- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Canım hastanede 3 gece de kalinabiliniyor 1 haftada bence sen önlemini al ben öyle yaptım sezeryan falan olursa diye 2 takım pijama 2 gecelik aldım daha ihtiyacım olursa esim getirecek bir de kanama fazla olursa kan geçebilir.Kızlar doğum süreci nasıl olur, hastanede ne kadar kalınır bilemiyorum ama defactonun bu yılki poplin kumaş pijama takımlarını ve pijama altlarını,üstlerini çok beğendim, fiyatlar da iyiydi, beğendiklerimden aldım, tabii hepsi spor, rahat , gündelik şeyler, hastane çıkışında evde filan da giymek rahat olur diye düşündüm,
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-397915
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-401347
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-406608
http://www.defacto.com.tr/baskili-pijama-ustu-400794
http://www.defacto.com.tr/baskili-pijama-ustu-401853
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-takimi-406472
Bir de english home sabahlık, gecelik vee lohusa sütyeni aldım
http://www.englishhome.com.tr/hanne-penye-sabahlik-m-l-a-pembe.html
http://www.englishhome.com.tr/hanne-penye-logusa-gecelik-m-a-pembe.html
Madame cocodan da daha önce aldığım sabahlıklar vardı, 2 adet de pamuklu terlik aldım,
Ama iş lohusa gecelik almaya gelince, beğenemiyorum, ya saçma bir kurdelası, ya gereksiz bir taşı gipürü var, ya da ben sevmediğimden fazla geliyor, birkaç model beğendim, onlara da eşim çok seksi, hastane ortamında olmaz dedi. eylül ortası gibi düşünrsek, havalar belki bir nebze soğur ihtimaline karşı kolsuz bakmıyorum, yarım kol bakıyorum, ama bir türlü karar veremiyorum, bu çok mu basit çok mu düz sizce, hastanede en fazla 1 gece kalıyorsun diyorlar, çok kararsız kaldım.
http://www.pijamadunyasi.com.tr/gumus-hamile-pijama-takim-pmu1675
Canım çok teşekkür ederim, aldıklarının fotosunu atabilir misin rica etsem.Canım hastanede 3 gece de kalinabiliniyor 1 haftada bence sen önlemini al ben öyle yaptım sezeryan falan olursa diye 2 takım pijama 2 gecelik aldım daha ihtiyacım olursa esim getirecek bir de kanama fazla olursa kan geçebilir.
Akşama atarım canım şuan dışardayım tek fotoğraf bu varCanım çok teşekkür ederim, aldıklarının fotosunu atabilir misin rica etsem.
Çok teşekkür ederim canım inan çok faydalı oldu bu bilgilerBesiklerle ilgili cok arastirmadim. Tecrubesi olan anneler varsa daha net bilgi verebilirler. Bebek arabasina gelecek olursak; piyasada her markanin cesit cesit modeli var. Karar vermek cok zor oluyor. Hatta esinle bakmaya gittiginizde simdiden kafanin allak bullak olacagini soyleyeyim. :)
Port bebenin oto koltugu oldugunu duymadim, belki ana kucaginin oto koltugu olmasindan bahsediyorsundur. Bir cok marka artik bu travel sistem dedigimiz ana kucagi ve bebek arabasiyla birlikte satislari yapiyor. Asagi yukari hangi markaya baksan travel sistem olarak satildigini gorebilirsin. Oto koltugu ana kucagi cok kullanisli. Bence her anne babanin sahip olmasi gerekli. Hatta bazi hastaneler bebegi cikarirken ana kucagi sarti koyuyor diye duymustum. Hem bebek arabasinda, hem otomobilde hem de evde rahatlikla kullanabilirsin. Ben ev tipi ana kucagi dusunmuyorum mesela; oto koltugunu evde cok rahatlikla kullanan arkadaslarim var. O bakimdan cok pratik bir urun. Suan fiyat performans skalasinda tercih edilen bir model var. Tokyo Ultimate Air 3in1. Bizzat deneme firsatim oldu, kaliteli duran bir urun. Ana kucagi cok rahat. Ayni zamanda bebek arabasi da 180 derece yatarak port bebe oluyor. Port bebe aparatini da birlikte veriyor. Kullanisli mi? Bence kullanisli. Sadece biraz fazla agir ve buyuk, bagaja sigdirdiginda fazla yer kapliyor ve ikinci ucuncu esyalarini koymakta sikinti cekebiliyorsun. Ben genelde kucuk modellere gittigim icin ondan vazgectim. Agirlik problem degilse senin icin bakabilirsin kesinlikle.
