- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.241
aynen tatlım bir anne çirkin olurmu hiçç teşekkür ederimm buaradaELA3411 çok güzel olmuşsun canım maşallah sana yaa anne olucaz biz çirkin olma şansımız mı var sanki
Ben de bi yardımcı arıyodum ama buralrın yabancısı olduğum için bulana kadar bi baktım yapmışım herşeyimi ama artık çok zor geliyo bazen bi gaza geliyorum herşeyi hallediveriyorum ama sonra bel ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum eşim bi süpürge yapıyo sağolsun viledayla süpürgeyi karıştırıyo heralde halının yanlarını süpürüyo üstünü bırakıyo bişey söylesem bidaha yaptıramam diye demiyorum ama iki kez yaptı bidaha da istemedim bi de niye yapıyosun ben yaparım diyo ama hep laffYa ben bu sıcaklarda ev işi hiç yapamıyorum evimize bir abla geliyordu her hafta oda son bir kaç haftadır gelemiyor çok bunaldım eşime yaptırıyorum oda ne kadar olursa düşün artıkbenimde çok çabuk tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor, üstüne bir ter boşalması ayy şuan düşününce bile fena oldum dün akşam bebişin şapka eldiven ve önlükleri kalmıştı onları yıkayıp ütüledim, zor dayandım
Eki Görüntüle 1864884 kızlarr beşiğimiz daha gelmese de emzirme koltuğumuz geldi .şimdiden başladım sallanmaya ,üstünde hayaller kurdum kucağımda bebiş varmış gibi:) kullanışl bişey olacak sanırım bu kalkasım gelmedi üstünden
bak bencede canım hiç hamile abiye arayıp ne yorulun nede fazla para ödeyin ilk bunu denedim ve aldım çok ta rahattı :)ELA3411 bayıldım çok güzel olmuşsun
12sinde bizimde düğünümüz var ama ne giysem diye debeleniyordum. Bir bakayım kotona bende
Bende ona takıldım çünkü sıcak olmcak nekadar giyebilcez gecelik..gerçi bebişler olunca doğalgaz coşcakkPijama takımı özellikle evde eşinden başka biri de olacaksa daha rahat ama ben normalde evde gecelik giymeyi seven biriyim ondan 4 tane gecelik aldım, tabi önümüz kış olacak çok uzun süre gecelik kullanılmaz, pijama takımının fazla olması iyi olur, tabi ne kadar sürede eski kilolarımıza döneceğiz eskileri 6 ay sonra kullanabilecek miyiz hepsi bir gizem
Sorma canim ya ne olacak bu havalar boyle. Inan vantilatoru aciyorum basim agriyor acmadan durmak mumkun degil. Su yaz bir gecse. Nefes alinmiyorİkinci gecelikten ben de aldım canım pembelerden mavilerden bıkınca iyi bi alternatif oldu ayy şimdi ama kimse bursa demesin berbat hava sabahtan beri üç kez duşa girdim ayaklarımın üstünde soğuk su şişesiyle oturuyorum
Dün biz de tartıştık eşimle, geçen hafta yemeği bile hazırlayamadım, fenalaştım diye, " sen yapılacak işleri bana söyle, kendin yapma, ben yaparım" dedi, dün dedim "sen evi süpür, ben de vileda yapar, toz alırım" diye, " bu sıcakta çıldırdın mı sen, ev tertemiz zaten, hem ben sana bir yardımcı ayarlayalım demiştim, sen ağırdan aldın " dedi, " tamam , sen otur ben yaparım işleri, bir de bana söyle yapılacakları diyorsun, söyleyince de böyle oluyor " diye bir söylenmeye başladım, açtım süpürgeyi, 2 dakikaya geldi, kapattı süpürgeyi, tamam ben süpüreceğim ver diye, bir güzel süpürdü evi, sonra viledayı da yaptı, ben de toz aldım, 2 saat bile sürmedi işler, hem zaten halı süpürmek kesinlikle erkek işi, bastıra bastıra nasıl güzel süpürüyorBen de bi yardımcı arıyodum ama buralrın yabancısı olduğum için bulana kadar bi baktım yapmışım herşeyimi ama artık çok zor geliyo bazen bi gaza geliyorum herşeyi hallediveriyorum ama sonra bel ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum eşim bi süpürge yapıyo sağolsun viledayla süpürgeyi karıştırıyo heralde halının yanlarını süpürüyo üstünü bırakıyo bişey söylesem bidaha yaptıramam diye demiyorum ama iki kez yaptı bidaha da istemedim bi de niye yapıyosun ben yaparım diyo ama hep laffbi de haftasonu avm geziyoruz ayaklarım ağrıdı uyuştu diyo ben yanında +12 kg geziyorum bişey demiyorum bi de karnım çok şiş gece uyuyamadım demez mi Hangimiz hamile bazen ayırt edemiyorum
İnşallah o günlerimiz de gelsin tatlımBurda kendi fikirlerimizi söylüyoruz paylaşıyoruz en özelimizi paylaşıyoruz yardım istiyoruz hiç de geri çevrilmedik cevapsız bırakılmadık yalnız kalmadık
Çok tatlı güzel anneler toplandık buranın bu pozitifliği beni çok güzel etkiliyor kimsenin bozmasını da istemiyorum açıkçası arada belki yanlış anlaşılmalar olur düzeltilir onlar problem değil yeter ki biz birbirimize destek olabilelim çok isterim minikler doğduğunda da 2016 eylül anneleri olarak yola devam edelim inşallah sorunsuz olurlar da bi problem çıktığında yine birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım dertleşelim isterim oyuncaklarını mamalarını dişlerini konuşabilmeyi ...
