- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Estağfurullahteşekkür ederim canm sana da zahmet oldu internetten baktım şimdi D&R da 29 tl diyor kargo ücretiyle 33 tl oluyor mağazasında sen kaça aldın?
Cok guzelmis. O gunler gelsin de mutlulukla doldur o sayfalari insallah. :)
Ne biçim güzel ciciler varmış yahu oradaDurduramıyorlardı Afrikalı anneyi.. Yeminleri bozmuştu, ok yaydan çıkmıştı artık. Aç gözlülüğüne bir kere, bir kere daha yenilmişti.
Aynen orada bulamayacagim seyleri-varsa da fiyatlar daha ucuz burada- almaya calisiyorum. Pengueni hele ara ki bulasin Turkiye' de.Ne biçim güzel ciciler varmış yahu orada
Al vallahi bende her mağaza önü geçişi 3-5 topluyorum
Aynen orada bulamayacagim seyleri-varsa da fiyatlar daha ucuz burada- almaya calisiyorum. Pengueni hele ara ki bulasin Turkiye' de.
İyi yapmışsın canm pembişleri doldurmuşsunChicco da %30 indirim varmış bugun dayanamadım aldım
Masallah kendin mi yaptin. Eline saglikk cok guzel olmusTeyzeleri bizim bebek yuvası yatağımız bittitabi süslemeleri daha bitmedi o konuda kararsız kaldım
Sağol canım. Teyzem de yardım etti birlikte yaptıkMasallah kendin mi yaptin. Eline saglikk cok guzel olmus
Instagramda goruyordum ama hic evde yapılacak bir sey olarak dusunmemistim bu islerden anlamadigim icin. Sanki satanlar kendileri dikmiyo :))Sağol canım. Teyzem de yardım etti birlikte yaptık
https://tr.letgo.com/tr/i/turkuaz-atmak-yastik_a9768eb7-313c-4187-8bff-2fd5a0e0cefbSağol canım. Teyzem de yardım etti birlikte yaptık
Aaaa sen mi yaptın ne güzel insanın böyle becerilerinin olması ellerine sağlık canımTeyzeleri bizim bebek yuvası yatağımız bittitabi süslemeleri daha bitmedi o konuda kararsız kaldım
Ben gündüz kullanacağım gece için beşiği var benim teyzemin torunu 2 aylıkken koltuktan düştü ondan bi korkum varhttps://tr.letgo.com/tr/i/turkuaz-atmak-yastik_a9768eb7-313c-4187-8bff-2fd5a0e0cefb
https://tr.letgo.com/tr/i/mavi-ve-beyaz-yastik_37b2e0f8-1b8f-4f34-afc5-ccc81a4be78e
Ben de bugün letgoda bu iki ürünü görmüştüm ilk defa, bu yatağı gece gündüz mü kullanıyor bebekler, daha önce kullanan bir yakınım olmamıştı hiç,ellerine sağlık, güle güle kullansın miniğin...
Çok basit aslında tek zorluğu biçmek ve makine istiyor benim anneannemde ve teyzemde var teyzem sağolsun kırmadı diktiInstagramda goruyordum ama hic evde yapılacak bir sey olarak dusunmemistim bu islerden anlamadigim icin. Sanki satanlar kendileri dikmiyo :))
Ben gündüz kullanacağım gece için beşiği var benim teyzemin torunu 2 aylıkken koltuktan düştü ondan bi korkum varbirde babası ise gidince oğlumu yatağın içine koyarsam onla koyacağım olurda uyuya kalırsam ezme durumu olmasın diye yanları yüksek çünkü nette bakarkende bunu gordum yaparım ben bunu dedim
Anneannem terzi ondan baka baka öğrendim çoğu şeyi yoksa dikiş iğnesini tutamiyordumAaaa sen mi yaptın ne güzel insanın böyle becerilerinin olması ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?