2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Şu anlamda biraz görsel üstteki halkanın üstü açık yani cibinliğin anlamı içine sinek girmesin diye ben etrafını kapatsam üstten girebilir ölçüyüde hiç bilmiyorum,zevkine çok güvendiğim bir perdecim var ona sadece söylüyorum herşeyiyle o ilgileniyor ama alttan ölçüp sana söyleyebilirim olur mu bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canm, senin paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum, fotoğraflara hayır demem, minnoş kıyafetlerine baktıkça içim açılıyor

Saol kuzucum geçti çok şükür ama bi daha hamile kalırsam 3 ayda bir diş taşı temizliği yaptırcam kesinlikle tubisimben
Benim en son diş taşı temizliğinde sanki sadece diş taşlarımı değil dişlerimide kazımışlar çok aralıklı yaptılar tekrardan yaptırmaya korkar oldum, doktorun iyi olması çok önemli

Aynen canım doktorum baya iyiydi bende arkadaş tavsiyesiyle gittim hem çok güzel bilgilendirdi ki aslında kadın doğumcuların bu konuda bizi bilgilendirmesi gerektiğini ısrarla söleyip durdu 20 kadından 1 de olabiliomuş bu durum,üstelik ne genetik nede beslenmeyle alakalıymış 20 dak sürdü benimkide eşim şaştı kaldı nasıl dayandıgıma çünkü dışardan baya baya kanlı bi işlemdi,ama sızılar ağrılar devam sadece Allahdan kanamalar kesildi,doğumdan hemen sonra gidip baktırmam lazım.. tubisimben burasıda yeri deil bebek cicileri dio ben neler anlatıorım kusura bakmayın

Ben de hiç duymamıştım canım koza olucak inşallah böcek kızım tırtıl kızım derken birden ilham geldiay çok teşekkür ederim iyi moral oldu güzel tepki veren nadir insanlardansın
Ben biraz geriden takip ediyorum ama görünce dayanamadım yazmak istedim, Koza ismine bayıldım ben de, çok hoş :) sağlıkla, mutlulukla gelsin güzel Koza :) Bu arada elinden bu tarz işler gelmeyen birisi olarak çok takdir ettim, ne kadar güzel olmuş yaptığın süs ellerine sağlık

Hastane çantasını ancak şimdi hazırlayacağım. Bebek için havlu koydunuz mu?
kolay gelsin cnm. ben henüz hastane çantamı hazırlamadım ama havlu konusunda fikrimi söyleyeyim. bebeği kucağa alanların üzerine örtmek için müslin örtülerden alacağım yanıma birkaç tane. ihtiyaç anında bebek için havlu olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. ekstra havlu almayı düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim evet güzel bir fikir aklıma gelmemişti. Bende daha bugün hazırlıyorum ama daha eksikler var bilerek oğluşum erken gelmesin diye tam olarak tamamlanıyorum sanki tam olunca herşey gelecek gibi hissediyorum 2 hafta daha sabretsin.

havlu koydum ama çıkarsam mı diye de düşündüm açıkcası hemen banyo yaptırılsın istemiyorum ben. ama ne olur ne olmaz deyip koymuştum canım.

Göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmayın silin diyorlar bende o yüzden ikilemde kaldım bebekicin arkadaşın dediği gibi Müslin örtüsü mantıklı geldi ondan almalı.

Canım iyi oldu bıraya yazdığın benim de 20 lik dişimin arkasında bi şişlik var hafif dilime geliyo biraz netten araştırdım bebeğin düşük kilolu olmasına bile sebep oluyomuş ağrı mı yapıyo canım benimki sadece şiş bi de fırçalayınca kanıyo ilk üç ayımda diş taşı temizliği de yaptırmıştım

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için de çok çok ayy çok mutlu oluyorum pozitif yorumlar alınca benim bi anlık ilhamımı o ömür boyu taşıcak çünkü

tiphareth toplu iğne başı kadardı canım benimkisi dediğin gibi kanıyordu ben ilk apse yaptı sandım 1 hafta geçti 2. Haftada kanama üstüne ağrı ve sıcak soğuk hassasiyeti yaptı diş fırçalamayı geçtim yemek yerken kanamaya başladı,doktor kesti attı o kısmı ufaktı ama baya kötüydü resmen sallanıodu ekstra et parçası gibi,benimde okuduklarımda doğum sonrasında geçebilir diolar ama geçmeyende varmış...beslenmeylede alakalı deil dedi doktor hele calsiyım c vitamini vs.mesela ben 3 senedir şarjlı makina kullanıodum ki yanlışmış son 6 aydır sensodyne nin en hassas dişler için olan diş fırçasını ve paradondax kullanıorum ama o da kar etmemiş zaten bana orta sertlikte kullan dedi doktor hatta istersen diş macunu bile kullanmayabilirsin dedi...ama bi tek diş macunu ağrılarıma iyi gelio gargaralar midemi ağrıtıo...benimde arka dişimin bi ön sırasındaydı kitle hemen üstündede bi çürük ikisi bir oluo ağzımın yarısını felç edio resmen bugün yemek yiyemedim,doktor yemem gerektiğini sölediği halde napcam hiç bilmiorum," doktorda 3 ayda bir hamilelikte yaptırman lazımdı bu kadın doktorları nie ciddiye almıo bu olayı dedi ki haklı bugün doktoruna söledim haaa ölemi dedi ve geçti neyse kendisini seviyorum o yüzden sallayasım yok gidip sadece bi muayne olsan bence içinde rahat eder canım

Teşekkürler canım. Bakalım belki üstünü kapatmanın bir yolunu da buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…