Canım benim mesajı alıntılamışsın ama benim listeme göre mi dedin hazırlık fotosu paylaşan arkadaşa mı bilemedimcanım çok düzenli hazırlamışşsın imrendim valla şöyle hazır çantalarda bana gelse uğraşmazsam dedimm :) benm ayaklar hep şişio ve hala çalışıorum oyuzden daha tamamlayamadım bişilerimi geceliklerin pijama takımların nasıl tatlım foto varsa atsana
Hiç sorma canım ya, pembenin o kötü tonlarını tedavülden kaldırmak elimde olsa kaldıracağım, ben kendi anneme de diyorum, kız yeğenim için pazar pembesi, pazar morundan aman uzak dur diye, " o ne demekmiş" diyor, başka tanımlama bulamadım ne yapayım, bu çingene pembesi dedikleri tonlar gibi bir şey işte, ufacık bir parçada güzel olabiliyor, bir bandana, bir saç bandı, belki bir çorap filan ama, baştan ayağa o renge boyanınca çok cümbüş görünüyor, zevk meselesi tabii, cümbüşü seven de var, benim de adım çıktı, nerede somon, pudra pembesi görse ablam, annem, "sinem pembesi " deyip gülüyorlarYatubisimben sözüm meclisden dışarı pembe bende aldım ama pembenin her tonu güzel deil kadın bi pembe tonu bulmuş ki cart bişey oğluna dedim gride sarıda yapsın olur ya belki 2. Erkek olur boşa gitmesin bide hırkadır vs hepsinin pembe olmasına bence hiç gerek yok yoksa kız bebek bu tabii olcak pembe bizde dün arkadaşlarla bi tatil planı yaptık gelicek sene için ama bakalım inşallah yapabiliriz küçük bi deniz kızı olsun istiorum Aslında 2 çanta mantıklı dışarıda çok vakit geçircekseniz hiç düşünme biz eşimle kışın evden çıkmayı çok sevmiyoruz en fazla avm gezioruz fazla tembeliz sankrım ama yazında eve girmek bilmioruz bakalım bi ortasını bulmak lazım bebek mevzusuda bekleyen anlar işte bende aylarca yedim bitirdim kendimi neyse çok şükür geçti artık 30 dan geri saymaya ne kaldı ki bebişlerimiz gelio
Bende ütülüyorum yerleştiriyordum bi onu alıyor bi bunu alıyor giyip çıkartıp tekrar kırıştırıyordu bende bu ne yaa dedim hiç ütülemeden tişötlerini katlayıp rafına koyuyorum, gömleklerini de ütü sepetinde bıraktım ihtiyacı olduğunda alıp ütülüyor mecburentubisimben Kovalarlar tabii ahh ahh valla tam sopalıklar hergün yemek yap temizlik yap kolay deil herşey bitip eve geldikleri için ufak sihirli dokunuşlarla oluo sanıolar sanırım hepsi bi tek senelerdir ütüye ikna edemiorum şu halimle bile hala bana yaptırıo ...bende kesmeyi düşünodum bavula koymadan keseyim bare.
Ayy böyle sayınca gelip sana yardım edesim geldioğluşumun eşyalarından bi kısmını aldık ama mesela beşik aldık içine uyku seti yatak koruması alınmadı oda yapcaz güya dolabı yok bi beşiği aldık bana lohusa sütyen atlet aldık ama gecelik fln yok küvet almadık oğluşa :/ eksiğim olduğu için çantam hazır diil daha oda tamamlancak kıyafetler tamamlanck yıkanck yerleşcek çanta hazırlancak dağıtmk için bişiler hazırlıcmm yok yok yetişmick benm ayy panik oldum yaa yardım edinn canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?