2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Evet bu ürün de güzelmiş canım, ben de doğum kilosuna göre bakayım da alayım diyorum ama sezon girince de x2, x3 oluyor fiyatlar, hafta sonu avmde bebek mağazalarına baktım benim internetten 1/3 fiyatına aldığım ürünlerin üzerindeki fiyatalrı gördükçe sevindirik oldum:) önceden almanın en büyük avantajı bu sanırım, ben alırken " o indirimler hiiiçç bitmiyor merak etme "deyip gülüyordu eşim filan ama bu benim için murphy kanunudur ki, ben ne zaman alışveriş için çıkmasam dünya kadar indirimde güzel şey denk gelir ve ne zaman alışveriş yapacağım diye çıksam her şey çok pahalı ve hiçbiri de aradığım özellikte güzellikte değildir
http://www.duubaby.com/index.php/pembe-kulaklikli-cepli-pelus-tulum-463.html

bu peluşlar hoşuma gidiyor ama eşim "yüksek risk iihtiva ediyor bu tulumu giyerse kuzu çevirme gibi yerim ben oğlumu" diyor

eşin haklı, peluş tulumlarla çok fena oluyorlar bebişleri yolda görünce kurt gibi kapıp kaçasım geliyor benimde . şunu görmüş müydün, yolladığının aynısı ama mavi renkte. daha önce de yazmıştım buraya:
https://www.trendyol.com/cocuk-Tulum-Bu-009/UrunDetay/46758/18848044
carters beden küçük oluyor demişlerdi o yüzden bu düşünülebilir. ama ince mi olur diye de düşündüm, bunu yakından görmedim çünkü hiç.

Evet canım bunu görmüştüm, mavisinin tonu çok hoşuma gitmemişti. Peluş alırsam beyaz krem açık kahve tonları istiyorum, tam kuzu gibi olsun diye dışı dudun olursa açık mavi olabilir, çok teşekkür ederim.

Durduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 118
Durduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
Hepsi de birbirinden şeker, bayıldım cicilerinize ve kız annelerini bir kez daha kıskandım, oğlumuz duymasın güle güle giysin prenses

İyi ki almamışım o zaman, tamam canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…