- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.721
Şu anlamda biraz görsel üstteki halkanın üstü açık yani cibinliğin anlamı içine sinek girmesin diye ben etrafını kapatsam üstten girebilirGüzel olmuş bence. Ben de istiyordum oda yapma hayalleri kurarken. Eşim sadece görsel olmasın, etrafını da sarsın istediğinde işe yarasın bari demişti:)
Kaç mt tülden yapılıyor biliyor musun? Taşınma işim pzt inş. Bu saatten sonra oda yetişmeyecek tabi ama en azından sizden gerekli bilgileri alayım:)
Çok teşekkür ederim canm, senin paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum, fotoğraflara hayır demem, minnoş kıyafetlerine baktıkça içim açılıyortubisimben oyyh çoooak güzel. kız çocuk hayranı birisi olarak çoook beğendim.
hazırlıkları biten arkadaşlardan da fotoğraf bekliyoruz.
ben dediğimi yapacağım ve hazırlıkları 27-30 ağustos arasında yapacağım. çünkü doğum iznim o zaman başlayacak ve o güne kadar annemde kalacağım. evin temizliği , bebek eşyalarının yıkanıp ütülenmesi , hastane çantası hazırlığı ve ikramlıklar hepsi o günleri bekliyor. umarım yetişir ve bebek erkenci olmaz.hazır olun o hafta sonu fotoğraf bombardımanı olacak
Aaa hiç duymamıştım hamilelik tümörü diye birşey, geçmiş olsuntubisimben dişimdeki sorunun adı hamilelik tümörü canım çirkin küçük bişeydi google da aratırsan anlatsın
Benim en son diş taşı temizliğinde sanki sadece diş taşlarımı değil dişlerimide kazımışlar çok aralıklı yaptılar tekrardan yaptırmaya korkar oldum, doktorun iyi olması çok önemliSaol kuzucum geçti çok şükür ama bi daha hamile kalırsam 3 ayda bir diş taşı temizliği yaptırcam kesinlikletubisimben
Ben biraz geriden takip ediyorum ama görünce dayanamadım yazmak istedim, Koza ismine bayıldım ben de, çok hoş :) sağlıkla, mutlulukla gelsin güzel Koza :) Bu arada elinden bu tarz işler gelmeyen birisi olarak çok takdir ettim, ne kadar güzel olmuş yaptığın süs ellerine sağlıkBen de hiç duymamıştım canım koza olucak inşallah böcek kızım tırtıl kızım derken birden ilham geldiay çok teşekkür ederim iyi moral oldu güzel tepki veren nadir insanlardansın
kolay gelsin cnm. ben henüz hastane çantamı hazırlamadım ama havlu konusunda fikrimi söyleyeyim. bebeği kucağa alanların üzerine örtmek için müslin örtülerden alacağım yanıma birkaç tane. ihtiyaç anında bebek için havlu olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. ekstra havlu almayı düşünmüyorum.Hastane çantasını ancak şimdi hazırlayacağım. Bebek için havlu koydunuz mu?
havlu koydum ama çıkarsam mı diye de düşündüm açıkcası hemen banyo yaptırılsın istemiyorum ben. ama ne olur ne olmaz deyip koymuştum canım.Hastane çantasını ancak şimdi hazırlayacağım. Bebek için havlu koydunuz mu?
kolay gelsin cnm. ben henüz hastane çantamı hazırlamadım ama havlu konusunda fikrimi söyleyeyim. bebeği kucağa alanların üzerine örtmek için müslin örtülerden alacağım yanıma birkaç tane. ihtiyaç anında bebek için havlu olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. ekstra havlu almayı düşünmüyorum.
havlu koydum ama çıkarsam mı diye de düşündüm açıkcası hemen banyo yaptırılsın istemiyorum ben. ama ne olur ne olmaz deyip koymuştum canım.
Canım iyi oldu bıraya yazdığın benim de 20 lik dişimin arkasında bi şişlik var hafif dilime geliyo biraz netten araştırdım bebeğin düşük kilolu olmasına bile sebep oluyomuş ağrı mı yapıyo canım benimki sadece şiş bi de fırçalayınca kanıyo ilk üç ayımda diş taşı temizliği de yaptırmıştımAynen canım doktorum baya iyiydi bende arkadaş tavsiyesiyle gittim hem çok güzel bilgilendirdi ki aslında kadın doğumcuların bu konuda bizi bilgilendirmesi gerektiğini ısrarla söleyip durdu 20 kadından 1 de olabiliomuş bu durum,üstelik ne genetik nede beslenmeyle alakalıymış 20 dak sürdü benimkide eşim şaştı kaldı nasıl dayandıgıma çünkü dışardan baya baya kanlı bi işlemdi,ama sızılar ağrılar devam sadece Allahdan kanamalar kesildi,doğumdan hemen sonra gidip baktırmam lazım..tubisimben burasıda yeri deil bebek cicileri dio ben neler anlatıorım kusura bakmayın
Ben biraz geriden takip ediyorum ama görünce dayanamadım yazmak istedim, Koza ismine bayıldım ben de, çok hoş :) sağlıkla, mutlulukla gelsin güzel Koza :) Bu arada elinden bu tarz işler gelmeyen birisi olarak çok takdir ettim, ne kadar güzel olmuş yaptığın süs ellerine sağlık
30 derecede hassas yıkadım. En düşük devirde sıktırdım.Uyku setini nasıl yıkadınız kızlar kaç derecede yıkamak gerekiyor
Teşekkürler canım. Bakalım belki üstünü kapatmanın bir yolunu da buluruz.Şu anlamda biraz görsel üstteki halkanın üstü açık yani cibinliğin anlamı içine sinek girmesin diye ben etrafını kapatsam üstten girebilirölçüyüde hiç bilmiyorum,zevkine çok güvendiğim bir perdecim var ona sadece söylüyorum herşeyiyle o ilgileniyor ama alttan ölçüp sana söyleyebilirim olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?