2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ben de bi yardımcı arıyodum ama buralrın yabancısı olduğum için bulana kadar bi baktım yapmışım herşeyimi ama artık çok zor geliyo bazen bi gaza geliyorum herşeyi hallediveriyorum ama sonra bel ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum eşim bi süpürge yapıyo sağolsun viledayla süpürgeyi karıştırıyo heralde halının yanlarını süpürüyo üstünü bırakıyo bişey söylesem bidaha yaptıramam diye demiyorum ama iki kez yaptı bidaha da istemedim bi de niye yapıyosun ben yaparım diyo ama hep laff bi de haftasonu avm geziyoruz ayaklarım ağrıdı uyuştu diyo ben yanında +12 kg geziyorum bişey demiyorum bi de karnım çok şiş gece uyuyamadım demez mi Hangimiz hamile bazen ayırt edemiyorum

Ayy en heves ettiğim şey
Müthiş güzel oluyor bunlar. Güle güle kullan canım büyük bir eve geçersem kaçarı yok sırf hevesimi gidermek için istiyorum

Bende ona takıldım çünkü sıcak olmcak nekadar giyebilcez gecelik..gerçi bebişler olunca doğalgaz coşcakk arkadaşlarım diyo bu kış sendeyiz evin fırın gibi olucak hehe

Sorma canim ya ne olacak bu havalar boyle. Inan vantilatoru aciyorum basim agriyor acmadan durmak mumkun degil. Su yaz bir gecse. Nefes alinmiyor

Dün biz de tartıştık eşimle, geçen hafta yemeği bile hazırlayamadım, fenalaştım diye, " sen yapılacak işleri bana söyle, kendin yapma, ben yaparım" dedi, dün dedim "sen evi süpür, ben de vileda yapar, toz alırım" diye, " bu sıcakta çıldırdın mı sen, ev tertemiz zaten, hem ben sana bir yardımcı ayarlayalım demiştim, sen ağırdan aldın " dedi, " tamam , sen otur ben yaparım işleri, bir de bana söyle yapılacakları diyorsun, söyleyince de böyle oluyor " diye bir söylenmeye başladım, açtım süpürgeyi, 2 dakikaya geldi, kapattı süpürgeyi, tamam ben süpüreceğim ver diye, bir güzel süpürdü evi, sonra viledayı da yaptı, ben de toz aldım, 2 saat bile sürmedi işler, hem zaten halı süpürmek kesinlikle erkek işi, bastıra bastıra nasıl güzel süpürüyor

İnşallah o günlerimiz de gelsin tatlım

Canım benim mesajı alıntılamışsın ama benim listeme göre mi dedin hazırlık fotosu paylaşan arkadaşa mı bilemedim ben gecelikleri paylaşmıştım, tekrar paylaşırım istersen Bir de konuşulmuş burada da, ben hiç erkek annesi olacağım diye mavi giymeye odaklanmadım, öyle mi oluyor o işler, benim ömrümde giydiğim mavi renk blue jean pantolonlar ve blue jean kot gömleklerle sınırlıdır zorlasam birkaç yazlık tişört , body zor çıkar yani, oğlan giysin maviyi de , ben cinsiyet değiştirmiyorum ki anne oluyorum ben de mi mavi giyeceğimpembe geceliklerle görünce beni karıştırıp kız bebiş getiriler mi ki bana hastanede

Hiç sorma canım ya, pembenin o kötü tonlarını tedavülden kaldırmak elimde olsa kaldıracağım, ben kendi anneme de diyorum, kız yeğenim için pazar pembesi, pazar morundan aman uzak dur diye, " o ne demekmiş" diyor, başka tanımlama bulamadım ne yapayım, bu çingene pembesi dedikleri tonlar gibi bir şey işte, ufacık bir parçada güzel olabiliyor, bir bandana, bir saç bandı, belki bir çorap filan ama, baştan ayağa o renge boyanınca çok cümbüş görünüyor, zevk meselesi tabii, cümbüşü seven de var, benim de adım çıktı, nerede somon, pudra pembesi görse ablam, annem, "sinem pembesi " deyip gülüyorlarKayınvalide, görümce ilk bebiş haberini alınca bir şeyler örmeye başladılar, önden ayarlama modunda sohbetler açıp, bebeğin her şeyinin mavi olmasının çok saçma olacağını aşıladım, yelekler, hırkalar istediğim gibi beyaz, gri renkte oldu, battaniyesi ve puset örtüsü de sarı beyaz renkte, yoksa muhtemelen mavinin bilimum tonlarında işler çıkabilirdi, biraz kontrol manyağı olduğum doğrudur ama yapacak bir şey yok

sinemnur kesinlikle güzel bi iş olmuş ne yazıkki ben bu 9 ay boyunca kv 2 kez gördüm birinde tartıştık dierinde slm bile vermedi gülüorum çünkü el mahkum toruna çalıştı benim öle bi tembihleme gibi şansım olmadı zaten annemle zevkler aynı bana benim bebeklik hırkalarımı saklamış onları verdi öle güzellerki eskiden herşeyimi ören diken annemin şuan hiç bişey yapmaya sabrının kalmamış olmasına üzülüorum...neyse işte alkışlıorum ark güzel ad bulmuşsun pazar pembesi doğrudur

ELA3411 canım küvet gecelik vs bende daha geçen haftalarda halletttim,lavanta kesesini topicde ilk alan benim hala bitirmedim,dolaplarıda valla yalan yok anneme babama cok baskı yaptım sıkıla sıkıla geldiler 4 günde halledip gitttiler yani burda dediğim gibi planlı bi listeyle işleri düzene koyabilirsin zamanın var daha

Bende ütülüyorum yerleştiriyordum bi onu alıyor bi bunu alıyor giyip çıkartıp tekrar kırıştırıyordu bende bu ne yaa dedim hiç ütülemeden tişötlerini katlayıp rafına koyuyorum, gömleklerini de ütü sepetinde bıraktım ihtiyacı olduğunda alıp ütülüyor mecburen bu yaz aylarında ütü kolay iş değil bavulunu hazırladın bitti mi ben bir kısmını koydum ama tamamlanmadı henüz internetten bezler için büzgülü bez torba siparişi verdim bezlerini ona koymayı düşünüyorum, birde emzik biberon gibi şeyleri henüz steril hale getirmedim, suyu kaynatıp içine mi atılıyor yoksa suyla beraber kaynatılıyor mu? Pek bir cahilim

Ayy böyle sayınca gelip sana yardım edesim geldi aynı şehirde olaydık gelirdim gerçektende ben çoğu siparişimi internetten aldığım için çok yorulmadım çarşı dolaşmak zor oluyor, sen önce liste yap eksiklerini sonra çarşıya git küçük olan şeyleri al, sonra odası için babayla mobilyacıya gidin eksikleri tamamlayın, mobilya gelene kadar kıyafetlerini yıkar ütülersin, çantanı hazırlarsın herşey olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…