Ayni sistemde daha kucuk modellere bakarsak su ara Bebe Confort-Elea modeli takibimde. Onun da oto koltugu ana kucagi mevcut. En guzel ozelligi katlaninca az yer kaplamasi ve bircoguna gore hafif bir model olmasi. Renk secenekleri de cok genis o bakimdan cezbediyor incelerken. Tekerlekleri cok buyuk degil, ama cok saglam. Port bebe yine var icinde.
Benim hosuma gidiyor ama dedigim gibi basindan beri en kucuk, en hafif ama baston tipi olmayan hangi araba varsa onun arayisinda oldugum icin bu modeli de bekletiyorum su ara. Fiyati tokyoya nazaran biraz daha pahali ama ozelliklerini karsiladigini dusunuyorum.
En hafif model simdiye kadar Bugagoo-Bee 3 modeli bence. Iki parmagimla kaldirdigimi hatirliyorum. 7 kg civarinda agirligi. Benim de favori modelim ama fiyati cok pahali. Kendi markasina ait oto koltugu yok, maxi cosi ve cybex model ana kucagi aparati alarak kullanabiliyorsun. Isin icine port bebesi, gunes tentesi vs de kattiginde bize baya fahis bir fiyat cikarmislardi. O kadar fiyata deger mi? Bence degmez, ama hic icimize sinmeyen modeller olursa buyuk ihtimalle bugaboo nun temiz ikinci elini bulup satin alacagim.
Ayni hafiflikte ve gorunus olarak da neredeyse bugaboo ile ayni olan bir baska model Mamas&Papas Armadillo modeli. Fiyat olarak bugaboo nun yarisi. Hatta biraz daha az. Ana kucagi icin de yine bugaboo da oldugu gibi maxi cosi ve cybex koltuklari kullanabiliyorsun. Markanin kendine ait ana kucagi yok.
Urunlerin fotograflarini isim sirasiyla ekliyorum. Ben buradan ne kadar soylesem de en iyi karari bizzat inceleyerek vereceksiniz ve bir cok baska modelle tanisacaksiniz. Ben gezerek simdiye kadar bunlari not ettim. Umarim faydasi olmustur.
Bu arada youtube' dan da bu modelleri inceleme firsati bulabilirsin. Hemen hemen her markanin artik tanitim videolari mevcut.
Eki Görüntüle 1831041 Eki Görüntüle 1831042 Eki Görüntüle 1831043 Eki Görüntüle 1831045
Cocuk doktoru arkadasim kaucuk onerdi. Chicco dan %100 agac kaucugundan yapılmış emzik aldım. Bebegin dudaklarını da incitmiyormus, iz yapmıyormuş ayrica boyalı degilKızlar bir sorum var silikon mu kauçuk mu emzik alacaksınız. Biberonlarda neye dikkat ediyorsunuz. Bende bi drbrowns var birde süt sağma pompasının biberonu var yeterli mi bilemedim.
Çok şirinler yaaaa yerim onun cicileriniKızlaarr C&A ve debenhams de indirim vardı, tutamadım kendimi tutamıyoruum çok cicilertulumlar hepsini 0-3 ay aldım, miniğimin elbiseleri hep 6-9 aydı sadece bu kalın üst 0-1 ay minicik, ufak olmasına vuruldum resmen
Eki Görüntüle 1831269 Eki Görüntüle 1831272 Eki Görüntüle 1831273
Eki Görüntüle 1831274 Eki Görüntüle 1831275 Eki Görüntüle 1831277
Ay fotoğraf boyutları yüzünden kese kese tulumların kolları gitti bu arada
Çok şık canım güle güle kullansınYeni cicimiz :))Eki Görüntüle 1830137
6-9 aylik vardi bir tek, herhalde ilkbaharda da serin havalarda giyebilir di mi kizlar?
