2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

teşekkür ederim canm sana da zahmet oldu internetten baktım şimdi D&R da 29 tl diyor kargo ücretiyle 33 tl oluyor mağazasında sen kaça aldın?
Estağfurullah mağazada 39 liraydı
Nette daha uygundu ben bakmadan almak istemedim. İç sayfalarını görememiştim nette. Elimede geçince nettekini beklemeyeyim diye azıcık pahalıya gelmiş oldu sabırsızlığımdan
Cok guzelmis. O gunler gelsin de mutlulukla doldur o sayfalari insallah. :)

Saol canım. 20 yıl sonra açıp bakınca pek duygulanır diye düşündüm

Ben gündüz kullanacağım gece için beşiği var benim teyzemin torunu 2 aylıkken koltuktan düştü ondan bi korkum var birde babası ise gidince oğlumu yatağın içine koyarsam onla koyacağım olurda uyuya kalırsam ezme durumu olmasın diye yanları yüksek çünkü nette bakarkende bunu gordum yaparım ben bunu dedim

masallah ne guzel becerileriniz var. cok guzel olmus gule gule kullansin minigin :)

Merhaba Tecrübeli anneler ve yeni anne adayları :) iki konuda çok kararsızım. birincisi bebek odası yapmayacağım şimdilik o yüzden acaba anne yanı beşiklerden mi alsam ya da bambu beşikten mi alsam bilemiyorum birde tabi bebek arabası karmaşası var tercih ettiğiniz marka ve modeller nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…