- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.881
Ben samsundayım burdaki avizecilere baktım bir ara çok vardı bu model ama geçen gün bunu bulmakta zorlandım internetten sipariş vermiştim evieda diye bir site ama 1 ay geçti hala gelmeyince iptal ettim kesinlikle tavsiye etmem oradan almanı, hangi şehirdesin bilmiyorum ama avizecilerde bulursun bence 150 tl ye aldım bu aradaÇok güzel olmuş odayla uyumlu Can'ım :) nereden aldın acaba
ben evidea.com dan aldım cnm hem güzel hem uygun fiyatlı bak istersen.çabukta geldibebeğinizin odasına avize aldınız mı Nasıl aldınız ? Ben hala alamadım
ayyy senin mesajını okumadan bende evidea.com u önermişim arkadaşa:) kargo süresi 2-3 hafta verdiler ama 3 gün sonra ulaştı elime şaşırmıştım,heralde boş vakitlerine geldi benim siparişBen samsundayım burdaki avizecilere baktım bir ara çok vardı bu model ama geçen gün bunu bulmakta zorlandım internetten sipariş vermiştim evieda diye bir site ama 1 ay geçti hala gelmeyince iptal ettim kesinlikle tavsiye etmem oradan almanı, hangi şehirdesin bilmiyorum ama avizecilerde bulursun bence 150 tl ye aldım bu arada
Ben samsundayım burdaki avizecilere baktım bir ara çok vardı bu model ama geçen gün bunu bulmakta zorlandım internetten sipariş vermiştim evieda diye bir site ama 1 ay geçti hala gelmeyince iptal ettim kesinlikle tavsiye etmem oradan almanı, hangi şehirdesin bilmiyorum ama avizecilerde bulursun bence 150 tl ye aldım bu arada
Yaa ben ilk alışverişinde ne haber verdiler ne kargo şirketi ile iletişim sağlayabildim öyle bir kargo gitti geri geldi, neyse bu seferlik olmuştur dedim sonra avize siparişi verdim söylenem tarih geldi ne haber var ne bişey en sonunda ben mail attım öyle cevap verdiler yeni bir tarih verdiler ama o tarihte de gelmeyince çok sinirlendim paranın iadesi için aradılar bana onun yerine hediye çeki verelim dediler sizden artık alışveriş yapmayı düşünmüyorum diye kabul etmedim paramı iade ettiler, uygulaması vardı telefonumda onu bile sildimayyy senin mesajını okumadan bende evidea.com u önermişim arkadaşa:) kargo süresi 2-3 hafta verdiler ama 3 gün sonra ulaştı elime şaşırmıştım,heralde boş vakitlerine geldi benim sipariş
Gezerek almak daha iyi işte ama iyice ağırlaştık gezmeyi artık gözüm almıyor eşim götürüp getiriyor, çok oyalanmadan işimi halletmeye çalışıyorum, sana kolay gelsin tatlımTeşekkür ederim Can'ım istanbuldayım bende netten baktım ama aklıma yatan olmadı cumartesi günü ikea ya gideceğim belki orada bulurum.
Ben hastane çantasına almadım hatta burada ada sordum bebek için bizim için çarşaf yastık kılıfı aldınız mı diye almadık diyince bende almadım eğer ihtiyaç olursa ev yakın artık eşim gelir alır galibaHastane odası için kendinize pike takımı götürmeyi düşünüyor musunuz.
Gezerek almak daha iyi işte ama iyice ağırlaştık gezmeyi artık gözüm almıyor eşim götürüp getiriyor, çok oyalanmadan işimi halletmeye çalışıyorum, sana kolay gelsin tatlım
Ben hastane çantasına almadım hatta burada ada sordum bebek için bizim için çarşaf yastık kılıfı aldınız mı diye almadık diyince bende almadım eğer ihtiyaç olursa ev yakın artık eşim gelir alır galiba
Bende senden sonra anneme sordum süslü birşey olsa güzel olur senin üstüne de dedi bakacağız artık bende yine pembe tonlarında bişey bakarım galibaBende alıp almama arasında kaldım. Aslında almak istiyorum ama evdeki pike takımları ya basit ( günlük kullandığım ) ya çok abartılı. İdare eder dediğim çift kişilikrengi farklı. Krem yada mavi olsun istiyorum. Nette var ama bir türlü beğenemedim çoğunlukla çift kişilik
Teşekkür ederim canm gerçekten de odası toz pembe oldu hiç bu kadar düşünmemiştim daha çok beyaz tonları ağırlıklı olur demiştim ama toz pembenin çekiciliği beni benden aldı, bakalım fırsat bulursam birde halı alacağım
Bende senden sonra anneme sordum süslü birşey olsa güzel olur senin üstüne de dedi bakacağız artık bende yine pembe tonlarında bişey bakarım galiba
Arkadaşlar bu nevresimden alan var mıydı sanki fotoğraflarda hatırlıyorum çarşafı lastikli mi çarşafın ölçüsü kaç sitede yazmıyor çarşafın detayları
Kızlar buda bizim oyun halımız ve yastığımız babaanne yaptı hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?