2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Merhaba,

Ben de su anda bebek odasi yapmıyorum. Ilk zamanlar anne yani besik kullanacagim hem anne icin konforlu hem bebek icin daha iyi her acidan diye dusunuyorum.
Bebk arabasi daha almadik ama baktim biraz uygun bir kampanya yakalayabilirsem mamas papas armadillo flip modelini cok begendim.

Ben oda yapcm inş cok masraflı tercihlerde bulunmayarak halledeceğim umarım boş odamız var 2 tane küçük olanı yapacagım. Ama ilk Zaman'lar yanımda olacak tabi bunun için de anne yanı beşikler en iyi seçenek gibi geliyor chicco next to me düşünüyorum gidip görmedim o yüzden almadım gri rengini alıp kısmetse 2. Bebişte kullanacağım :) gece gözünü açtığında bebeğini görmek mükemmel olur bence hem güvende olur anne yanı daha iyi bence

Ben de oda dusunmuyorum. Anne yani besikler bana pratik geliyor. Bambu olanlar hem kucuk, hem gereksiz pahali geliyor. Onlarin anne yani olabilen modelleri de var sanirim bir tarafini cikariyorsun. Bebek arabasi konusuna gelince o kadar cok secenek var ki. Aradigin modeldeki kriterleri soylersen(butce, agirlik, arabaniz olup olmamasi) sana daha net bilgi verebilirim. Son gunlerde cok bilgilendim bu konuda o yuzden uzun tartismalara acik bir konu.

Selam Canım. anne yanı beşiklerde tavsiyen var mı peki? herkes chicconun next2me ürününü beğeniyor. bebek arabasında tek kıstasım pratik olması kullanışlı olması. bi kaç modelde gördüm port bebe sonrasında oto koltuğu oluyo mesela kullanışlı geliyo kulağa ama bilemiyorum :S

Bunlar da ilk oyuncaklarimiz:))
Hepsi ilk zamanlar icin degil tabi, aslinda ben de daha sade ahsap oyuncaklari seviyorum ozellikle ilk zamanlar icin ama bir oyuncakcidan hediye cekimiz vardi biz de bunlari aldik :))Eki Görüntüle 1830538
Çok güzeller ama ben bu oyuncak işinden pek anlamıyorum yenidoğan bir bebeğe nasıl bir oyuncak alınır ki ihtiyaç olur mu? Ayrıca inanılmaz pahalılar ve o oyuncağı sevip sevmeyeceğini de bilmiyorsun! Sen neye göre aldın,canım sen okul öncesi öğretmeniydin dimi oradaki tecrübelerinden mi faydalandın bana bir yardım

Kızlar bir sorum var silikon mu kauçuk mu emzik alacaksınız. Biberonlarda neye dikkat ediyorsunuz. Bende bi drbrowns var birde süt sağma pompasının biberonu var yeterli mi bilemedim.

Ben bebisime ilk oyuncak olarak oyun halısı aldim tabi kendi keşfedebileceği sesler falan var onu 6 aylık olana kadar kullanabilir. Şimdi donence bakıyorum onu da müzikli alacağım ben aylık gelişimine uygun oyuncak alacağım ilk ay listemde sesli yatak dönenceleri renkli ve müzikli yatak kenarı oyuncakları çıngırak ve müzik kutuları var dönenceyi sağa tarafa asacağım yeni doğan bebekler ilk haftalarda sağ tarafa bakar çünkü

Teşekkür ederim canm benimde aklımda yatağına dönence almak vardı birde pusetine dikkatini çekebilecek bişeyler almayı düşünüyordum. Bu konularda pek bi bilgisizdim mesala bebeklerin sağa baktığını bilmiyorumdum verdiğin bilgiler için teşekkürler

Bisey değil canım bende lise kitaplarımı okuyorum yoksa bende unutmustum hatta listemide ondan yaptım

Kızlar bir sorum var silikon mu kauçuk mu emzik alacaksınız. Biberonlarda neye dikkat ediyorsunuz. Bende bi drbrowns var birde süt sağma pompasının biberonu var yeterli mi bilemedim.
Canım ben biberonları phlips avent natürel cam olandan aldım 2 tane 120 ve 240 ml, emzik kısımları BPA içermeyen silikondan yapılmış, yalancı emzik gerekliliği konusundaki belirsizliklik yüzünden karar veremedim, aklımda phlips avent soothie ya da ortodontik olan diğer modelleri var, henüz karar veremedim ama bir tane chicco physio soft silikon ortodontik olandan dursun kenarda diye aldım, kullanır mıyım bilmiyorum, bazı sitelerde bebeğin özgüveni ve çene kası gelişimi için çok faydalı, orotodontik olanlardan kullanın demiş, bazıları da çene ve diş gelişimi için uygun bulmamış, bilene sormak lazım. Drbrowns da çok iyi kullananlar çok memnun. Bir de kauçukların sertleşme probleminden bahsedenler çoktu yanılmıyorsam.

