- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Canim sitenin linkini paylasir misinbebişine mont ya da astronot düşünenler kanz'da kış indirimi var, çok da cici şeyler var. ben netten sipariş ettim montumuzu ve bir de kışlık pantalon aldım.şimdi bunları giyecek şirin adamı çok merakla ve sabırsızlıkla bekliyorumEki Görüntüle 1829240 Eki Görüntüle 1829245
Evet bu ürün de güzelmiş canım, ben de doğum kilosuna göre bakayım da alayım diyorum ama sezon girince de x2, x3 oluyor fiyatlar, hafta sonu avmde bebek mağazalarına baktım benim internetten 1/3 fiyatına aldığım ürünlerin üzerindeki fiyatalrı gördükçe sevindirik oldum:) önceden almanın en büyük avantajı bu sanırım, ben alırken " o indirimler hiiiçç bitmiyor merak etme "deyip gülüyordu eşim filan ama bu benim için murphy kanunudur ki, ben ne zaman alışveriş için çıkmasam dünya kadar indirimde güzel şey denk gelir ve ne zaman alışveriş yapacağım diye çıksam her şey çok pahalı ve hiçbiri de aradığım özellikte güzellikte değildirilki benim aldığım, son bi taneydi tükendi. ikinci için ben de aynı şeyi düşündüm. yine n11 de bunu almasam mamas papastan şunu alacaktım ama astronottan vazgeçtim antalyada pek gerek olmaz diye;
http://urun.n11.com/tulum/mp-blue-valeour-pramsuit-P86032828
son 1 kalmış bunda da. sanırım gizli fermuarı var iki tane. daha kullanışlı gibi. başka bi yerde resmini görmüştüm, dışı kadifemsi bir kumaş gibiydi.
http://www.kanzshop.com/Canim sitenin linkini paylasir misin
Evet bu ürün de güzelmiş canım, ben de doğum kilosuna göre bakayım da alayım diyorum ama sezon girince de x2, x3 oluyor fiyatlar, hafta sonu avmde bebek mağazalarına baktım benim internetten 1/3 fiyatına aldığım ürünlerin üzerindeki fiyatalrı gördükçe sevindirik oldum:) önceden almanın en büyük avantajı bu sanırım, ben alırken " o indirimler hiiiçç bitmiyor merak etme "deyip gülüyordu eşim filan ama bu benim için murphy kanunudur ki, ben ne zaman alışveriş için çıkmasam dünya kadar indirimde güzel şey denk gelir ve ne zaman alışveriş yapacağım diye çıksam her şey çok pahalı ve hiçbiri de aradığım özellikte güzellikte değildir
http://www.duubaby.com/index.php/pembe-kulaklikli-cepli-pelus-tulum-463.html
bu peluşlar hoşuma gidiyor ama eşim "yüksek risk iihtiva ediyor bu tulumu giyerse kuzu çevirme gibi yerim ben oğlumu" diyor
beğenirsen bunu görmüştüm yeğenime mont bakarken, fiyatı uygunmuş:Canim sitenin linkini paylasir misin
Kanzdan ben 7-8 parça ürün aldım, hepsini de görmeden netten sipariş vermiştim, süper çıktı ürünler gerçekten, 40 tl filan mont için çok iyi fiyat gerçekten.beğenirsen bunu görmüştüm yeğenime mont bakarken, fiyatı uygunmuş:
http://www.kanzshop.com/kanz-anorak_pd-8bff0
Evet canım bunu görmüştüm, mavisinin tonu çok hoşuma gitmemişti. Peluş alırsam beyaz krem açık kahve tonları istiyorum, tam kuzu gibi olsun diyeeşin haklı, peluş tulumlarla çok fena oluyorlar bebişleri yolda görünce kurt gibi kapıp kaçasım geliyor benimde . şunu görmüş müydün, yolladığının aynısı ama mavi renkte. daha önce de yazmıştım buraya:
https://www.trendyol.com/cocuk-Tulum-Bu-009/UrunDetay/46758/18848044
carters beden küçük oluyor demişlerdi o yüzden bu düşünülebilir. ama ince mi olur diye de düşündüm, bunu yakından görmedim çünkü hiç.
:))Durduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
Ama bunlar cokkk guzelllerrrrDurduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
Canım iç sayfaları nasıl bende ne zamandır düşünüyorum yazmadığın boş sayfalar dansa resim atarmısınBayadır aklımda almak vardı ama kapsamlı birşey bulamamıştım.
Bugün d&r da denk geldim
Eki Görüntüle 1829539
Canım iç sayfaları nasıl bende ne zamandır düşünüyorum yazmadığın boş sayfalar dansa resim atarmısın
Hepsi de birbirinden şeker, bayıldım cicilerinize ve kız annelerini bir kez daha kıskandım, oğlumuz duymasınDurduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
İyi ki almamışım o zaman, tamam canım teşekkür ederim :)guzel gunlerde kullan canim. silteye acele etme hic. ilk zamanlar sert yerde yatmasi, yataga gomulmemesi daha uygun. icindeki siltemsi yeter yetmezse bi kat battaniye katlar koyarsin. bebegin yatagi sevme durumuna bagli olarak da o sattiklari ince silteleri degil de yari ortopedik bi yatak dusunebilirsin ilerde alt kata alinca. hem bebegi yukseltmis oluyor hem de yatis cin daha saglikli.
teşekkür ederim canm sana da zahmet oldu internetten baktım şimdi D&R da 29 tl diyor kargo ücretiyle 33 tl oluyor mağazasında sen kaça aldın?
ayyy çok tatlı gülegüle giysin inşallahBuda bizim ilk cicimiz :)
minik penguen yerim O nu :)) sağlıkla güle güle giysin inşallahDurduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?