2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım hastanede 3 gece de kalinabiliniyor 1 haftada bence sen önlemini al ben öyle yaptım sezeryan falan olursa diye 2 takım pijama 2 gecelik aldım daha ihtiyacım olursa esim getirecek bir de kanama fazla olursa kan geçebilir.

Canım hastanede 3 gece de kalinabiliniyor 1 haftada bence sen önlemini al ben öyle yaptım sezeryan falan olursa diye 2 takım pijama 2 gecelik aldım daha ihtiyacım olursa esim getirecek bir de kanama fazla olursa kan geçebilir.
Canım çok teşekkür ederim, aldıklarının fotosunu atabilir misin rica etsem.

Çok teşekkür ederim canım inan çok faydalı oldu bu bilgiler ilk fırsatta araştırmamı bu modeller üzerinden yapacağım :)

Kızlaarr C&A ve debenhams de indirim vardı, tutamadım kendimi tutamıyoruum çok ciciler tulumlar hepsini 0-3 ay aldım, miniğimin elbiseleri hep 6-9 aydı sadece bu kalın üst 0-1 ay minicik, ufak olmasına vuruldum resmen

Ay fotoğraf boyutları yüzünden kese kese tulumların kolları gitti bu arada

Kızlar bir sorum var silikon mu kauçuk mu emzik alacaksınız. Biberonlarda neye dikkat ediyorsunuz. Bende bi drbrowns var birde süt sağma pompasının biberonu var yeterli mi bilemedim.
Cocuk doktoru arkadasim kaucuk onerdi. Chicco dan %100 agac kaucugundan yapılmış emzik aldım. Bebegin dudaklarını da incitmiyormus, iz yapmıyormuş ayrica boyalı degil

Çok şirinler yaaaa yerim onun cicilerini

Sadece tulumları internetten aldım diğerlerini havuzluhandan aldım. Yalnız internetten aldığım takımlardan biri kız kıyafeti çıktı

Cocuk doktoru arkadasim kaucuk onerdi. Chicco dan %100 agac kaucugundan yapılmış emzik aldım. Bebegin dudaklarını da incitmiyormus, iz yapmıyormuş ayrica boyalı degil
Bende nette oluduklarımda kauçuk daha iyi yazıyor ama ilk aylarda silikon dişleri çıkınca kauçuk önermişler bende arada kaldım ama emzik için bir kaç seçenek alıp hangisini alacak bebek ona göre davranacağım galiba, emzik almayan çocuk çok zor inş alır etrafımda gördüklerim anne memesinde ayrılmıyorlar çok mızmız oluyorlar. Onları görünce korktum

ooohh maşallaahh annesi küçük adam olucak bu tulumların içinde bebek bakım ürünlerini sebamed almışsın canım, ne kadar tuttu hatırlıyor musun? bende mustela ve sebamed arasında kalmıştım, sonra annetavsan' ın mustelayla ilgili bir yazısını okudum, parabensiz olduğunu iddia etmelerine rağmen içinde paraben varmış, o yüzden sebamed almaya karar verdim, benim evime eminönü çok yakın o yüzden havuzluhandan yenidoğan alışverişini ve lohusa takımı alışverişini toplu yapmayı düşünüyorum, sen halletmişsin bile ne güzel, sağlıkla giyinin inşallaah kuzunla birlikte

Teşekkür ederiz teyzesi. Sağlıkla giyer inşallah. Ben de tulumlar hariç diğerlerini havuzluhandan aldım dışarıya oranla çok uygun tavsiye ederim. Sebamed şampuan, sabun, bebek yağı, pişik kremi 100 ile 125 arası tuttu galiba. Şanpuanı baya büyük almışım yalnız bir küçük boyu da olabilirmiş

Gittikçe güçlü vurmaya başlıyorlar değil mi? Dün ilk kez canımı yaktı
şuan göbeğimin hemen altında vuruyor, bu hareketleri canımı yakmıyor ama bazen boş bulunuyorum bir geçiriyo o an ürkmüyorum desem yalan olur kasık tarafımdan vurduğunda benim de canımı yaktığı oluyor aman hareket etsinler de varsın canımız yansın, bu kadar hareketli olmasına öyle alıştım ki bir kaç saat hareketsiz kalsa merak ediyorum

Ohh ne güzel alışverişin bitmiş neredeyse çok güzeller canım küçük adam güle güle kullanır inş. Ne güzel istanbuldasınız alıyorsunuz biz de internete bakalım iyi mi acaba diye diye alalım bende bebek bakım ürünleri olarak sebamed düşünüyorum henüz almadım ama arkadaşlarımın tavsiyesiydi. Peki çamaşır deterjanı olarak ne düşünüyorsun?

Aynen canım biraz hareket etmese beni de korkular alıyor. 6/7 yıl sonra bu mutluluğa erişince insan ister istemez daha mı telaşlı oluyor ne

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Daha güzelleri sizin olsun inşallah. Sebamed i daha çok önerdikleri için ben farklı marka düşünemedim açıkcası. Çamaşır deterjanı için de ben kendim hazırlamak istiyorum onun araştırmasını yapıyordum bu ara. Zeytinyağlı kalıp sabunla , beyaz kalıp sabunu rendeleyip sulandırıp hazırlıyorlar bakalım net tutturabilirsem tavsiye edeceğim henüz denemedim erken diye. 2 ay sonra yapacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…