Eline sağlık canım bana da annem yapacak. Kenarlarını krem fransız küpürü içini de açık mavi istedim yapsın bende foto atarım inşallahTeyzeleri bizim bebek yuvası yatağımız bittitabi süslemeleri daha bitmedi o konuda kararsız kaldım
teşekkür ediyor sana galibaÇok şirinler yaaaa yerim onun cicilerini
Bende nette oluduklarımda kauçuk daha iyi yazıyor ama ilk aylarda silikon dişleri çıkınca kauçuk önermişler bende arada kaldım ama emzik için bir kaç seçenek alıp hangisini alacak bebek ona göre davranacağım galiba, emzik almayan çocuk çok zor inş alır etrafımda gördüklerim anne memesinde ayrılmıyorlar çok mızmız oluyorlar. Onları görünce korktumCocuk doktoru arkadasim kaucuk onerdi. Chicco dan %100 agac kaucugundan yapılmış emzik aldım. Bebegin dudaklarını da incitmiyormus, iz yapmıyormuş ayrica boyalı degil
Gittikçe güçlü vurmaya başlıyorlar değil mi? Dün ilk kez canımı yaktıteşekkür ediyor sana galibauyandığımdan beri milli tekvandocu mübarek hiç durmadı
ooohh maşallaahh annesi küçük adam olucak bu tulumların içindeBunlar son yaptığımız alışverişimiz :) Hamileliğimi öğrendiğimde aldığım 3-5 zıbın ve gelen birkaç hediye var onları da daha sonra eklerim inşallah :)
Eki Görüntüle 1831591 Eki Görüntüle 1831592 Eki Görüntüle 1831593 Eki Görüntüle 1831595 Eki Görüntüle 1831596 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831598 Eki Görüntüle 1831599 Eki Görüntüle 1831600 Eki Görüntüle 1831601 Eki Görüntüle 1831602
Teşekkür ederiz teyzesi. Sağlıkla giyer inşallah. Ben de tulumlar hariç diğerlerini havuzluhandan aldım dışarıya oranla çok uygun tavsiye ederim. Sebamed şampuan, sabun, bebek yağı, pişik kremi 100 ile 125 arası tuttu galiba. Şanpuanı baya büyük almışım yalnız bir küçük boyu da olabilirmişooohh maşallaahh annesi küçük adam olucak bu tulumların içindebebek bakım ürünlerini sebamed almışsın canım, ne kadar tuttu hatırlıyor musun? bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım, sonra annetavsan' ın mustelayla ilgili bir yazısını okudum, parabensiz olduğunu iddia etmelerine rağmen içinde paraben varmış, o yüzden sebamed almaya karar verdim, benim evime eminönü çok yakın o yüzden havuzluhandan yenidoğan alışverişini ve lohusa takımı alışverişini toplu yapmayı düşünüyorum, sen halletmişsin bile ne güzel, sağlıkla giyinin inşallaah kuzunla birlikte
şuan göbeğimin hemen altında vuruyor, bu hareketleri canımı yakmıyor ama bazen boş bulunuyorum bir geçiriyo o an ürkmüyorum desem yalan olurGittikçe güçlü vurmaya başlıyorlar değil mi? Dün ilk kez canımı yaktı
Ohh ne güzel alışverişin bitmiş neredeyse çok güzeller canım küçük adam güle güle kullanır inş. Ne güzel istanbuldasınız alıyorsunuz biz de internete bakalım iyi mi acaba diye diye alalımBunlar son yaptığımız alışverişimiz :) Hamileliğimi öğrendiğimde aldığım 3-5 zıbın ve gelen birkaç hediye var onları da daha sonra eklerim inşallah :)
Eki Görüntüle 1831591 Eki Görüntüle 1831592 Eki Görüntüle 1831593 Eki Görüntüle 1831595 Eki Görüntüle 1831596 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831598 Eki Görüntüle 1831599 Eki Görüntüle 1831600 Eki Görüntüle 1831601 Eki Görüntüle 1831602
Aynen canım biraz hareket etmese beni de korkular alıyor. 6/7 yıl sonra bu mutluluğa erişince insan ister istemez daha mı telaşlı oluyor neşuan göbeğimin hemen altında vuruyor, bu hareketleri canımı yakmıyor ama bazen boş bulunuyorum bir geçiriyo o an ürkmüyorum desem yalan olurkasık tarafımdan vurduğunda benim de canımı yaktığı oluyor aman hareket etsinler de varsın canımız yansın, bu kadar hareketli olmasına öyle alıştım ki bir kaç saat hareketsiz kalsa merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Daha güzelleri sizin olsun inşallah. Sebamed i daha çok önerdikleri için ben farklı marka düşünemedim açıkcası. Çamaşır deterjanı için de ben kendim hazırlamak istiyorum onun araştırmasını yapıyordum bu ara. Zeytinyağlı kalıp sabunla , beyaz kalıp sabunu rendeleyip sulandırıp hazırlıyorlar bakalım net tutturabilirsem tavsiye edeceğim henüz denemedim erken diye. 2 ay sonra yapacağım inşallah.Ohh ne güzel alışverişin bitmiş neredeyse çok güzeller canım küçük adam güle güle kullanır inş. Ne güzel istanbuldasınız alıyorsunuz biz de internete bakalım iyi mi acaba diye diye alalımbende bebek bakım ürünleri olarak sebamed düşünüyorum henüz almadım ama arkadaşlarımın tavsiyesiydi. Peki çamaşır deterjanı olarak ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?