelik..gerçi bebişler olunca doğalgaz coşcakk arkadaşlarım diyo bu kış sendeyiz evin fırın gibi olucak hehe
Doğru ben geçtiğimiz kış çok üşümedim evi de çok ısıtmadık doğal olarak eşime bu faturalara elveda de artık seneye bebiş olduğunda ne kadr ödeyeceğiz kim bilir diyordum

Bu arada kızlar ben aslında http://instagram.com/taccollection bu hesapdan almayı düşünüodum tacımı bayanın çalışmları çok çok güzel ama hazirandan beri sipariş almıorum dedi resmen yalvardım tık etmedi bende alternatif aradım http://instagram.com/fosforluatolye bu bayandan verdim siparişi güzel şeyler yapıo sizede seçenek olsun belki beğenirsiniz bizim taç buna benziycek ama bebişin lastiği biraz daha ince olcak

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 74
Canım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.

suyla beraber kaynattım canım ben talimatları üzerine, biberon emzik aparatlarını 5er dakka, göğüs pompası aparatlarını 10ar dakka.

İyi taktikmiş canım bugün yine dayanamadım temizledim bidakine deniyciğim

Tamam canım olur hem nasıl sıcak hanım buzlara yatıcam yakında bütün haftanın hava durumuna baktım sıcaklık artıyomuş daha da bak koydum geceliğin fotosunu kızıma da kaneviçeli tulum buldum :))

Ben 15 gün yoktum, diğer 15 günlük fatura 156 tl gelmiş, sen hesap et.

çok çok güzeller canım..anneli kızlı çok tatlı olacaksnız .evet yaa bu sektör coşmuşşş.benim kapı süsüne eylülün ortasna gün verdi.tamam demek zorundaydım kabul ettim.ucu ucuna yetişcek heralde

ay bu ne güzel kombin olmuş cuk oturmuş güzel günlerde giyin anne kıız

Ben de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile. Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.

Eklentiler

• image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 138
Ben galiba yine açarım ya çocuğu içerde bırakıp. Benim içimdeki ateş dinecek gibi değil gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…