Emzik konusu karışık bir konu sadece bizim beğendiğimizde olmuyor bakalım bebişler beğenecek mi onun için bir kaç seçenek alıp hangisini beğenirse onu kullanır diyorum ama çene ve diş yapısını bozacak bişey de istemiyorum. Biberonda da bir tane aventin 120ml lik cam biberonlarından alayım diyorum.

Ne güzel bende küçüklüğümde hep okul öncesi öğretmeni olmak istersim ama akademisyen oldum büyüklerin psikolojilerini anlıyorum ama bebeklerin malesef
Ben mesleğimi çok seviyorumda özelde şartlar ağır tam değiştirme kararı almışken çocuğa karar verdik şuan üniversiteyi dondurdum sosyal hizmetler bölümü okuyordum anaokul öğretmenliği çok büyük sorumluluk istiyor çocuklar hiç üzmüyor ama veliler bıkkınlık getiriyor arkadaşı çocuğa vurdu diye kırk saat dil döktüğümü biliyorum aslında çok zor bir meslek

Besiklerle ilgili cok arastirmadim. Tecrubesi olan anneler varsa daha net bilgi verebilirler. Bebek arabasina gelecek olursak; piyasada her markanin cesit cesit modeli var. Karar vermek cok zor oluyor. Hatta esinle bakmaya gittiginizde simdiden kafanin allak bullak olacagini soyleyeyim. :)
Port bebenin oto koltugu oldugunu duymadim, belki ana kucaginin oto koltugu olmasindan bahsediyorsundur. Bir cok marka artik bu travel sistem dedigimiz ana kucagi ve bebek arabasiyla birlikte satislari yapiyor. Asagi yukari hangi markaya baksan travel sistem olarak satildigini gorebilirsin. Oto koltugu ana kucagi cok kullanisli. Bence her anne babanin sahip olmasi gerekli. Hatta bazi hastaneler bebegi cikarirken ana kucagi sarti koyuyor diye duymustum. Hem bebek arabasinda, hem otomobilde hem de evde rahatlikla kullanabilirsin. Ben ev tipi ana kucagi dusunmuyorum mesela; oto koltugunu evde cok rahatlikla kullanan arkadaslarim var. O bakimdan cok pratik bir urun. Suan fiyat performans skalasinda tercih edilen bir model var. Tokyo Ultimate Air 3in1. Bizzat deneme firsatim oldu, kaliteli duran bir urun. Ana kucagi cok rahat. Ayni zamanda bebek arabasi da 180 derece yatarak port bebe oluyor. Port bebe aparatini da birlikte veriyor. Kullanisli mi? Bence kullanisli. Sadece biraz fazla agir ve buyuk, bagaja sigdirdiginda fazla yer kapliyor ve ikinci ucuncu esyalarini koymakta sikinti cekebiliyorsun. Ben genelde kucuk modellere gittigim icin ondan vazgectim. Agirlik problem degilse senin icin bakabilirsin kesinlikle.

Ayni sistemde daha kucuk modellere bakarsak su ara Bebe Confort-Elea modeli takibimde. Onun da oto koltugu ana kucagi mevcut. En guzel ozelligi katlaninca az yer kaplamasi ve bircoguna gore hafif bir model olmasi. Renk secenekleri de cok genis o bakimdan cezbediyor incelerken. Tekerlekleri cok buyuk degil, ama cok saglam. Port bebe yine var icinde.
Benim hosuma gidiyor ama dedigim gibi basindan beri en kucuk, en hafif ama baston tipi olmayan hangi araba varsa onun arayisinda oldugum icin bu modeli de bekletiyorum su ara. Fiyati tokyoya nazaran biraz daha pahali ama ozelliklerini karsiladigini dusunuyorum.

En hafif model simdiye kadar Bugagoo-Bee 3 modeli bence. Iki parmagimla kaldirdigimi hatirliyorum. 7 kg civarinda agirligi. Benim de favori modelim ama fiyati cok pahali. Kendi markasina ait oto koltugu yok, maxi cosi ve cybex model ana kucagi aparati alarak kullanabiliyorsun. Isin icine port bebesi, gunes tentesi vs de kattiginde bize baya fahis bir fiyat cikarmislardi. O kadar fiyata deger mi? Bence degmez, ama hic icimize sinmeyen modeller olursa buyuk ihtimalle bugaboo nun temiz ikinci elini bulup satin alacagim.

