2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Çok güzel olmuş odayla uyumlu Can'ım :) nereden aldın acaba
Ben samsundayım burdaki avizecilere baktım bir ara çok vardı bu model ama geçen gün bunu bulmakta zorlandım internetten sipariş vermiştim evieda diye bir site ama 1 ay geçti hala gelmeyince iptal ettim kesinlikle tavsiye etmem oradan almanı, hangi şehirdesin bilmiyorum ama avizecilerde bulursun bence 150 tl ye aldım bu arada

ayyy senin mesajını okumadan bende evidea.com u önermişim arkadaşa:) kargo süresi 2-3 hafta verdiler ama 3 gün sonra ulaştı elime şaşırmıştım,heralde boş vakitlerine geldi benim sipariş

Teşekkür ederim Can'ım istanbuldayım bende netten baktım ama aklıma yatan olmadı cumartesi günü ikea ya gideceğim belki orada bulurum.

ayyy senin mesajını okumadan bende evidea.com u önermişim arkadaşa:) kargo süresi 2-3 hafta verdiler ama 3 gün sonra ulaştı elime şaşırmıştım,heralde boş vakitlerine geldi benim sipariş
Yaa ben ilk alışverişinde ne haber verdiler ne kargo şirketi ile iletişim sağlayabildim öyle bir kargo gitti geri geldi, neyse bu seferlik olmuştur dedim sonra avize siparişi verdim söylenem tarih geldi ne haber var ne bişey en sonunda ben mail attım öyle cevap verdiler yeni bir tarih verdiler ama o tarihte de gelmeyince çok sinirlendim paranın iadesi için aradılar bana onun yerine hediye çeki verelim dediler sizden artık alışveriş yapmayı düşünmüyorum diye kabul etmedim paramı iade ettiler, uygulaması vardı telefonumda onu bile sildim belki bana denk gelmiştir ama müşteri hizmetleri çok kötü

Teşekkür ederim Can'ım istanbuldayım bende netten baktım ama aklıma yatan olmadı cumartesi günü ikea ya gideceğim belki orada bulurum.
Gezerek almak daha iyi işte ama iyice ağırlaştık gezmeyi artık gözüm almıyor eşim götürüp getiriyor, çok oyalanmadan işimi halletmeye çalışıyorum, sana kolay gelsin tatlım

Hastane odası için kendinize pike takımı götürmeyi düşünüyor musunuz.
Ben hastane çantasına almadım hatta burada ada sordum bebek için bizim için çarşaf yastık kılıfı aldınız mı diye almadık diyince bende almadım eğer ihtiyaç olursa ev yakın artık eşim gelir alır galiba

Gezerek almak daha iyi işte ama iyice ağırlaştık gezmeyi artık gözüm almıyor eşim götürüp getiriyor, çok oyalanmadan işimi halletmeye çalışıyorum, sana kolay gelsin tatlım

Bende öyleyim Can'ım eşim zaten her an yanımda :) her yere onla gidiyoruz. İçimde kalmasın dedim bende birde Oray'a bakayım :)

Bende alıp almama arasında kaldım. Aslında almak istiyorum ama evdeki pike takımları ya basit ( günlük kullandığım ) ya çok abartılı. İdare eder dediğim çift kişilik rengi farklı. Krem yada mavi olsun istiyorum. Nette var ama bir türlü beğenemedim çoğunlukla çift kişilik

Bende senden sonra anneme sordum süslü birşey olsa güzel olur senin üstüne de dedi bakacağız artık bende yine pembe tonlarında bişey bakarım galiba

tubisimben nasıl şeker bişey olmuş ya güle güle kullanın analı kızlı maşallah toz pembe odasına
Teşekkür ederim canm gerçekten de odası toz pembe oldu hiç bu kadar düşünmemiştim daha çok beyaz tonları ağırlıklı olur demiştim ama toz pembenin çekiciliği beni benden aldı, bakalım fırsat bulursam birde halı alacağım

Bende senden sonra anneme sordum süslü birşey olsa güzel olur senin üstüne de dedi bakacağız artık bende yine pembe tonlarında bişey bakarım galiba

Dün akşam ayarladım Can'ım kendime. Benim anneme de kalsa süslü abartılı pike takımı götürelim diyor. Ama bazı sitelerde kanama olursa çıkmayabilir deniyor. Bende o yüzden abartılı götürmekten vazgeçtim annemi de kırmamak için onu evde kullanacağım. Hastaneye mavi tek kişilik pikem vardı altına çarşaf ayarladım yastıkta ayarladım mı tamamdır. Oğluma da annem nevresim takımı dikmişti onu götüreceğim.

Birde kızlar bende en son takım alıp gitmeye karar verdim hastaneye görümcemde aynı hastanede doğum yaptıgı için çarşafları haliyle gördük ve beğenmedim bugün english homedan gidip tek kişilik takım yaptım kendime dantel vs deil ama allı pullu denilebilir ben ve gül merakım nasıl bi naftalinli kafam varsa artık

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…