Ayni hafiflikte ve gorunus olarak da neredeyse bugaboo ile ayni olan bir baska model Mamas&Papas Armadillo modeli. Fiyat olarak bugaboo nun yarisi. Hatta biraz daha az. Ana kucagi icin de yine bugaboo da oldugu gibi maxi cosi ve cybex koltuklari kullanabiliyorsun. Markanin kendine ait ana kucagi yok.

Urunlerin fotograflarini isim sirasiyla ekliyorum. Ben buradan ne kadar soylesem de en iyi karari bizzat inceleyerek vereceksiniz ve bir cok baska modelle tanisacaksiniz. Ben gezerek simdiye kadar bunlari not ettim. Umarim faydasi olmustur.

Bu arada youtube' dan da bu modelleri inceleme firsati bulabilirsin. Hemen hemen her markanin artik tanitim videolari mevcut.

Kızlar doğum süreci nasıl olur, hastanede ne kadar kalınır bilemiyorum ama defactonun bu yılki poplin kumaş pijama takımlarını ve pijama altlarını,üstlerini çok beğendim, fiyatlar da iyiydi, beğendiklerimden aldım, tabii hepsi spor, rahat , gündelik şeyler, hastane çıkışında evde filan da giymek rahat olur diye düşündüm,
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-397915
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-401347
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-406608
http://www.defacto.com.tr/baskili-pijama-ustu-400794
http://www.defacto.com.tr/baskili-pijama-ustu-401853
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-takimi-406472

Bir de english home sabahlık, gecelik vee lohusa sütyeni aldım
http://www.englishhome.com.tr/hanne-penye-sabahlik-m-l-a-pembe.html
http://www.englishhome.com.tr/hanne-penye-logusa-gecelik-m-a-pembe.html

Madame cocodan da daha önce aldığım sabahlıklar vardı, 2 adet de pamuklu terlik aldım,

Ama iş lohusa gecelik almaya gelince, beğenemiyorum, ya saçma bir kurdelası, ya gereksiz bir taşı gipürü var, ya da ben sevmediğimden fazla geliyor, birkaç model beğendim, onlara da eşim çok seksi, hastane ortamında olmaz dedi. eylül ortası gibi düşünrsek, havalar belki bir nebze soğur ihtimaline karşı kolsuz bakmıyorum, yarım kol bakıyorum, ama bir türlü karar veremiyorum, bu çok mu basit çok mu düz sizce, hastanede en fazla 1 gece kalıyorsun diyorlar, çok kararsız kaldım.

http://www.pijamadunyasi.com.tr/gumus-hamile-pijama-takim-pmu1675

Anne yani besiklerde cok fazla alternatif yok zaten. Chicco next2me ve bir de babytech markasinin var bildigim kadariyla, 2 tane de yabanci marka vardi ama onlar daha da pahali. Chicco yla babytech hemen hemen ayni fiyat ama chicco daha pahali sanirim. Estetik olarak babytech bana daha guzel geliyor. Ama bunlar bana biraz kucuk (6 aya kadar kullanilabiliyor sanirim)ve pahali geldiginden ben ikea gulliver alip tek tarafini cikartarak anne yani olarak kullanmaya karar vermistim. Ama bir arkadasim babytech besigini odunc verecek bana, ilk 6 ay fln onu kullanip sonra yine kendi odamda yer yatagina gecirmeyi dusunuyorum bebek alisirsa..

Aslinda yenidogan bebege bu kadar oyuncaga hic gerek yok ama bizim hediye cekimiz vardi. Ilk zamanlar zaten en iyi siyah beyaz kontrastlari gorebiliyorlar. Ben uyudugu yere degil ama gunduz koyacagim yere yanina bir ayna ve siyah beyaz gorsellerden olusmus bir donence takacagim. Siyah beyaz kartlari kalin mukavvaya yapistirarak dik duracak sekilde yanina koyabilirsiniz yan yatarken, ayna da cok faydali.sabitlenmis olmasi lazim tabi. Bebk ler kavramaya basladiginda kolay tutabilecegi cingiraklar, fotoda da var bi tane ic ice gecen parcalardan olusan ses cikaran toplar, farkli doku ve renklerden olusan yumusak kitaplar , uzun farkli parçaları vs olan oyuncaklar ve tabi ki oyun halisi en cok kullanilan bebek oyuncaklarindan.

Phillips avent in soothie almagi dusunuyorum. Anne memesine en benzer emzikmis. Baska ozellikleri de varmis nette okumustum tavsiye ediliyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…